Wenkbrauwen shapen en modelleren

Laat PMU Elegance je wenkbrauwen shapen en modelleren, dan krijgen je wenkbrauwen de beste natuurlijke vorm die mogelijk is. Wil je bijvoorbeeld meer symmetrie? Of heb je dunne of onregelmatige wenkbrauwen die je graag weer vol wilt hebben? Wij hebben de juiste ervaring om je wenkbrauwen zo mooi mogelijk te maken. Ook kun je bij ons terecht om je wenkbrauwen te laten kleuren.

Epileren en verven van de wenkbrauwen

De vorm van je wenkbrauwen is allesbepalend voor je gezicht. Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel je gezichtsuitdrukking en zorgen voor expressie. Wanneer je niet tevreden bent over je wenkbrauwen of ze liever niet epileert, laat dan ons je wenkbrauwen shapen en epileren. Wij kunnen zelfs de kleinste en bijna onzichtbare haartjes verwijderen voor een strak resultaat. Als de haartjes van je wenkbrauwen heel licht zijn, is het ook mogelijk om je wenkbrauwen te laten verven. Hierdoor worden je wenkbrauwen donkerder en hoef je ze niet elke dag bij te kleuren. Ideaal tijdens bijvoorbeeld je vakantie.

Permanente make-up wenkbrauwen

Bij PMU Elegance in Den Haag kun je je wenkbrauwen laten epileren, waxen, verven en laten tatoeëren. Als je kiest voor permanente make-up voor je wenkbrauwen  dan bepalen we welke vorm en kleur wenkbrauwen het beste bij je gezicht past en hoef je je wenkbrauwen het komende jaar niet meer in te kleuren.

Wenkbrauwen epileren bij PMU Elegance in Den Haag

Kies voor professionaliteit, kennis en ervaring bij PMU Studio Elegance in Den Haag. Na een bezoekje aan onze salon loop je met perfecte wenkbrauwen weer naar buiten. Samen doorlopen we de mogelijkheden en kijken we welke behandeling het beste bij je past. Als je bijvoorbeeld een litteken in je wenkbrauw hebt, dan kan deze gecamoufleerd worden door permanente make-up. Je wenkbrauwen in shape krijgen en voller laten lijken, kan eenvoudig gerealiseerd worden door ze te epileren en te verven. Genoeg mogelijkheden om bij jou de perfecte wenkbrauwen te creëren.

Neem contact met ons op

Bel naar de salon voor het maken van een afspraak of doe dit direct online.

Over mij

Al heel mijn leven ben ik bezig met make-up en andere vormen om de natuurlijke schoonheid van mensen te accentueren. Ik vind het heerlijk om mezelf en anderen op te maken en heb dan ook de bruidsmake-up voor verschillende vriendinnen en familieleden mogen verzorgen. Voor mij was het dan ook een logische stap dat ik, Elmas Aydin, ben begonnen met PMU Studio Elegance in Den Haag.