fbpx
Wenkbrauwen shapen en modelleren

Wenkbrauwen shapen en modelleren

Laat PMU Elegance je wenkbrauwen shapen en modelleren, dan krijgen je wenkbrauwen de beste natuurlijke vorm die mogelijk is. Wil je bijvoorbeeld meer symmetrie? Of heb je dunne of onregelmatige wenkbrauwen die je graag weer vol wilt hebben? Wij hebben de juiste ervaring om je wenkbrauwen zo mooi mogelijk te maken. Ook kun je bij ons terecht om je wenkbrauwen te laten kleuren.

Epileren en verven van de wenkbrauwen

De vorm van je wenkbrauwen is allesbepalend voor je gezicht. Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel je gezichtsuitdrukking en zorgen voor expressie. Wanneer je niet tevreden bent over je wenkbrauwen of ze liever niet epileert, laat dan ons je wenkbrauwen shapen en epileren. Wij kunnen zelfs de kleinste en bijna onzichtbare haartjes verwijderen voor een strak resultaat. Als de haartjes van je wenkbrauwen heel licht zijn, is het ook mogelijk om je wenkbrauwen te laten verven. Hierdoor worden je wenkbrauwen donkerder en hoef je ze niet elke dag bij te kleuren. Ideaal tijdens bijvoorbeeld je vakantie.

Permanente make-up wenkbrauwen

Bij PMU Elegance in Den Haag kun je je wenkbrauwen laten epileren, waxen, verven en laten tatoeëren. Als je kiest voor permanente make-up voor je wenkbrauwen  dan bepalen we welke vorm en kleur wenkbrauwen het beste bij je gezicht past en hoef je je wenkbrauwen het komende jaar niet meer in te kleuren.

Wenkbrauwen epileren bij PMU Elegance in Den Haag

Kies voor professionaliteit, kennis en ervaring bij PMU Studio Elegance in Den Haag. Na een bezoekje aan onze salon loop je met perfecte wenkbrauwen weer naar buiten. Samen doorlopen we de mogelijkheden en kijken we welke behandeling het beste bij je past. Als je bijvoorbeeld een litteken in je wenkbrauw hebt, dan kan deze gecamoufleerd worden door permanente make-up. Je wenkbrauwen in shape krijgen en voller laten lijken, kan eenvoudig gerealiseerd worden door ze te epileren en te verven. Genoeg mogelijkheden om bij jou de perfecte wenkbrauwen te creëren.

Neem contact met ons op

Bel naar de salon voor het maken van een afspraak of doe dit direct online.

Stel een vraagAfspraak makenGratis intake
Bel direct!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang speciale aanbiedingen, nieuwsupdates, model uitnodigen en andere voordelen.

PMU studio Den Haag
WhatsApp chat