Medische pigmentatie

Door middel van pigmentatie kunnen littekens of oneffenheden worden verwijderd in de salon. De eigen huidskleur wordt met pigmentkleuren zo dicht mogelijk benaderd en na gebootst voor een natuurlijk effect.

Medische pigmentatie

Door middel van pigmentatie kunnen littekens of oneffenheden worden verwijderd in de salon. De eigen huidskleur wordt met pigmentkleuren zo dicht mogelijk benaderd en na gebootst voor een natuurlijk effect.

medische-pigmentatie-pmu-behandeling-mobiel

Permanente make-up voor op een litteken om dit te camoufleren

Littekens zijn soms erg opvallend en veel vrouwen en mannen storen zich aan deze oneffenheden in de huid. Met permanente make-up littekencamouflage zijn er mogelijkheden om littekens zichtbaar te verminderen of te camoufleren. PMU Studio Elegance in Zoetermeer is gespecialiseerd in het zorgvuldig camoufleren van littekens en zorgt ervoor dat de huid weer gaat stralen.

Meer informatie over onze huid pigmentatie behandelingen:

  • pmu-icon

    Littekencorrectie

  • pmu-icon

    Littekencamouflage

Reviews

Dit vinden zij van PMU:

Kerstin Vogl
Kerstin Vogl
30/06/2023
PMU Elegance is the best studio you can choose for your permanent make-up. Elmas is an excellent professional and is very pleasant person. I would highly reconmend her! Thanks for the wonderful brows! Kerstin
Omeera Mubarik
Omeera Mubarik
12/06/2023
Super tevreden!! Raad het echt iedereen aan! Zal nergens anders mijn wenkbrauwen durven doen! Gun het iedereen…
Arine Hazenberg
Arine Hazenberg
06/06/2023
Vriendelijke ontvangst en je krijgt goede uitleg over de behandeling. Mooie relaxte salon en tevreden over het resultaat.
Sascha Marcus
Sascha Marcus
31/05/2023
Dat heb ik weer...mijn huid absorbeert de eyeliner-kleuring. Dat betekent dat de reguliere infralash-behandeling van 2x voor mij onvoldoende is. Maar niet getreurd, ik mag gewoon een extra keer terugkomen voor een behandeling. Service van de zaak. Dus ja, het kost misschien wel wat, maar dan heb je ook wat! Bovendien een nette zaak en aardige dames.
elvera Duiveman
elvera Duiveman
31/05/2023
heel blij met de mooie pmu wenkbrauwen die gezet zijn pmu Elegance. en wat een super sevice. voor de 3 de keer een touch up gehad op hun kosten omdat mijn huid de inkt niet goed opnam na het zetten en de touch up. fijn ontvangst als je binnen komt en nemen de tijd voor jou tijdens de behandeling. ook is de omgeving uitnodigend en erg hygiënisch. een aanrader!
Roksana D.
Roksana D.
28/05/2023
Really nice place with very friendly and experienced people. I got a good advice :). There was no reason to stress about anything, and I'm looking better even after a bad night ! Couldn't be more happy ! Waiting for my second appointment ♡
Thomas Brinks
Thomas Brinks
27/05/2023
Ik ben als jongen van 19 jaar voor de microneedling behandeling geweest in de hoop dat ik van mijn acne littekens af kan komen. Als jongen voelde het aan het begin toch een beetje gek om naar een soort van schoonheidsspecialiste te gaan maar begrijp nu waarom vrouwen dit zo lekker vinden. Werd vanaf het begin gelijk goed ontvangen Werd ook veel uitgelegd over de behandeling en de producten die ze allemaal gebruiken want ik als man heb geen idee wat ze allemaal doen maar gelukkig hebben de dames allemaal veel kennis. Tijdens de behandeling werd er ook gevraagd of ik me nog op me gemak voelde en of het nog goed ging wat ik erg fijn vond omdat het niet de meest relaxte behandeling is die ze hebben. Zou dit aan iedereen aanraden. Ook jongens die zich afvragen of het gek is, dat is het niet gewoon doen.
Anna S
Anna S
27/05/2023
Ik ben voor de vierde keer naar deze salon geweest. Ik heb een permanente wenkbrauw make-up behandeling gehad. Super tevreden, zoals altijd ☺️. Zeer aangename sfeer, zeer aangename en professionele technici. Heel erg bedankt en tot de volgende keer 😁.
Greta Alikromo
Greta Alikromo
24/05/2023
Naar wens en perfect gedaan! Je voelt je als herboren! Service is top, alsof ze je al kennen💝Stephanie en Bonita zijn toppers! 🥳 Echte aanrader!

pmu-litteken-correctie-pmu-behandeling-overview

Welke soorten medische migmentatie zijn er?

PMU Elegance biedt zowel littekencorrecties als camouflages aan. De correctie wordt meestal uitgevoerd als je in het verleden last gehad hebt van acne en daardoor littekens hebt in je gezicht. Of is er door een huidziekte pigmentatieverschil in je huid ontstaan? PMU Elegance is gespecialiseerd in de behandeling van kleurverschillen in de huid door middel van permanente make-up littekencorrectie. Het verschil in pigment in de huid kan worden gecorrigeerd met permanente make-up. De vorm van het litteken wordt verbeterd en minder opvallend gemaakt.

Operatielittekens, ouderdomsvlekken of littekens van een ongeluk of huidziekte zijn te behandelen met permanente make-up camouflage. Zo hoef je ze niet elke dag zelf te bedekken met make-up. De littekens worden zo gecamoufleerd dat ze nauwelijks meer zichtbaar zijn. Het originele litteken blijft weliswaar aanwezig maar door de juiste kleur pigmentatie te gebruiken, valt het veel minder op. Voor het beste kleurbehoud dient de PMU litteken camouflage iedere paar jaar bijgewerkt te worden.

Voorafgaand aan je behandeling hoef jij nog niet te bepalen of je kiest voor een litteken camouflage of correctie, de PMU specialist kiest samen met jou op locatie een behandeling voor op maat.

Veelgestelde vragen

Een Powder Brows behandeling duurt ongeveer 1 uur. Dit is inclusief het intakegesprek. De medische pigmentatie kan uitsluitend uitgevoerd worden door Elmas. 

Je mag voor de behandeling geen bloedverdunners of alcohol/drugs innemen.

Na de behandeling moet je op een aantal dingen letten: vooral niet aan de korsten zitten, twee weken geen contact met water (niet zwemmen of in de sauna) en vijf dagen niet sporten. Smeer een week lang geen make-up of crème op de wenkbrauwen. Zon of zonnebank twee weken lang niet en gebruik na die twee weken SPF 50. 

De behandeling is geschikt voor ieder huidtype. We zetten echter geen Powder Brows bij: zwangere vrouwen, patiënten met diabetes, hart- en vaatziekten of hepatitis of mensen die bloedverdunners nemen.

Ook wanneer je Roaccutane gebruikt moet je vier weken voor de behandeling stoppen met dit middel. Verder dien je twee weken te wachten wanneer je een Covid-19 vaccinatie hebt gehad/ moet je twee weken wachten voor je deze haalt.

Wanneer je onze nazorginstructies goed opvolgt kun je zo’n 1,5 tot 2 jaar volop genieten van jouw medische pigmentatie. Soms kan dit nog wel eens langer zijn, dit verschilt per gebied.

De prijs voor medische pigmentatie voor de eerste behandeling is 250,-. 

Door ons hoogwaardige Long-Time-Liner apparaat is de medische pigmentatie behandeling vrijwel pijnloos. Ook ervaar je bijna tot geen zwelling na de behandeling. Dit verschilt wel per gebied. 

PMU Elegance is een salon gevestigd in Zoetermeer. Wij zijn specialist in permanente make-up voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Onze expertise ligt verder ook in minder permanente behandelingen zoals littekencorrectie, peelings en tanden bleken.

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw medische pigmentatie afspraak!

De kosten van de eerste behandeling is 250,-

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag