Permanente Make Up opleidingen in onze Academy

Onze opleidingen zijn geschikt voor zowel startende als ervaren PMU-specialisten.

Onze opleidingen voor startende  PMU specialisten

Allround PMU Opleiding (10 dagen)

Dé Permanente Make-Up Cursus in Zoetermeer. Deze 10-daagse Allround PMU Opleiding is voor startende PMU Specialisten, zonder vooropleidingseisen.

PMU Opleiding Eyeliner (3 dagen)

Wil je een pro worden in eyeliner PMU? De 3-daagse PMU Opleiding Eyeliner leer je op een intensieve, snelle manier PMU Eyeliner toepassen als een professional.

Onze opleidingen voor ervaren PMU specialisten

PMU Masterclasses

Volg masterclasses bij PMU Elegance om je te onderscheiden in de PMU-wereld. Keuze uit masterclasses gericht op lippen, eyeliner of wenkbrauwen.

PMU Elite Opleiding

De PMU Elite Opleiding is een 5-daagse intensieve PMU-cursus voor studenten die bij Elmas zijn afgestudeerd. Hier leer je geavanceerde kleur- en opbouwtechnieken.

PMU Vakopleidingen

Als de Nederlandse vestiging van Long-Time-Liner maken we dankbaar gebruik van 30 jaar didactische ervaring in het opleiden van professionals. Dit mooie Duitse merk heeft inmiddels meer dan 10.000 succesvolle trainingen op haar naam staan. PMU Elegance biedt voor elk niveau een passend Long-Time-Liner opleidingsconcept. Of je nou een beginner of een ervaren PMU specialist bent, er is altijd een passende permanente make up opleiding beschikbaar die tegemoet komt aan jouw persoonlijke loopbaanbehoeften. Het certificaat van Long-Time-Liner wordt wereldwijd erkend. Na het behalen van dit certificaat kunnen onze studenten overal ter wereld aan de slag als PMU Specialist.

permanente make up opleiding
  • PMU Elegance deelt kennis vanuit passie

  • Er is altijd een passende training die tegemoetkomt aan jouw loopbaanbehoefte

  • Extra verdieping in de theorie van het vakmanschap

  • Leer werken met de wereldwijde marktleider: Long-Time-Liner

  • Persoonlijke begeleiding stopt niet na het afronden van de opleiding

Ervaringen

Zo hebben zij de PMU Academy ervaren.

youtube-video-thumbnail
youtube-video-thumbnail

Wat onze PMU opleidingen uniek maakt

Deze vakopleiding is de enige opleiding in Nederland waar je alle technieken en onderdelen van PMU leert. Je leert niet één maar drie specialisaties: ogen, wenkbrauwen en lippen. Na tien dagen kun je jezelf volwaardig PMU-specialist noemen.

We waarborgen de kwaliteit van de opleiding door maar vijf studenten per opleidingstraject toe te laten. Dankzij deze kleine groepen krijg jij de benodigde aandacht.

PMU Elegance is de enige Nederlandse distributeur van de Long-Time-Liner – de Queen B onder de permanente make-up – en is een expert in het vakgebied.

Je kunt starten met je eigen onderneming. Maar de doorgroeimogelijkheden zijn ook eindeloos. Na deze opleiding kun je onze masterclasses volgen om je verder te verdiepen in bijv. medische pigmentatie, PMU-removal of lip enlightenment.

Onze docentes hebben diverse opleidingen in binnen- en buitenland gevolgd en jarenlange ervaring. Ze attenderen je op mogelijke valkuilen, zodat jij die kunt vermijden.

Behalve vakinhoudelijke informatie komen er ook andere onderwerpen aan bod, zoals de GGD-keuring, het ondernemerschap, het gebruik van social media, behandelprijzen, benodigdheden etc.

Doordat je oefent op latex en vijf dagen praktijkopdrachten doet op minimaal tien modellen, kun je er zeker van zijn dat je de techniek onder de knie hebt. Jij bent klaar om aan de slag te gaan als PMU-specialist!

Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat van Long-Time-Liner. Dit certificaat is wereldwijd erkend, waardoor jij overal ter wereld kunt werken als PMU-specialist.

Ook na de opleiding blijven wij je ondersteunen. Heb je vragen? Dan kun je ons altijd mailen, bellen of appen.

Er gingen je al 200+ geslaagde studenten voor die nu succesvol hun eigen onderneming als PMU-specialist runnen.

 
De vrouw achter PMU

Docente Elmas

Ik ben Elmas Ayhan en ben de trotse eigenaresse van PMU Elegance Zoetermeer. Heel mijn leven ben ik al bezig met make-up en andere vormen van beauty om de natuurlijke schoonheid van mensen te accentueren. Door de jaren heen ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in de kunst van permanente make-up. Er komt veel meer bij kijken dan dat je verwacht. Zo is er uitgebreide kennis nodig op het gebied van kleurenleer en is het belangrijk om alle details van de menselijke huid te weten.

Meer over ons
docente-elmas-salon-portrait
long-time-liner-pmu-specialist
De beste apparatuur

Long Time Liner

Long-Time-Liner is het beste precisie-apparaat op de markt en is van de hoogste kwaliteit. Met dit apparaat creëer je de meest aansprekende wenkbrauwen, fijnste eyelinerstreepjes en mooiste lippen. Met de Long-Time-Liner kan je 60 tot 210 minuten aan tijd besparen per behandeling ten opzichte van andere PMU-apparaten. Door te werken met dit apparaat kan je niet alleen meer omzet behalen op jaarbasis, ook ben je in staat om bij meer klanten hun vrouwelijke schoonheid te accentueren.

Meer informatie

Meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je vragen over onze opleidingen? Download dan onze brochure of plan een kennismaking. 

Winkelwagen
Stel je vraag