PMU Masterclasses

Tijdens de masterclasses bij PMU Elegance leer je jezelf te onderscheiden van je concurrentie door uit te blinken in het creëren van perfecte PMU.

Als Permanent Make-up specialist ga je jezelf verder ontwikkelen en breng je je skills naar The Next Level. Je hebt de keuze uit een masterclass voor lippen, eyeliner of wenkbrauwen.

Inhoud

Voor dames die bij PMU Elegance niet de basisopleiding hebben gevolgd, bieden deze masterclasses een uitgelezen kans om problemen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden aan te pakken. Bij onze masterclasses leer je:

 • Symmetrisch wenkbrauwen tekenen
 • Rechte lijnen trekken
 • De opbouw van kleur
 • Toepassen van hairstrokes.
 • Zonder problemen pigmenteren
 • Strakke eyeliner zetten
 • Eyeliner zetten die goed blijft zitten
 • Symmetrisch aanbrengen van PMU bij de lippen
 • Hoe je de juiste kleuren kiest
 • De nieuwste ontwikkelingen in de PMU-Wereld
 • De nieuwste technieken in de PMU wereld
 • Hoe je je snelheid verbetert

Op deze pagina te vinden:

 • pmu-icon
  Masterclasses
 • pmu-icon
  Verdiepende stof
 • pmu-icon
  Meer informatie
pmu masterclasses

Bekijk de verschillende masterclasses

Masterclass PMU lippen

Wil jij leren hoe je op prachtige wijze lippen kunt pigmenteren met de nieuwste technieken op het gebied van PMU?
Na de Masterclass Lippen kun je Full Lips, Lipenlightment en de Lipshadow op perfecte wijze toepassen. Het vergroot de lippen optisch en geeft de lippen direct meer definitie en kleur.

Masterclass PMU wenkbrauwen

Kies voor een van onze PMU Masterclasses Wenkbrauwen en take it to the next level! Wij zorgen ervoor dat jij de nieuwste trends en technieken leert zoals bijvoorbeeld de Hairstrokes of de PixelFanbrows.

Jij leert van A tot Z om de perfecte wenkbrauwvorm, kleur en stijl te creëren.

Masterclass PMU eyeliner

Ben je al goed met eyeliner techniek en wil je een echte pro worden? We hebben diverse Eyeliner masterclasses. Zo leer je bijvoorbeeld tijdens de Masterclass Eyeliner hoe je de strakste wing kan maken. Wil je liever een exclusief aanbod hebben in je salon en leren hoe je een schaduweyeliner kan maken? Kies dan voor de Smudge Eyeliner Masterclass.

Masterclass PMU smudge eyeliner

Vraag jij je weleens af wat je kan doen om je als PMU-specialist te onderscheiden? Zo ja, dan is er goed nieuws. Tijdens de gloednieuwe masterclass Smudge Eyeliner leer je in één dag hoe je stap voor stap smokey eyes maakt. Hiermee creëer je een zachte, vriendelijke en liefdevolle uitstraling bij iedere vrouw!

Inhoudelijke vragen

Verdiepende stof

De masterclasses zijn specifiek ontworpen voor dames die zich willen onderscheiden in de wereld van Permanent Make-up (PMU). Ze zijn ideaal voor PMU-specialisten die hun vaardigheden willen verbeteren en naar het volgende niveau willen brengen, zelfs als ze de basisopleiding niet bij PMU Elegance hebben gevolgd.

Wij bieden gespecialiseerde masterclasses aan voor het perfectioneren van technieken in lippen, eyeliner, en wenkbrauwen. Elke masterclass is gericht op het aanpakken van specifieke uitdagingen en het verbeteren van je vaardigheden in dat gebied.

In deze masterclass leer je symmetrische wenkbrauwen tekenen, rechte lijnen trekken, de opbouw van kleur begrijpen, en het toepassen van hairstrokes. Daarnaast zijn onze masterclasses heel persoonlijk, dat betekent dat als jij specifiek behoefte hebt aan verdieping binnen een bepaald onderwerp binnen de PMU, dan helpen wij jou daarbij.

De eyeliner masterclass richt zich op het inzetten van strakke eyeliner, met speciale aandacht voor gevallen waar de eyeliner niet goed blijft zitten. Je leert technieken om je eyeliner vaardigheden te perfectioneren en de uitdagingen in dit gebied te overwinnen.

 Deze masterclass is toegespitst op het symmetrisch aanbrengen van PMU op de lippen en het kiezen van de juiste kleur. Je leert geavanceerde technieken om je lippen PMU-vaardigheden te verbeteren.

Absoluut, de masterclasses zijn een uitstekende kans voor alle dames, ongeacht waar ze hun basisopleiding hebben gevolgd, om hun vaardigheden te verbeteren en specifieke problemen aan te pakken.

 Ja, naast het verbeteren van je technische vaardigheden, zorgen onze masterclasses er ook voor dat je up-to-date blijft met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de PMU-wereld.

Je kunt doorklikken naar de specifieke masterclasses op onze website. Daar vind je meer informatie en de optie om je direct aan te melden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je vragen over onze opleidingen? Download dan onze brochure of plan een kennismaking. 

Winkelwagen
Stel je vraag