Hairstroke wenkbrauwen

Wil jij graag mooiere en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor hairstroke wenkbrauwen! PMU Elegance Zoetermeer is gespecialiseerd in permanente make-up. Met mijn ervaring en expertise ben je in de getrainde handen van een specialist, in een exclusief kader. Met mijn perfectionisme en specialisme in permanente make-up wenkbrauwen middels hairstrokes wil ik meer dan een goed resultaat voor mijn klanten.

Haistroke wenkbrauwen

Wil jij graag mooiere en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor hairstroke wenkbrauwen! PMU Elegance Zoetermeer is gespecialiseerd in permanente make-up. Met mijn ervaring en expertise ben je in de getrainde handen van een specialist, in een exclusief kader. Met mijn perfectionisme en specialisme in permanente make-up wenkbrauwen middels hairstrokes wil ik meer dan een goed resultaat voor mijn klanten.

wenkbrauwen-hairstroke-pmu-behandeling-mobiel
10+ jaar ervaring in permanente make-up (PMU)
Duizenden tevreden klanten, met een score van 4.7/5 sterren
Beste PMU-apparatuur: award winnaar Long-Time-Liner

Waarom kiezen voor PMU Elegance?

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van permanente make-up. In de salon accentueren we de natuurlijke schoonheid van onze cliënten en in de Academy leiden we mensen op tot professioneel PMU Artist. Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact met ons op.

Op deze pagina te vinden:

 • pmu-icon
  Wat zijn hairstroke wenkbrauwen?
 • pmu-icon
  Voor wie is de hairstroke techniek geschikt?
 • pmu-icon
  Voor wie is de hairstroke techniek niet geschikt?
 • pmu-icon
  Hoe ziet de behandeling eruit?
 • pmu-icon
  Wat houdt nazorg in?
 • pmu-icon
  Voordelen
 • pmu-icon
  Veelgestelde vragen
 • pmu-icon
  Wat kosten hairstroke wenkbrauwen?

Reviews

Dit vinden zij van PMU:

J. B.
J. B.
10/10/2023
Locatie an sich is al een beleving. Super mooi van binnen, goed bereikbaar (vlak langs de snelweg) en gratis parkeren voor de deur! De medewerkers zijn service gericht en heel vriendelijk. Ik heb nu eerste behandeling infralashes achter de rug. En volgende maand ga ik voor de re-touch! Kijk er naar uit :)
Nicole Scholtes
Nicole Scholtes
28/09/2023
De beste PMU mijn wenkbrauwen zitten er al ruim 2 jaar op en ze zijn tot op heden nog super mooi!!! Nu weer een opfris behandeling geboekt en kan niet wachten op het eind resultaat!!
Adina Akram
Adina Akram
13/09/2023
Ik vond het personeel heel vriendelijk en geduldig. Er werd veel tijd voor uitgetrokken Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf En raad het iedereen aan.
Miranda Schouten
Miranda Schouten
14/07/2023
Ik heb smudge eyeliner laten zetten door Olivia. Ik vond het best spannend, maar het viel reuze mee door de professionele manier van werken en de verdovende crème die wordt gebruikt. Er is echt tijd genomen om te kijken wat er het beste bij mijn ogen en gezichtsvorm past. En ben superblij met het resultaat!! Ik was zo enthousiast dat ik een week later powderbrows heb laten zetten door Stefanie. Ook nu vond ik het best spannend omdat wenkbrauwen zo bepalend zijn in je gezicht. Ik wilde graag een natuurlijke uitstraling. Stefanie heeft goed met me meegedacht en met haar inzicht en vaardigheid er een prachtig kunstwerk van gemaakt. Ook nu weer zeer tevreden!!
Kerstin Vogl
Kerstin Vogl
30/06/2023
PMU Elegance is the best studio you can choose for your permanent make-up. Elmas is an excellent professional and is very pleasant person. I would highly reconmend her! Thanks for the wonderful brows! Kerstin
Omeera Mubarik
Omeera Mubarik
12/06/2023
Super tevreden!! Raad het echt iedereen aan! Zal nergens anders mijn wenkbrauwen durven doen! Gun het iedereen…

RG6A7346 (2)
Beschikt voor elk huidtype

Wat zijn hairstroke wenkbrauwen?

De hairstroke techniek, ook wel beter bekend als 3D wenkbrauwen, is een speciale techniek waarbij er met behulp van kleine sneetjes pigment wordt aangebracht in de bovenste huidlaag, de lederhuid. Deze techniek staat ook wel bekend vanwege de natuurlijke uitstraling, omdat er bij de wenkbrauwen fijne haartjes worden gepigmenteerd. De wenkbrauwen zijn dankzij de hairstroke techniek niet van het echt te onderscheiden. Dit verklaart ook waarom juist deze technieken bij vele erg populair is.

Wij tekenen dus de extra wenkbrauwhaartjes met pigment, het is geen daadwerkelijke haarimplementatie. Hierbij is het van belang dat elk haartje – streepje – met uiterste precisie en nauwkeurigheid gezet wordt. We letten hierbij op zowel de vorm van het streepje als de kleur. Hierdoor krijg je natuurlijke vollere wenkbrauwen en wordt voorkomen dat het ‘streperig’ of niet natuurlijk wordt.

Het resultaat is superrealistische wenkbrauwen, doordat ik mij hierin gespecialiseerd heb en een unieke techniek gebruik. Na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar en verlaat je onze PMU studio als een tevreden mens.

Voor wie is de hairstroke techniek geschikt?

De hairstroke techniek is geschikt voor als je:

 • Hele dunne of geen wenkbrauwen hebt
 • Niet tevreden bent met de vorm van je eigen wenkbrauw en hier graag verandering in wilt brengen
 • Je wenkbrauwen niet symmetrisch zijn
 • Extreem haarverlies hebt gekregen na een lange ziekteperiode
 • Littekenweefsel hebt
 • Met haarvlies kampt ten gevolge van Alopecia
 • De uitdrukking verfraaien of corrigeren

Voor wie is de hairstroke techniek niet geschikt?

De hairstroke techniek is helaas minder geschikt voor als je een gecombineerde/ vette huid hebt. Een tijdje geleden kwam er een klant in onze salon in Zoetermeer, die een enige tijd geleden ook hairstrokes had laten plaatsen bij een andere specialist. Haar wenkbrauwen waren erg vervaagd, omdat zij een vette huid heeft. Dit komt doordat hairstrokes altijd iets uitvloeien op dit huidtype. Daarom blijven ze op een gladde, strakke huid scherper zitten. Daarom adviseren wij aan klanten met een vette huid om nooit te kiezen voor de haistrokes techniek en hiervoor raden wij dit ten zeerste af! De hairstroke techniek vervaagt sneller bij een vette huid, omdat de kans groter is dat het pigment als het ware doorloopt op een vette huid met grove poriën. Voor dit huidtype adviseren we eerder de poedertechniek, oftewel de ombré brows.

nazorg-pmu-behandeling

Nazorg

De eerste week na de behandeling kan het zijn dat de kleur nog te donker is, hierdoor zien de wenkbrauwen misschien “zwaar” uit. Dit trekt echter na een paar dagen bij. Binnen twee maanden verwelkomen wij je ook graag in onze PMU studio voor een tweede behandeling waarbij wij het resultaat bekijken en de puntjes op de i zetten zodat je het optimale resultaat bereikt.

voordelen-pmu-behandeling

Voordelen

Het grootste voordeel van 3D wenkbrauwen is dat je ’s ochtends geen uren meer de spiegel hoeft te staan, want je wenkbrauwen zijn altijd in de perfecte shape. Zo heb je altijd een wakkere en open blik en hoef je niet aan je wenkbrauwmake-up te denken. Dat is natuurlijk in het dagelijks leven al praktisch, maar als jij een actief leven hebt, veel sport, zwemt, zweet of doucht, dan blijven je wenkbrauwen dus gewoon zitten.

pmu-litteken-correctie-pmu-behandeling-overview

Hoe ziet de behandeling eruit?

De behandeling voor permanente make-up wenkbrauwen met hairstrokes vind plaats in onze PMU studio in Zoetermeer. We beginnen met het bekijken van de mogelijkheden van je wenkbrauwen. We gaan na wat qua vorm, kleur en methode het beste bij je past en kijken voor het bepalen hiervan ook naar jouw (natuurlijke) haarkleur en de vorm van jouw gezicht. Haarkleur en stijl kunnen veranderen, maar de vorm van het gezicht, de haarlijn en de relatieve nabijheid van de gelaatstrekken staan vastgesteld voor het leven. Op deze punten letten wij nauw om voor jou zo een natuurlijk resultaat te behalen met 3D wenkbrauwen.

Een goed begin is het halve werk. Dit spreekwoord is ook zeker van toepassing bij het plaatsen van permanente make-up. Met een speciaal wenkbrauwpotlood tekent onze PMU-specialisten de vorm van de wenkbrauw. Daarna kijken we naar de kleur. Welke past het beste bij jouw huidskleur? Dit is natuurlijk erg belangrijk, maar geen zorgen. Onze PMU-specialisten weten precies welke kleur het beste bij jou past. Als jij hier tevreden mee bent, dan pas gaan we over tot de echte behandeling. Met behulp van dunne, fijne naaldjes worden de haartjes als het ware met de pigment getekend. Zo ontstaat er een hele natuurlijke uitstraling. Totaal duurt de behandeling hairstrokes ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw afspraak

De prijzen die wij hanteren voor hairstrokes bestaan altijd uit een intake en aansluitend het daadwerkelijk zetten van de hairstrokes en een nabehandeling binnen twee maanden. Op deze manier kunnen we de beste resultaten garanderen. De prijs hangt voor hairstrokes met en zonder shadow is gelijk. De actuele prijzen voor het laten zetten van hairstrokes vind je in onze prijslijst.

wenkbrauwen-correctie-pmu-behandeling-overview

De expertise van PMU Elegance

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van permanente make-up. In onze salon werken we met professionele PMU-artists en de beste apparatuur. Zo ben je verzekerd van prachtige en professionele Brows in Zoetermeer. Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact op.

