PMU Elegance biedt
jou de perfecte
opleiding voor
Permanente make-up

PMU Elegance biedt
jou de perfecte
opleiding voor
Permanente make-up

ruime ervaring
Krijg les van een enthousiaste en ervaren docente

Leer het vak van de ervaren en enthousiaste docente Elmas Aydin

Jouw wensen centraal
Lees de recensies van onze studenten

Onze studenten waarderen de opleidingen gemiddeld met een 8,8

Kennis delen
De mooiste resultaten met Long-Time-Liner

Creëer de natuurlijkste hairstrokes en mooiste full lips met de Long-Time-Liner

Het beste PMU-apparaat
Een prachtig resultaat dat milder is voor de huid

Boek prachtige resultaten met de Long-Time-Liner. Geen bloedingen of korsten (!)

PMU ACADEMY IN Zoetermeer

Elegance Academy is het onderdeel van PMU Elegance, waarbinnen ik opleidingen en masterclasses verzorg voor andere PMU Specialisten. Ik vind het fijn om de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd te delen met andere specialisten binnen mijn vakgebied. Ik zie dit trouwens niet als concurrenten; door kennis te delen, maken we de markt samen sterker. Hier profiteert iedereen van, met name onze klanten. De afgelopen jaren heb ik dan ook al tientallen PMU specialisten mogen helpen in hun ontwikkeling.

PMU Vakopleiding

Wil je je specialiseren in het aanbrengen van permanente make-up? De permanente make-up opleiding van Academy Elegance is een tiendaagse cursus, waarbij je alle technieken voor PMU leert. Na de PMU opleiding ben je gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up en heb je een stevige theoretische basis. Met een afgeronde vakopleiding van Academy Elegance tel je in het vak meteen mee als PMU specialist. Wil je een professionele PMU specialist worden? Kies dan voor onze opleiding!

Aanbod PMU opleidingen en Masterclasses

PMU 10-daagse opleiding
Is permanente make-up altijd al jouw passie geweest en droom jij ervan om PMU- specialiste te worden? Kies dan voor een brede opleiding tot PMU specialist via de PMU Academy!
PMU 3-daagse opleiding
In 3 dagen tijd maken wij van jou een echte permanente make-up specialist waarbij jij de keuze hebt om je te specialiseren in één specifiek onderdeel: permanente wenkbrauwen, lippigmentatie of eyeliner.
PMU masterclasses
Speciaal voor PMU specialisten biedt PMU Elegance ‘The Next Level Masterclasses’ aan in de specialisaties lippen, wenkbrauwen of eyeliner. Til jouw PMU kwaliteiten naar een hoger niveau! Bekijk meer informatie over: Masterclass PMU Lippen Masterclass PMU Wenkbrauwen Masterclass PMU Eyeliner

Over ELMAS en long-time-liner

Al heel mijn leven ben ik bezig met make-up en andere vormen om de natuurlijke schoonheid van mensen te accentueren. Ik vind het heerlijk om mezelf en anderen op te maken en heb dan ook de bruidsmake-up voor verschillende vriendinnen en familieleden mogen verzorgen. Voor mij was het dan ook een logische stap dat ik, Elmas Aydin, ben begonnen met PMU Studio Elegance in Zoetermeer.

Sinds 2017 werk ik nauw samen met Long-Time-Liner. Ik heb hun gehele opleiding afgerond en ga regelmatig terug voor voor bijscholing. Daarnaast kan ik met trots zeggen dat ik de enige leverancier van Long-Time-Liner producten in Nederland ben. Ook binnen mijn opleidingsaanbod werk ik alleen met deze producten. Als je eenmaal met de Long-Time-Liner gewerkt hebt, wil je niks anders meer!

long-time-liner

Long-Time-Liner is van origine een Duits bedrijf dat gevestigd is in München en al meer dan dertig jaar actief is in de permanente make-up markt. Zij staan bekend om hun innovatieve karakter en zijn continu bezig met het innoveren en verbeteren van hun producten. Het wordt dan ook niet voor niets vaak de Rolls-Royce onder de permanente make-up genoemd!

Het beste PMU-apparaat
PMU Elegance

Wil je graag een behandeling?

Wat leuk dat je onze opleidingen bekijkt. Ben je klaar met rondkijken en was je eigenlijk op zoek naar een permanente make-up behandeling? Klik op de button en bekijk ons ruime aanbod.