Professioneel shadow eyeliner make-up permanent laten toepassen?

PMU Elegance is dé specialist in de shadow eyeliner. Ontvang vrijblijvend meer informatie of boek online je afspraak bij onze salon in Zoetermeer!

Professioneel shadow eyeliner make-up permanent laten toepassen?

PMU Elegance is dé specialist in de shadow eyeliner. Ontvang vrijblijvend meer informatie of boek online je afspraak bij onze salon in Zoetermeer!

wenkbrauwen-correctie-pmu-behandeling-overview
Pijnloze behandeling
Expert permanente make-up
Eerste in Nederland met de shadow eyeliner

De shadow eyeliner specialist in Zoetermeer

Welke techniek past bij jou?
De shadow eyeliner (smudge) is een eyeliner die een beetje uitloopt aan de randen. De smudge eyeliner is uitgeschaduwd en bestaat uit twee of drie kleuren, van donker naar licht. Op deze manier bereik je een subtiele smokey eye zonder er zelf iets voor te hoeven doen. het geeft je oog meer kracht en je gezicht een mooie uitstraling. Er kan in overleg met de PMU specialiste gekozen worden voor kleuren die passen bij jouw huid. Voor de juiste dikte wordt er gekeken naar de vorm van jouw gezicht.

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van permanente make-up. In de salon accentueren we de natuurlijke schoonheid van onze cliënten en in de Academy leiden we mensen op tot professioneel PMU Artist. Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact met ons op.

Ontvang vrijblijvend persoonlijk advies

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Reviews

Dit vinden zij van PMU:

Kerstin Vogl
Kerstin Vogl
30/06/2023
PMU Elegance is the best studio you can choose for your permanent make-up. Elmas is an excellent professional and is very pleasant person. I would highly reconmend her! Thanks for the wonderful brows! Kerstin
Omeera Mubarik
Omeera Mubarik
12/06/2023
Super tevreden!! Raad het echt iedereen aan! Zal nergens anders mijn wenkbrauwen durven doen! Gun het iedereen…
Arine Hazenberg
Arine Hazenberg
06/06/2023
Vriendelijke ontvangst en je krijgt goede uitleg over de behandeling. Mooie relaxte salon en tevreden over het resultaat.
Sascha Marcus
Sascha Marcus
31/05/2023
Dat heb ik weer...mijn huid absorbeert de eyeliner-kleuring. Dat betekent dat de reguliere infralash-behandeling van 2x voor mij onvoldoende is. Maar niet getreurd, ik mag gewoon een extra keer terugkomen voor een behandeling. Service van de zaak. Dus ja, het kost misschien wel wat, maar dan heb je ook wat! Bovendien een nette zaak en aardige dames.
elvera Duiveman
elvera Duiveman
31/05/2023
heel blij met de mooie pmu wenkbrauwen die gezet zijn pmu Elegance. en wat een super sevice. voor de 3 de keer een touch up gehad op hun kosten omdat mijn huid de inkt niet goed opnam na het zetten en de touch up. fijn ontvangst als je binnen komt en nemen de tijd voor jou tijdens de behandeling. ook is de omgeving uitnodigend en erg hygiënisch. een aanrader!
Roksana D.
Roksana D.
28/05/2023
Really nice place with very friendly and experienced people. I got a good advice :). There was no reason to stress about anything, and I'm looking better even after a bad night ! Couldn't be more happy ! Waiting for my second appointment ♡
Thomas Brinks
Thomas Brinks
27/05/2023
Ik ben als jongen van 19 jaar voor de microneedling behandeling geweest in de hoop dat ik van mijn acne littekens af kan komen. Als jongen voelde het aan het begin toch een beetje gek om naar een soort van schoonheidsspecialiste te gaan maar begrijp nu waarom vrouwen dit zo lekker vinden. Werd vanaf het begin gelijk goed ontvangen Werd ook veel uitgelegd over de behandeling en de producten die ze allemaal gebruiken want ik als man heb geen idee wat ze allemaal doen maar gelukkig hebben de dames allemaal veel kennis. Tijdens de behandeling werd er ook gevraagd of ik me nog op me gemak voelde en of het nog goed ging wat ik erg fijn vond omdat het niet de meest relaxte behandeling is die ze hebben. Zou dit aan iedereen aanraden. Ook jongens die zich afvragen of het gek is, dat is het niet gewoon doen.
Anna S
Anna S
27/05/2023
Ik ben voor de vierde keer naar deze salon geweest. Ik heb een permanente wenkbrauw make-up behandeling gehad. Super tevreden, zoals altijd ☺️. Zeer aangename sfeer, zeer aangename en professionele technici. Heel erg bedankt en tot de volgende keer 😁.
Greta Alikromo
Greta Alikromo
24/05/2023
Naar wens en perfect gedaan! Je voelt je als herboren! Service is top, alsof ze je al kennen💝Stephanie en Bonita zijn toppers! 🥳 Echte aanrader!

Infralash eyeliner aanbrengen

Hoe werkt een smudge shadow eyeliner behandeling?

We tekenen eerst de eyeliner op je ooglid zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Daarna worden de kleuren gekozen en de huid schoongemaakt. Ben jij tevreden met het voorstel? Dan gaan we verder tot de uiteindelijke behandeling. Om tot een Smudge resultaat te komen wordt er eerst een classic eyeliner geplaatst, vanuit deze basis wordt de shadow aangebracht die langzaam uit fade. Na 6 weken kom je terug voor een nabehandeling, in de meeste gevallen is er geen aanpassing nodig maar toch willen wij het graag nog even zien. Daarna kan je gaan genieten van de prachtige eyeliner! Na 2 jaar raden wij aan om een opfrisbehandeling te plannen, dit om de kleur weer mooi op te hale

Onze werkwijze

Shadow eyeliner (Smudge)

Tijdens de behandeling beginnen we eerst met het bespreken van jouw wensen. Past Infralash, Classic of shadow eyeliner (smudge) het beste bij jou? Welke tinten hebben jouw voorkeur? Daarna tekenen we het eerst de eyeliner zodat jij een goed idee krijgt van het uiteindelijke resultaat. Ben jij helemaal tevreden met het voorstel? Dan gaan wij over tot de uiteindelijke behandeling.

Met de Long-Timer-Liner zetten wij met uiterste precisie de shadow eyeliner op jouw ooglid. De Long-Time-Liner is het paradepaardje binnen de PMU-wereld en zorgt voor een uiterst precisie werking, minder pijn en minder schade aan de huid. Hierdoor is de behandeling fijner, de herstelperiode korter en het resultaat mooier!

De totale behandeling duurt ongeveer één tot anderhalf uur.

eyeliner-behandeling-pmu-mobiel

Waarom kiezen voor PMU Elegance?

Pijnloze behandeling

Vanwege het gebruik van het Long-Time-Liner apparaat is de shadow eyeliner behandeling vrijwel pijnloos, en zal je bijna tot geen zwelling ervaren na de behandeling.

Expert in permanente make-up

PMU Elegance is een salon met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van permanente make-up. We hebben al duizenden klanten naar tevredenheid behandeld!

Eerste in Nederland

Wij zijn de eerste permanente make-up salon die de shadow eyeliner heeft toegevoegd in de salon, ook geven wij hier ook masterclasses in. Kies voor de beste kwaliteit en ga voor PMU Elegance.

Shadow eyeliner prijs

Boek direct jouw afspraak

De kosten voor Shadow eyeliner boven of onder is € 625,- en voor beide zijn de kosten € 650,-.

Veelgestelde vragen

In de meeste gevallen is het resultaat perfect na 1 behandeling. Omdat wij willen garanderen dat jij tevreden bent met het resultaat kom je na 6 weken wel terug voor een nabehandeling, deze zit in de prijs begrepen. Bij de nabehandeling zullen we bespreken of er eventueel aanpassingen nodig zijn of dat de shadow eyeliner al naar wens is.

Omdat wij werken met het Long-Time-Liner apparaat zal je weinig tot niks zien van verkleuringen of zwellingen. Het is daarom ook niet nodig om de dagen na de behandelingen vrij te houden afspraken of werk.

Op de dag van de afspraak mag je geen caffiene nuttigen, ook is het belangrijk om 2 weken van te voren te stoppen met een wimperserum. 24 uur voor de afspraak geen alcohol, drugs, of bloedverdunnende medicatie. Een paracetamol mag wel. Tijdens de behandeling moeten de contactlenzen uit, deze graag ook 2 dagen na de behandeling uithouden.

De aankomende 2 weken moet je de eyeliner droog houden, ook geen oogmake-up aanbrengen op het oog. Wij kunnen tijdens de behandeling je wimpers verven. In de salon zullen wij een oog verzorging aanraden van Long-Time-Liner, gebaseerd op je huidtype die je vervolgens 2 maal per dag mag aanbrengen rondom het oog. Ook zullen wij de nazorg verder toelichten.

De shadow eyeliner is natuurlijk een unieke eyeliner, dit precies natekenen is haast niet mogelijk. Wel zal de PMU Specialist een liner natekenen om te bespreken hoe opvallend of onopvallend het lijntje zal worden & wat de beste vorm is bij je gezicht. Dit is volledig samen in overleg, en we beginnen pas wanneer jij tevreden bent.

Een shadow eyeliner behandeling duurt maximaal 1.5 uur, dit is inclusief de wensen en het resultaat bespreken, het voortekenen & de behandeling zelf. Een nabehandeling duurt slechts 45 minuten.

Twijfels voor welke techniek jij wilt gaan? Zie hier de classic eyeliner techniek, deze kan ook van subtiel tot opvallend. Nog natuurlijker? Kies dan voor de infralash behandeling, dit is een lijntje tussen de wimperhaartjes en geeft een subtiel effect. Lees in dit blog over de infralash alles over deze behandeling bij PMU Elegance.

Wil jij nog net iets meer informatie over de smudge shadow eyeliner? Lees dan dit uitgebreide blog over deze smudge behandeling! 

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag