Hairstroke wenkbrauwen

Wil jij graag mooiere en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor hairstroke wenkbrauwen! PMU Elegance Zoetermeer is gespecialiseerd in permanente make-up. Met mijn ervaring en expertise ben je in de getrainde handen van een specialist, in een exclusief kader. Met mijn perfectionisme en specialisme in permanente make-up wenkbrauwen middels hairstrokes wil ik meer dan een goed resultaat voor mijn klanten.

Haistroke wenkbrauwen

Wil jij graag mooiere en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor hairstroke wenkbrauwen! PMU Elegance Zoetermeer is gespecialiseerd in permanente make-up. Met mijn ervaring en expertise ben je in de getrainde handen van een specialist, in een exclusief kader. Met mijn perfectionisme en specialisme in permanente make-up wenkbrauwen middels hairstrokes wil ik meer dan een goed resultaat voor mijn klanten.

wenkbrauwen-hairstroke-pmu-behandeling-mobiel
10+ jaar ervaring in permanente make-up (PMU)
Duizenden tevreden klanten, met een score van 4.7/5 sterren
Beste PMU-apparatuur: award winnaar Long-Time-Liner

Waarom kiezen voor PMU Elegance?

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van permanente make-up. In de salon accentueren we de natuurlijke schoonheid van onze cliënten en in de Academy leiden we mensen op tot professioneel PMU Artist. Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact met ons op.

Op deze pagina te vinden:

 • pmu-icon
  Wat zijn hairstroke wenkbrauwen?
 • pmu-icon
  Voor wie is de hairstroke techniek geschikt?
 • pmu-icon
  Voor wie is de hairstroke techniek niet geschikt?
 • pmu-icon
  Hoe ziet de behandeling eruit?
 • pmu-icon
  Wat houdt nazorg in?
 • pmu-icon
  Voordelen
 • pmu-icon
  Veelgestelde vragen
 • pmu-icon
  Wat kosten hairstroke wenkbrauwen?

Reviews

Dit vinden zij van PMU:

Kerstin Vogl
Kerstin Vogl
30/06/2023
PMU Elegance is the best studio you can choose for your permanent make-up. Elmas is an excellent professional and is very pleasant person. I would highly reconmend her! Thanks for the wonderful brows! Kerstin
Omeera Mubarik
Omeera Mubarik
12/06/2023
Super tevreden!! Raad het echt iedereen aan! Zal nergens anders mijn wenkbrauwen durven doen! Gun het iedereen…
Arine Hazenberg
Arine Hazenberg
06/06/2023
Vriendelijke ontvangst en je krijgt goede uitleg over de behandeling. Mooie relaxte salon en tevreden over het resultaat.
Sascha Marcus
Sascha Marcus
31/05/2023
Dat heb ik weer...mijn huid absorbeert de eyeliner-kleuring. Dat betekent dat de reguliere infralash-behandeling van 2x voor mij onvoldoende is. Maar niet getreurd, ik mag gewoon een extra keer terugkomen voor een behandeling. Service van de zaak. Dus ja, het kost misschien wel wat, maar dan heb je ook wat! Bovendien een nette zaak en aardige dames.
elvera Duiveman
elvera Duiveman
31/05/2023
heel blij met de mooie pmu wenkbrauwen die gezet zijn pmu Elegance. en wat een super sevice. voor de 3 de keer een touch up gehad op hun kosten omdat mijn huid de inkt niet goed opnam na het zetten en de touch up. fijn ontvangst als je binnen komt en nemen de tijd voor jou tijdens de behandeling. ook is de omgeving uitnodigend en erg hygiënisch. een aanrader!
Roksana D.
Roksana D.
28/05/2023
Really nice place with very friendly and experienced people. I got a good advice :). There was no reason to stress about anything, and I'm looking better even after a bad night ! Couldn't be more happy ! Waiting for my second appointment ♡
Thomas Brinks
Thomas Brinks
27/05/2023
Ik ben als jongen van 19 jaar voor de microneedling behandeling geweest in de hoop dat ik van mijn acne littekens af kan komen. Als jongen voelde het aan het begin toch een beetje gek om naar een soort van schoonheidsspecialiste te gaan maar begrijp nu waarom vrouwen dit zo lekker vinden. Werd vanaf het begin gelijk goed ontvangen Werd ook veel uitgelegd over de behandeling en de producten die ze allemaal gebruiken want ik als man heb geen idee wat ze allemaal doen maar gelukkig hebben de dames allemaal veel kennis. Tijdens de behandeling werd er ook gevraagd of ik me nog op me gemak voelde en of het nog goed ging wat ik erg fijn vond omdat het niet de meest relaxte behandeling is die ze hebben. Zou dit aan iedereen aanraden. Ook jongens die zich afvragen of het gek is, dat is het niet gewoon doen.
Anna S
Anna S
27/05/2023
Ik ben voor de vierde keer naar deze salon geweest. Ik heb een permanente wenkbrauw make-up behandeling gehad. Super tevreden, zoals altijd ☺️. Zeer aangename sfeer, zeer aangename en professionele technici. Heel erg bedankt en tot de volgende keer 😁.
Greta Alikromo
Greta Alikromo
24/05/2023
Naar wens en perfect gedaan! Je voelt je als herboren! Service is top, alsof ze je al kennen💝Stephanie en Bonita zijn toppers! 🥳 Echte aanrader!

wenkbrauwen-pmu-behandeling-mobiel
Beschikt voor elk huidtype

Wat zijn hairstroke wenkbrauwen?

De hairstroke techniek, ook wel beter bekend als 3D wenkbrauwen, is een speciale techniek waarbij er met behulp van kleine sneetjes pigment wordt aangebracht in de bovenste huidlaag, de lederhuid. Deze techniek staat ook wel bekend vanwege de natuurlijke uitstraling, omdat er bij de wenkbrauwen fijne haartjes worden gepigmenteerd. De wenkbrauwen zijn dankzij de hairstroke techniek niet van het echt te onderscheiden. Dit verklaart ook waarom juist deze technieken bij vele erg populair is.

Wij tekenen dus de extra wenkbrauwhaartjes met pigment, het is geen daadwerkelijke haarimplementatie. Hierbij is het van belang dat elk haartje – streepje – met uiterste precisie en nauwkeurigheid gezet wordt. We letten hierbij op zowel de vorm van het streepje als de kleur. Hierdoor krijg je natuurlijke vollere wenkbrauwen en wordt voorkomen dat het ‘streperig’ of niet natuurlijk wordt.

Het resultaat is superrealistische wenkbrauwen, doordat ik mij hierin gespecialiseerd heb en een unieke techniek gebruik. Na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar en verlaat je onze PMU studio als een tevreden mens.

Voor wie is de hairstroke techniek geschikt?

De hairstroke techniek is geschikt voor als je:

 • Hele dunne of geen wenkbrauwen hebt
 • Niet tevreden bent met de vorm van je eigen wenkbrauw en hier graag verandering in wilt brengen
 • Je wenkbrauwen niet symmetrisch zijn
 • Extreem haarverlies hebt gekregen na een lange ziekteperiode
 • Littekenweefsel hebt
 • Met haarvlies kampt ten gevolge van Alopecia
 • De uitdrukking verfraaien of corrigeren

Voor wie is de hairstroke techniek niet geschikt?

De hairstroke techniek is helaas minder geschikt voor als je een gecombineerde/ vette huid hebt. Een tijdje geleden kwam er een klant in onze salon in Zoetermeer, die een enige tijd geleden ook hairstrokes had laten plaatsen bij een andere specialist. Haar wenkbrauwen waren erg vervaagd, omdat zij een vette huid heeft. Dit komt doordat hairstrokes altijd iets uitvloeien op dit huidtype. Daarom blijven ze op een gladde, strakke huid scherper zitten. Daarom adviseren wij aan klanten met een vette huid om nooit te kiezen voor de haistrokes techniek en hiervoor raden wij dit ten zeerste af! De hairstroke techniek vervaagt sneller bij een vette huid, omdat de kans groter is dat het pigment als het ware doorloopt op een vette huid met grove poriën. Voor dit huidtype adviseren we eerder de poedertechniek, oftewel de ombré brows.

nazorg-pmu-behandeling

Nazorg

De eerste week na de behandeling kan het zijn dat de kleur nog te donker is, hierdoor zien de wenkbrauwen misschien “zwaar” uit. Dit trekt echter na een paar dagen bij. Binnen twee maanden verwelkomen wij je ook graag in onze PMU studio voor een tweede behandeling waarbij wij het resultaat bekijken en de puntjes op de i zetten zodat je het optimale resultaat bereikt.

voordelen-pmu-behandeling

Voordelen

Het grootste voordeel van 3D wenkbrauwen is dat je ’s ochtends geen uren meer de spiegel hoeft te staan, want je wenkbrauwen zijn altijd in de perfecte shape. Zo heb je altijd een wakkere en open blik en hoef je niet aan je wenkbrauwmake-up te denken. Dat is natuurlijk in het dagelijks leven al praktisch, maar als jij een actief leven hebt, veel sport, zwemt, zweet of doucht, dan blijven je wenkbrauwen dus gewoon zitten.

pmu-litteken-correctie-pmu-behandeling-overview

Hoe ziet de behandeling eruit?

De behandeling voor permanente make-up wenkbrauwen met hairstrokes vind plaats in onze PMU studio in Zoetermeer. We beginnen met het bekijken van de mogelijkheden van je wenkbrauwen. We gaan na wat qua vorm, kleur en methode het beste bij je past en kijken voor het bepalen hiervan ook naar jouw (natuurlijke) haarkleur en de vorm van jouw gezicht. Haarkleur en stijl kunnen veranderen, maar de vorm van het gezicht, de haarlijn en de relatieve nabijheid van de gelaatstrekken staan vastgesteld voor het leven. Op deze punten letten wij nauw om voor jou zo een natuurlijk resultaat te behalen met 3D wenkbrauwen.

Een goed begin is het halve werk. Dit spreekwoord is ook zeker van toepassing bij het plaatsen van permanente make-up. Met een speciaal wenkbrauwpotlood tekent onze PMU-specialisten de vorm van de wenkbrauw. Daarna kijken we naar de kleur. Welke past het beste bij jouw huidskleur? Dit is natuurlijk erg belangrijk, maar geen zorgen. Onze PMU-specialisten weten precies welke kleur het beste bij jou past. Als jij hier tevreden mee bent, dan pas gaan we over tot de echte behandeling. Met behulp van dunne, fijne naaldjes worden de haartjes als het ware met de pigment getekend. Zo ontstaat er een hele natuurlijke uitstraling. Totaal duurt de behandeling hairstrokes ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw afspraak

De prijzen die wij hanteren voor hairstrokes bestaan altijd uit een intake en aansluitend het daadwerkelijk zetten van de hairstrokes en een nabehandeling binnen twee maanden. Op deze manier kunnen we de beste resultaten garanderen. De prijs hangt voor hairstrokes met en zonder shadow is gelijk. De actuele prijzen voor het laten zetten van hairstrokes vind je in onze prijslijst.

Veelgestelde vragen

Het is handig dat je een dag voor de behandeling jouw haren nog wast, omdat je na het zetten van permanente make-up voor wenkbrauwen de pigmentatie gedurende de genezing absoluut niet nat mag worden tijdens het genezingsproces. Daarom adviseren wij om na de behandeling 14 dagen je haren niet te wassen. Voor vele klanten komt dit soms over als een (lichte) shock, maar wil je het optimale resultaat bereiken, dan is het van belang dat je deze instructies goed op volgt.

Neem 24 uur van tevoren geen Aspirine, Ibuprofen of Naproxen. Een paracetamol mag wel! Drink 24 uur voor de behandeling beslist GÉÉN alcohol, omdat dit de bloed erg kan verdunnen. Mocht je toch bloedverdunners gebruiken, probeer indien mogelijk om een paar dagen van tevoren dit stoppen. De PMU-specialiste begint voorafgaande de behandeling altijd met het voortekenen van de wenkbrauwen. Het is niet aan te raden om op de dag van de behandeling intensief te sporten. Door het zweten gaan de poriën open staan en hierdoor vervaagd het pigment sneller.

Je hebt recht op een nabehandeling, deze vindt 4-6 weken plaats na de eerste behandeling, zodat de huid voldoende tijd heeft om te genezen. De gepigmenteerde huid zal na de behandeling aanmerkelijk intensiever van kleur zijn dan na een aantal weken. Indien je zonder geldige reden binnen 48 uur voor de behandeling afzegt, zijn wij genoodzaakt om €100 in rekening te brengen.

Dit is lastig te zeggen, aangezien iedereen de pijn anders ervaart. Daar zijn de meningen vaak erg over verdeeld. Uiteraard voel je wel tijdens de hairstroke behandeling als de haartjes worden getekend, maar dit betekend niet dat je dan veel pijn hebt. Daarnaast werken wij uiteraard met een verdovingscrème. Deze hoef je zelf dus niet mee te nemen. Deze crème moet minimaal 30 minuten inwerken.

Zoals elke cosmetische ingreep moet je huid even de tijd krijgen om weer te herstellen. Alles voor het goede doel, want na een week is het resultaat al zichtbaar. Wil je het optimale resultaat bereiken met permanente make-up, dan is het van groot belang dat je nazorginstructies strikt opvolgt:

Voor de eerstvolgende 48 uur na de behandeling:

Stap 1: Na de behandeling moet je met steriel water 2 wattenschijfjes nat maken en goed uitknijpen zodat deze niet meer druppeld
Stap 2: Vervolgens moet je de Cleansing Milk (deze is voor €40 te koop bij ons in de salon) aanbrengen op de wattenschijfjes. Daarna moet je voorzichtig met behulp van de wattenschijfjes de cleansing milk deppend aanbrengen op de wenkbrauwen. Dit moet elk uur herhaald worden, gedurende twee dagen (de eerste 48 uur).
Stap 3: Houd een dag rust
Stap 4: De vierde dag mag je de nazorgcreme aanbrengen (dit zit in de prijs inbegrepen) op de wenkbrauwen. Gedurende drie dagen, twee keer per dag (ochtend en avond) deppend met een wattenstaafje.

De nabehandeling permanente make-up voor hairstrokes wordt altijd 4-6 weken na de eerste behandeling ingepland. De nabehandeling is als het ware een ‘touch-up’ behandeling, waarbij kleine aanpassingen aan de vorm of kleur wordt gedaan.

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag