fbpx
Permanente make-up Amstelveen

Permanente make-up Amstelveen

Voor zeer strak aangebrachte permanente make-up in Amstelveen en omgeving ga je naar PMU Studio Elegance. Als specialist in permanente make-up en medische cosmetica realiseer ik voor jou de permanente make-up die jij wenst. Of je nu vaste, strakke eyeliner permanent aangebracht wilt hebben of je wenkbrauwen altijd in shape wilt hebben; PMU Elegance realiseert het voor jou op een zeer perfectionistische wijze en met veilige apparatuur. Benieuwd naar de mogelijkheden en veiligheid van permanente make-up? Ik leg het je graag uit.


Stel een vraag Meer informatie

Veilige permanente make-up

Net als bij het zetten van een tattoo is hygiëne en steriliteit zeer belangrijk bij het aanbrengen van permanente make-up. Ik gebruik ook inkt en een dunne naald voor het aanbrengen van pigment vlak onder de huid. De apparatuur die ik hiervoor gebruik voldoet aan de gezondheids- en veiligheidseisen en ik werk volgende de door de GGD opgestelde hygiënevoorschriften. Ik beschik tevens over alle benodigde vergunningen van de GGD en kan je daarom garanderen dat je bij PMU Studio Elegance in goede handen bent.

Is permanente make-up nu echt veilig vraag je je wellicht af? Permanente make-up laten aanbrengen is slechts een zeer kleine ingreep waar alleen al niet veel gezondheidsrisico’s aan zitten, mits de hygiëne-eisen in acht worden genomen. Permanente make-up heeft hetzelfde effect op jouw lichaam als het laten zetten van een tatoeage. Als jij de permanent gezette make-up goed verzorgd door deze in te smeren met vaseline en te verzorgen zoals jou verteld wordt, kan er weinig fout gaan.

Daarnaast gebruik ik altijd apparatuur die aan de veiligheids- en gezondheidseisen voldoet en ik hecht zeer veel waarde aan hygiëne en sterilisatie voor, tijdens en na de behandeling. Ook werk ik alleen met hoogwaardige pigmenten van Long Time Liner. Op basis hiervan kan gesteld worden dat permanente make-up nabij Amstelveen laten aanbrengen door PMU Elegance veilig is. Heb je hier toch nog vragen over? Laat het me gerust weten.

Welke soort permanente make-up wil jij?

Als klant sta je altijd centraal bij PMU Elegance. Ik streef bij iedere individu naar het perfecte resultaat als uitkomst. Hiervoor maak ik gebruik van de nieuwste technieken en ik blijf mezelf ontwikkelen als expert om steeds weer met betere en nieuwe technieken permanente make-up in omgeving Amstelveen aan te kunnen brengen bij mijn klanten.Bij PMU Studio Elegance kun je altijd op afspraak terecht voor:

  • Wenkbrauwen: Permanente wenkbrauwen ontstaan door het plaatsen van natuurlijke pigmenten. De juiste wenkbrauwen laten je ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling.
  • Lipliner: voor mooie volle lippen en een jeugdige, gezonde blos raad ik je permanente make-up voor de lippen aan.
  • Eyeliner: oogleden en wimpers zijn de juwelen van het gezicht. Het is een makkelijke manier om te zorgen voor een stralend uiterlijk.
  • Medische pigmentatie: er worden pigmenten ingebracht waar, om welke reden dan ook, het natuurlijke pigment ontbreekt. Deze pigmenten hebben een camouflerende functie.

Een afspraak maken?

Wil jij bij PMU Studio Elegance nabij Amstelveel een afspraak maken voor permanente make-up bijvoorbeeld voor hairstroke wenkbrauwen? Je bent van harte welkom in de studio wanneer je een afspraak hebt gemaakt. Je kunt direct online een afspraak maken of je kunt mij mailen, bijvoorbeeld als je ook nog een vraag hebt. Ik ben te bereiken op info@pmuelegance.nl.

Stel een vraagAfspraak maken

Stel een vraagAfspraak makenGratis intake
Bel direct!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang speciale aanbiedingen, nieuwsupdates, model uitnodigen en andere voordelen.

PMU studio Den Haag
WhatsApp chat