Permanente make-up Amstelveen

Voor zeer strak aangebrachte permanente make-up in omgeving Amstelveen en omgeving ga je naar PMU Studio Elegance. Als specialist in permanente make-up en medische cosmetica realiseer ik voor jou de permanente make-up die jij wenst. Of je nu vaste, strakke eyeliner permanent aangebracht wilt hebben of je wenkbrauwen altijd in shape wilt hebben; PMU Elegance realiseert het voor jou op een zeer perfectionistische wijze en met veilige apparatuur. Benieuwd naar de mogelijkheden en veiligheid van permanente make-up? Ik leg het je graag uit.

Permanente make-up Amstelveen

Voor zeer strak aangebrachte permanente make-up in Amstelveen en omgeving ga je naar PMU Studio Elegance. Als specialist in permanente make-up en medische cosmetica realiseer ik voor jou de permanente make-up die jij wenst. Of je nu vaste, strakke eyeliner permanent aangebracht wilt hebben of je wenkbrauwen altijd in shape wilt hebben; PMU Elegance realiseert het voor jou op een zeer perfectionistische wijze en met veilige apparatuur. Benieuwd naar de mogelijkheden en veiligheid van permanente make-up? Ik leg het je graag uit.

pmu lippen - full lips

Ga voor perfectie, ga voor permanente make up in omgeving Amstelveen

Voor PMU Studio Elegance staat de klant centraal en ik streef naar een perfecte uitkomst van het resultaat. Hiervoor maak ik gebruik van nieuwe technieken om uw permanente make-up aan te brengen. Dus bent u op zoek naar permanente make-up in Delft? Twijfel dan niet langer en laat u helpen door PMU Studio Elegance!

Bij PMU Studio Elegance kunt u terecht voor:

  • Permanente Eyeliner: Oogleden en wimpers zijn de juwelen van het gezicht. Het is een makkelijke manier om te zorgen voor een stralend uiterlijk.
  • Permanente lipliner: Voor mooie volle lippen en een jeugdige, gezonde blos raad ik u permanente make-up voor de lippen aan.
  • Wenkbrauwen: Permanente wenkbrauwen ontstaan door het plaatsen van natuurlijke pigmenten. De juiste wenkbrauwen laten uw ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling. Hairstroke wenkbrauwen is hierbij onze specialiteit.
  • Medische pigmentatie: Er worden pigmenten ingebracht waar, om welke reden dan ook, het natuurlijke pigment ontbreekt. Deze pigmenten hebben een camouflerende functie.

In veilige handen bij PMU Elegance

Net als bij het zetten van een tattoo is hygiëne en steriliteit zeer belangrijk bij het aanbrengen van permanente make-up. Ik gebruik ook inkt en een dunne naald voor het aanbrengen van pigment vlak onder de huid. De apparatuur die ik hiervoor gebruik voldoet aan de gezondheids- en veiligheidseisen en ik werk volgende de door de GGD opgestelde hygiënevoorschriften. Ik beschik tevens over alle benodigde vergunningen van de GGD en kan je daarom garanderen dat je bij PMU Studio Elegance in goede handen bent.

Is permanente make-up nu echt veilig vraag je je wellicht af? Permanente make-up laten aanbrengen is slechts een zeer kleine ingreep waar alleen al niet veel gezondheidsrisico’s aan zitten, mits de hygiëne-eisen in acht worden genomen. Permanente make-up heeft hetzelfde effect op jouw lichaam als het laten zetten van een tatoeage. Als jij de permanent gezette make-up goed verzorgd door deze in te smeren met vaseline en te verzorgen zoals jou verteld wordt, kan er weinig fout gaan.

Daarnaast gebruik ik altijd apparatuur die aan de veiligheids- en gezondheidseisen voldoet en ik hecht zeer veel waarde aan hygiëne en sterilisatie voor, tijdens en na de behandeling. Ook werk ik alleen met hoogwaardige pigmenten van Long Time Liner. Op basis hiervan kan gesteld worden dat permanente make-up nabij Amstelveen laten aanbrengen door PMU Elegance veilig is. Heb je hier toch nog vragen over? Laat het me gerust weten.

PMU Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance:

icon-behandeling

Wenkbrauwen

eye-pencil

Eyeliner

lippen-svg-icon

Lippen

029---Hair-Follicle-Moisturising

Huidverbetering

pigmentatie-svg-icon

Medische pigmentatie

tooth

Tanden bleken

Reviews

Dit vinden zij van PMU:

Kerstin Vogl
Kerstin Vogl
30/06/2023
PMU Elegance is the best studio you can choose for your permanent make-up. Elmas is an excellent professional and is very pleasant person. I would highly reconmend her! Thanks for the wonderful brows! Kerstin
Omeera Mubarik
Omeera Mubarik
12/06/2023
Super tevreden!! Raad het echt iedereen aan! Zal nergens anders mijn wenkbrauwen durven doen! Gun het iedereen…
Arine Hazenberg
Arine Hazenberg
06/06/2023
Vriendelijke ontvangst en je krijgt goede uitleg over de behandeling. Mooie relaxte salon en tevreden over het resultaat.
Sascha Marcus
Sascha Marcus
31/05/2023
Dat heb ik weer...mijn huid absorbeert de eyeliner-kleuring. Dat betekent dat de reguliere infralash-behandeling van 2x voor mij onvoldoende is. Maar niet getreurd, ik mag gewoon een extra keer terugkomen voor een behandeling. Service van de zaak. Dus ja, het kost misschien wel wat, maar dan heb je ook wat! Bovendien een nette zaak en aardige dames.
elvera Duiveman
elvera Duiveman
31/05/2023
heel blij met de mooie pmu wenkbrauwen die gezet zijn pmu Elegance. en wat een super sevice. voor de 3 de keer een touch up gehad op hun kosten omdat mijn huid de inkt niet goed opnam na het zetten en de touch up. fijn ontvangst als je binnen komt en nemen de tijd voor jou tijdens de behandeling. ook is de omgeving uitnodigend en erg hygiënisch. een aanrader!
Roksana D.
Roksana D.
28/05/2023
Really nice place with very friendly and experienced people. I got a good advice :). There was no reason to stress about anything, and I'm looking better even after a bad night ! Couldn't be more happy ! Waiting for my second appointment ♡
Thomas Brinks
Thomas Brinks
27/05/2023
Ik ben als jongen van 19 jaar voor de microneedling behandeling geweest in de hoop dat ik van mijn acne littekens af kan komen. Als jongen voelde het aan het begin toch een beetje gek om naar een soort van schoonheidsspecialiste te gaan maar begrijp nu waarom vrouwen dit zo lekker vinden. Werd vanaf het begin gelijk goed ontvangen Werd ook veel uitgelegd over de behandeling en de producten die ze allemaal gebruiken want ik als man heb geen idee wat ze allemaal doen maar gelukkig hebben de dames allemaal veel kennis. Tijdens de behandeling werd er ook gevraagd of ik me nog op me gemak voelde en of het nog goed ging wat ik erg fijn vond omdat het niet de meest relaxte behandeling is die ze hebben. Zou dit aan iedereen aanraden. Ook jongens die zich afvragen of het gek is, dat is het niet gewoon doen.
Anna S
Anna S
27/05/2023
Ik ben voor de vierde keer naar deze salon geweest. Ik heb een permanente wenkbrauw make-up behandeling gehad. Super tevreden, zoals altijd ☺️. Zeer aangename sfeer, zeer aangename en professionele technici. Heel erg bedankt en tot de volgende keer 😁.
Greta Alikromo
Greta Alikromo
24/05/2023
Naar wens en perfect gedaan! Je voelt je als herboren! Service is top, alsof ze je al kennen💝Stephanie en Bonita zijn toppers! 🥳 Echte aanrader!

docente-elmas-salon-portrait
Oprichter PMU Elegance

Over Elmas Aydin

Al heel mijn leven ben ik bezig met make-up en andere vormen om de natuurlijke schoonheid van mensen te accentueren. Ik vind het heerlijk om mezelf en anderen op te maken en heb dan ook de bruidsmake-up voor verschillende vriendinnen en familieleden mogen verzorgen. Voor mij was het dan ook een logische stap dat ik, Elmas Aydin, ben begonnen met PMU Studio Elegance in omgeving Amstelveen.

Accentueer jouw schoonheid

Maak een afspraak voor permanente make-up in omgeving Amstelveen

Wil je permanente make-up laten aanbrengen? Zoek je een specialist voor hairstroke wenkbrauwen? Of ben je op zoek naar meer informatie over PMU Elegance?

Bel dan nu 079 785 4690 voor het maken van een afspraak of neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag