Reviews

Dit zijn hun ervaringen

pmu-icon

Irene Westerhuis

PMU wenkbrauwen

Vandaag voor de touch up geweest voor mijn wenbrauwen bij PMU Elegance. Een hele mooie salon met ervaren en aardige eigenaresse. Ik was erg bang om pmu aan te brengen na een slechte ervaring van een familielid bij een ander bedrijf, maar mijn angst is nergens voor nodig geweest. Echt een aanrader!

pmu-icon

Roksana D

PMU eyeliner

Echt een leuke plek met zeer vriendelijke en ervaren mensen. Ik heb een goed advies gekregen :). Er was geen reden om me ergens druk over te maken, en ik zie er beter uit, zelfs na een slechte nacht! Kon niet gelukkiger zijn! Ik kan niet wachten op mijn tweede afspraak

pmu-icon

Mandy Bruijns

PMU lippen en mesotherapie

Elmas heeft mijn lippen gedaan, pmu full lips, waar ik zeer tevreden over ben. Ze weet ook heel goed de kleur te bepalen aan de hand van mijn wensen. Daarnaast Mesotherapie, ik ben nu 2 behandelingen verder en mijn fijne lijntjes zijn echt minder, mijn gezicht is strakker en heeft een mooie glow. Echt een aanrader!

pmu-icon

Christiane van Eck

PMU eyeliner

Ik ben net voor de 2e behandeling van de Smudge Eyeliner geweest, en ik ben erg tevreden! Service is goed, ik kreeg nog een glas water en chocolaatje toen ik klaar was! Als ik nog een keer een andere PMU behandeling wil gaat doen, zal ik zeker terug komen bij PMU Elegance!

pmu-icon

Emily Hollebeek

PMU wenkbrauwen

Vriendelijk ontvangen door de dames van PMU Elegance. Ik heb lang getwijfeld of ik wel pmu wilde voor mijn wenkbrauwen, omdat ik dacht het too much zou zijn. Ik ben blij dat ik het gedaan heb! We hebben rustig de kleur besproken zodat die goed bij mij zou passen. Ook de vorm werd nauwkeurig opgezet. Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen en de manier van werken. Bij twijfel in dit geval: zeker doen. Top service!

pmu-icon

Karlien Van Den Bosschelle

PMU eyeliner

Vandaag mijn eyeliner touch-up gehad hoewel het eigenlijk na de eerste behandeling al perfect was. Ik wilde een subtiel lijntje met een kleine wing en heb absoluut gekregen wat ik wilde. Er wordt hier echt geluisterd naar wat je wil en ze gaan exact voor de look die je normaal gesproken zelf hebt. Nagenoeg pijnvrij, snelle heling en het mag gezegd worden, zowel aan de balie als de make-up artieste zelf zijn ontzettend vriendelijk.

pmu-icon

Nicole Scholtes

PMU wenkbrauwen

Echt de beste permanente make-up salon! Mijn permanente make-up wenkbrauwen zitten er al ruim twee jaar op en ze zijn tot op heden echt nog super mooi!!! Nu weer een wenkbrauw opfris behandeling geboekt en kan echt niet wachten op het eind resultaat!! 

pmu-icon

Sharon Olminkhof

PMU eyeliner

Ik ben helemaal tevreden. Makkelijk aan te rijden en een prachtige locatie. Maar belangrijker nog, een natuurlijke eyeliner laten plaatsen. Elmas is vriendelijk, gezellig en kundig, luistert naar je wensen maar denkt ook zelf mee wat het beste resultaat geeft. Inmiddels een aantal weken verder en het eindresultaat is zo mooi! 

pmu-icon

Chantal Versteeg

PMU eyeliner

Vandaag mijn nabehandeling gekregen voor een smudge eyeliner bij Elmas. Elmas is super vakkundig en de locatie is prachtig. Ik werd super fijn ontvangen door de dame achter de receptie. Ik raad PMU Elegance zeker aan als je op zoek bent naar echte professionals!

pmu-icon

Lisette Meijer

PMU wenkbrauwen & mesotherapie

Echt een fantastische salon voor permanente make-up en mesotherapie. Echte professionals die de tijd voor je nemen en goed naar je luisteren. Ben enorm blij met de resultaten van deze twee behandelingen. En ook gewoon ontzettend lieve en leuke mensen!

pmu-icon

Dana Kamsteeg

PMU eyeliner

Tot volle tevredenheid heb ik hier mijn PMU eyeliner laten plaatsen. Eerdere behandelingen in een andere salon gaven niet het gewenste resultaat, de inkt pakte niet en het resultaat was minimaal. Maar nu na 2 behandelingen hier heb ik een mooie eyeliner boven en beneden en ben ik erg tevreden met het resultaat!

pmu-icon

Renske van Alphen

PMU lippen

Ik ben laatst langs geweest bij PMU Elegance voor de permanente make-up lip blush behandeling. Ik ben uitstekend geholpen door super lieve mensen die goed luisterde naar mijn wensen en mij goed hebben geadviseerd. Het is uiteindelijk ook de precies de kleur geworden die ik wou dus ik ben super blij! Bedankt voor dit resultaat!

pmu-icon

Albi Eshuis

PMU wenkbrauwen & eyeliner

Nadat mijn eerdere eyeliner helaas niet bleef zitten beloofde PMU elegance mij een mooie permanente make-up eyeliner! En niets is minder waar, heel erg blij mee! Ook mijn wenkbrauwen laten corrigeren en opfrissen. Vriendelijk, nauwkeurig en eerlijk! Ik ben er erg blij mee!

pmu-icon

Dana Diaz

PMU wenkbrauwen & eyeliner & lippen

Ik ben voor permanente make-up van mijn wenkbrauwen, eyeliner en lippen bij PMU Elegance geweest en ben super blij met het resultaat! De dames zijn zeer professioneel en vakkundig en werken erg precies. De salon ziet er mooi uit en is schoon, als je naar binnen loopt weet je meteen dat je in goede handen bent!

pmu-icon

Nathalie Roest

PMU eyeliner

Ik had eerder een eyeliner laten zetten bij een andere salon, was pijnlijk en snel verdwenen. Bij Elmas geweest wat een openbaring was niet pijnlijk. En de eyeliner blijft mooi zitten.
Super tevreden echt een aanrader. Heel blij met mooie eyeliner permanente make up.

pmu-icon

Shabina K

PMU wenkbrauwen

Ik heb PMU voor mijn wenkbrauwen laten doen. Ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service. Krijg van iedereen om mijn heen complimenten. Mijn schoonheidsspecialiste gaf aan dat het zeer kundig gedaan is. Ik beveel PMU  Elegance zeker aan. Het kost wat, maar de kwaliteit is er zeer zeker naar.

pmu-icon

Monique de Kever

PMU wenkbrauwen

Vandaag met mijn dochter naar Elmas geweest om onze wenkbrauwen te laten doen. Super aardige vrouw met geduld. Ze kijkt echt kritisch naar welke vorm wenkbrauw bij je past. Voor dit moment erg tevreden. Ik ben benieuwd hoe ze er na een paar weken uitzien. Voor nu een blij persoon!

pmu-icon

Thalita

PMU wenkbrauwen

In januari besloot ik om mijn wenkbrauwen te doen. Ik ben heel erg blij dat ik deze stap heb genomen na lang twijfelen. Ik heb zojuist mijn nabehandeling gehad en ben er onwijs blij mee! Er wordt zeer professioneel gewerkt, wat ik belangrijk vind. Daarnaast is het personeel ook erg vriendelijk!

pmu-icon

Mariska van Leeuwen

PMU wenkbrauwen & lippen

Afgelopen maart zowel me wenkbrauwen als me lippen laten doen, perfect!!! En geen korsten of andere narigheid gehad, afgelopen week voor de nabehandeling geweest, ze waren al mooi maar nu helemaal af. Dank je wel voor de goede zorgen.

pmu-icon

Mandy N

PMU lippen

Pmu full lips laten plaatsen, super blij mee! Elmas heeft het prachtig gedaan, de kleur is precies zoals ik wilde, evenals de vorm. Ook heeft ze pigmentvlekjes weg gekregen. Daarnaast is ze heel lief, geduldig en perfectionistisch. Ik ben in ieder geval heel tevreden!

pmu-icon

Tessa de Winter

PMU wenkbrauwen

Ik was al langere tijd aan het twijfelen of ik het welkom niet wilde doen. Tegenwoordig wordt het zo veel gedaan. Ik zat met veel vragen waar laat ik het doen, hoe wil ik mijn wenkbrauwen, welke kleur of welke vorm past bij mij. Eigenlijk werden al mijn vragen al snel beantwoord. Het voelde bij Elmas vertrouwd en als snel merk je dat zij al veel ervaring en val kennis heeft. Met haar goede advies ben ik nu nog steeds super blij met mijn wenkbrauwen! Een mooie natuurlijke look die heb ik gekregen dankzij Elmas. Dank je wel!

pmu-icon

Claudia S

PMU lippen

Ben je op zoek naar een pmu salon? Dat raad ik je van harte aan eens te gaan praten met Elmas. Een lieve, warme en professionele dame. Ik was de eerste keer best nerveus maar dankzij Elmas viel me het enorm mee. Ik had echt geen pijn tijdens het zetten. Het voelt een beetje als je wordt geëpileerd met een touwtje. Na de eerste dag werd het met de dag mooier. Ik heb totaal geen korsten gehad. Het resultaat is prachtig! Ben je op zoek naar een mooi resultaat en een goede salon? Neem dan eens contact op met PMU elegance!

pmu-icon

Gabriella Hoogland

PMU wenkbrauwen

Heel blij dat ik bij deze salon terecht ben gekomen na een aantal slechte ervaringen bij andere salons. Werd vriendelijk geholpen en er was veel geduld voor mijn angst en aanpassingen. De heling van de wenkbrauwen zijn ook zo goed gegaan. Ze zijn precies zoals ik wilde!!!

pmu-icon

Rebecca Froberg

PMU wenkbrauwen

Ik kom al ruim 4 jaar bij Elmas, en ze doet de wenkbrauwen echt PER-FECT!! Het is de vorm die ik wil, en ziet het er gewoon zo natuurlijk uit. Ik ben gister geweest, en daarvoor ruim 2 jaar ervoor, het blijft zo goed zitten. Ik raad haar aan voor de mensen die twijfelen of ze überhaupt PMU willen, en die niet kunnen kiezen waar ze voor het eerst zullen gaan, naar PMU Elegance dus!!

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw afspraak!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul je gegevens in en uw afspraak is geboekt!

team PMU elegance

Het team van PMU Elegance

Bij PMU Elegance sta jij centraal. Tijdens een intake-advies bespreken wij jouw wensen. Wil jij strakke wenkbrauwen, vollere wenkbrauwen of juist een subtiele kleur? Door jouw wensen en onze vakkundige kennis vooraf te combineren, creëren we tijdens de behandeling het beste resultaat. Bij PMU Elegance werken we met het Long-Time-Liner PMU-apparaat; het apparaat der apparaten als het gaat om permanente make-up. De uiterste precisie van de Long-Time-Liner zorgt voor een heel natuurlijk resultaat. Je krijgt bij ons de zorg, tijd en aandacht die jij verdient. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. En wist je dat je bij PMU Elegance ook terecht kunt voor een permanente make-up opleiding?

Winkelwagen
Stel je vraag