Wenkbrauwen shapen en modelleren

Laat PMU Elegance je wenkbrauwen shapen en modelleren, dan krijgen je wenkbrauwen de beste natuurlijke vorm die mogelijk is. Wil je meer symmetrie? Heb je dunne of onregelmatige wenkbrauwen die je graag weer vol wilt hebben? Wij hebben de juiste ervaring om je wenkbrauwen zo mooi mogelijk te shapen. Ook kun je bij ons terecht om je wenkbrauwen te laten kleuren.

 • Wat is wenkbrauwen shapen?
 • Modelleren gaat nog een stapje verder
 • De voordelen van wenkbrauwen shapen en modelleren
 • Wenkbrauwen shapen en verven: inclusief epileren en kleuren
 • Permanente make-up wenkbrauwen
 • Wenkbrauwen shapen kosten
 • Wenkbrauwen laten doen bij PMU Elegance in Zoetermeer
 • Neem vrijblijvend contact op
 • Wat is wenkbrauwen shapen?

  Het shapen en modelleren van wenkbrauwen is een cosmetisch proces waarbij overtollige wenkbrauwhaartjes worden verwijderd en de overgebleven haren in een bepaalde vorm of stijl worden gebracht. Dit kan helpen om je gezichtsuitdrukkingen te verbeteren, je gezichtskenmerken te accentueren, en een algemene look te creëren die in harmonie is met je gezichtsvorm.

  Bij het shapen van wenkbrauwen, worden verschillende methoden gebruikt zoals harsen, epileren (met een pincet), threading (epileren met een draad) of zelfs laserontharing. Het doel is om overtollige haren te verwijderen en een algemene vorm te creëren die past bij de gezichtsstructuur van de persoon.

  Wat is wenkbrauwen shapen?

  Modelleren gaat nog een stapje verder

  Modelleren van wenkbrauwen gaat nog een stap verder. Dit omvat het trimmen van de wenkbrauwharen, het opvullen van kale plekken met wenkbrauwpotlood of poeder, en het gebruik van wenkbrauwgel om de haren op hun plaats te houden. Dit proces helpt de wenkbrauwen een verzorgde, mooie uitstraling te geven.

  Een professional (zoals PMU Elegance) kan je helpen bij het kiezen van de juiste vorm en stijl voor jouw gezicht en persoonlijke stijl. Zij kunnen ook advies geven over hoe je je wenkbrauwen thuis kunt onderhouden tussen de professionele behandelingen door.

  Houd er rekening mee dat je wenkbrauwen, net als het haar op je hoofd, na verloop van tijd weer aangroeien. Afhankelijk van de snelheid van je haargroei, kun je elke 2-6 weken een touch-up nodig hebben om je wenkbrauwen in hun ideale vorm te houden.

   

   

  De voordelen van wenkbrauwen shapen en modelleren

  Wenkbrauwen shapen en modelleren door een professional kan veel positieve invloed hebben op je algemene uitstraling. We hebben hier enkele belangrijke voordelen van het laten vormgeven en modelleren van je wenkbrauwen op een rij gezet:

  • Accentueert je gelaatstrekken:
   Goed gevormde wenkbrauwen kunnen je gezichtsstructuur accentueren, je ogen laten opvallen en zelfs de perceptie van je leeftijd beïnvloeden. Ze kunnen ook je expressiviteit versterken, waardoor je emoties duidelijker overkomen.
  • Tijdbesparing:
   Het dagelijks onderhouden en bijwerken van je wenkbrauwen kan tijdrovend zijn. Met professioneel gevormde en gemodelleerde wenkbrauwen kan je deze tijd in je schoonheidsroutine enorm verkorten.
  • Consistentie en symmetrie:
   Hoewel wenkbrauwen ‘zusters’ zijn en geen ‘tweelingen’, kan een professional helpen bij het bereiken van een evenwichtige look die moeilijk zelf te bereiken is.
  • Vertrouwen:
   Goed gevormde wenkbrauwen kunnen je zelfvertrouwen verhogen. Wanneer je er op je best uitziet, voel je je vaak ook op je best.
  • Deskundige kennis:
   Een wenkbrauwspecialist heeft de training en ervaring om te bepalen welke wenkbrauwvorm het beste past bij je gezichtsvorm en -kenmerken. Ze kunnen ook advies geven over kleurkeuzes en onderhoudstips om je wenkbrauwen er tussen de afspraken door op hun best uit te laten zien.
  • Langdurige resultaten:
   In tegenstelling tot dagelijkse make-up, geven professioneel gevormde en gemodelleerde wenkbrauwen langdurige resultaten. Je hoeft je geen zorgen te maken over het bijwerken van je wenkbrauwen gedurende de dag.

  Samengevat zijn er dus veel voordelen verbonden aan het professioneel laten shapen en modelleren van je wenkbrauwen. Het is een investering in jezelf die niet alleen je schoonheidsroutine kan vereenvoudigen, maar ook je zelfvertrouwen kan verhogen.

  rouw met perfect gevormde wenkbrauwen.
  Vergroot je uitstraling met prachtig gevormde wenkbrauwen.

  Wenkbrauwen shapen en verven: inclusief epileren en kleuren

  Bij PMU Elegance in Zoetermeer kun je je wenkbrauwen laten epileren, waxen, verven en laten tatoeëren. Wij kunnen zelfs de kleinste en bijna onzichtbare haartjes verwijderen voor een strak resultaat. Als de haartjes van je wenkbrauwen heel licht zijn, is het ook mogelijk om je wenkbrauwen te laten verven. Hierdoor worden je wenkbrauwen donkerder en hoef je ze niet elke dag bij te kleuren. Ideaal tijdens je vakantie.

  Wil jij je wenkbrauwen laten shapen en daar minimaal een jaar profijt van hebben? Dan is permanente make-up voor je wenkbrauwen de uitkomst. Niet alleen ideaal tijdens je vakantie, maar ook juist op de drukke dagen.

  Permanente make-up wenkbrauwen

  Waarom je wenkbrauwen laten doen door PMU Elegance? Jouw wenkbrauwen bepalen grotendeels je gezichtsuitdrukking en zorgen voor expressie. Wanneer je niet tevreden bent over je wenkbrauwen of ze liever niet epileert, laat dan ons je wenkbrauwen shapen. Wij zorgen altijd voor de perfecte wenkbrauw, met èn zonder permanente make-up.

  Permanente wenkbrauwen kunnen je veel werk schelen. Als je kiest voor permanente make-up voor je wenkbrauwen, dan bepalen we samen welke vorm en kleur wenkbrauwen het beste bij je gezicht past en hoef je je wenkbrauwen het komende jaar niet meer in te kleuren of te laten shapen.

  Wenkbrauwen shapen kosten

  De kosten voor het shapen van wenkbrauwen kunnen variëren op basis van verschillende factoren, waaronder de locatie, de ervaring en reputatie van de specialist, en de specifieke techniek die wordt gebruikt.

  Als je kiest voor meer gespecialiseerde behandelingen zoals microblading, een soort semi-permanente make-up waarbij pigment in de huid onder de wenkbrauwen wordt gebracht om de illusie van voller uitziende wenkbrauwen te creëren, kunnen de kosten aanzienlijk hoger zijn. Microblading kan variëren van ongeveer €500 tot €1000 afhankelijk van de specialist en de regio.

  Het is belangrijk op te merken dat hoewel de initiële kosten hoger kunnen zijn voor procedures zoals microblading, ze op de lange termijn geld kunnen besparen omdat touch-ups minder frequent zijn in vergelijking met standaard wenkbrauwshaping.

  Voordat je een afspraak maakt, is het een goed idee om contact op te nemen met de salon of specialist om een nauwkeurige prijsopgave te krijgen en te vragen wat er is inbegrepen in de dienst.

  Wenkbrauwen laten doen bij PMU Elegance in Zoetermeer

  Kies voor professionaliteit, kennis en ervaring bij PMU Studio Elegance in Zoetermeer. Na een bezoekje aan onze salon loop je met perfecte wenkbrauwen weer naar buiten. Samen doorlopen we de mogelijkheden en kijken we welke behandeling het beste bij je past.

  Als je bijvoorbeeld een litteken in je wenkbrauw hebt, dan kan deze gecamoufleerd worden door permanente make-up. Je wenkbrauwen in shape krijgen en voller laten lijken, kan eenvoudig gerealiseerd worden door ze te epileren en te verven. Genoeg mogelijkheden om bij jou de perfecte wenkbrauwen te creëren.

  Neem contact met ons op

  Ben je klaar om je wenkbrauwen naar een hoger niveau te tillen? Of misschien wil je meer te weten komen over onze diensten en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact op met PMU Elegance!

  Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden, je te adviseren over de beste behandelingen voor jouw specifieke behoeften en je te helpen bij het plannen van je volgende afspraak.

  Bel 079 785 4690 naar de salon voor het maken van een afspraak of doe dit direct online.

  Accentueer jouw schoonheid

  Boek direct jouw permanente wenkbrauwen afspraak!

  Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

  Inspiratie nodig?

  Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

  Winkelwagen
  Scroll naar boven
  Stel je vraag
  0 Shares
  Share
  Share
  Tweet
  Pin