We leidden al honderden mensen op tot PMU-specialist, waarbij we een mooie 8.9/10 ontvangen van onze cursisten welke inmiddels succesvolle PMU specialisten zijn geworden.

Veelgestelde vragen

Een hairstrokes behandeling duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Dit is inclusief het intakegesprek. Na twee maanden is er nog een afspraak voor de nabehandeling van je hairstroke wenkbrauwen.

Wil jij weten hoe je wenkbrauwen eruit gaan zien? Stuur ons een foto van jouw wenkbrauwen via WhatsApp en wij geven vrijblijvend advies. Ook sturen we je een voorbeeldfoto hoe jouw wenkbrauwen eruit kunnen zien. Zo heb je gelijk een beter beeld van het eindresultaat.

Tijdens een behandeling tekenen wij dit altijd voor, om jou zo een beeld te geven van het uiteindelijke resultaat. 

NEE! Wij gebruiken geen mesjes tijdens de behandeling. Wij gebruiken een pmu apparaat. Hiermee maken we ultra dunne hairstrokes, waarvan het resultaat hetzelfde is als microblading. De mesjes techniek raden wij streng af in verband met littekens die je kunt krijgen. 

Je mag voor de behandeling geen bloedverdunners of alcohol/ drugs innemen. Graag op de dag zelf geen cafeïne nuttigen. 

Na de behandeling moet je op een aantal dingen letten: vooral niet aan de korsten zitten, twee weken geen contact met water (niet zwemmen of in de sauna) en vijf dagen niet sporten. Smeer een week lang geen make-up of crème op de wenkbrauwen. Zon of zonnebank twee weken lang niet en gebruik na die twee weken SPF 50. En tenslotte: verf in de eerste twee weken niet je wenkbrauwen, pas geen fillers of botox toe en neem geen gezichtsbehandeling.

De behandeling is geschikt voor ieder huidtype. We zetten echter geen Brows bij: zwangere vrouwen, patiënten met diabetes, hart- en vaatziekten of hepatitis of mensen die bloedverdunners nemen.

Bij dames met een vette huid raden wij deze behandeling ook af, een vette huid kan er namelijk voor zorgen dat de wenkbrauw haartjes sneller vervagen.

Ook wanneer je Roaccutane gebruikt moet je vier weken voor de behandeling stoppen met dit middel. Verder dien je twee weken te wachten wanneer je een Covid-19 vaccinatie hebt gehad/ moet je twee weken wachten voor je deze haalt.

Wanneer je onze nazorginstructies goed opvolgt en na twee maanden langskomt voor de nabehandeling, kun je zo’n 8 maanden tot 1.5 jaar genieten van je brows!

De prijs voor hairstrokes is: 765,- Dit is inclusief intake, nazorginstructies en de nabehandeling binnen twee maanden. Deze behandeling kan voor nu overigens alleen bij Elmas.

Door ons hoogwaardige Long-Time-Liner apparaat is de hairstrokes behandeling vrijwel pijnloos. Ook ervaar je bijna tot geen zwelling na de behandeling.

Na de behandeling voor hairstrokes in onze salon in Zoetermeer geven we je schriftelijke nazorginstructies mee. Hierin lees je precies hoe je jouw  wenkbrauwen zo lang mogelijk mooi houdt. Een onderdeel van de hairstrokes nazorg is bijvoorbeeld het schoonmaken van de huid.

Ook is het belangrijk op een rijtje te hebben wat je vooral niet moet doen na hairstrokes wenkbrauwen laten zetten. Trek bijvoorbeeld niet aan schilfers of korstjes, vermijd zwemwater tijdens het genezingsproces en draag geen pleisters of verband op de behandelde huid. PMU Elegance heeft meer instructies voor de nazorg voor je apart gezet.

We zetten Powder Brows in Zoetermeer in onze salon. De studio is onder andere goed te bereiken vanuit ZoetermeerDelftLeidenRotterdamScheveningenWassenaarVoorburg, VoorschotenAlkmaarRijswijkGouda en Berkel en Rodenrijs.

PMU Elegance is een salon gevestigd in Zoetermeer. Wij zijn specialist in permanente make-up voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Onze expertise ligt verder ook in minder permanente behandelingen zoals littekencorrectie, peelings en tanden bleken.

De betaalmogelijkheden bij PMU Elegance:

 • Met betaalkaart (pinpas/creditcard).
 • Contant.
 • In termijnen via Alma (2/3/4 termijnen) zonder bkr registratie of rente.  

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Stel je vraag