fbpx
Permanente make-up Alkmaar

Permanente make-up Alkmaar

Ben jij op zoek naar permanente make-up in Alkmaar? Dan kun je naar PMU Studio Elegance gaan. Bij PMU Elegance kun je terecht voor permanente make-up voor je wenkbrauwen, oogleden, lippen en voor medische pigmentatie. Met mijn specialisme in permanente make-up en medische cosmetica kan ik je goed helpen aan zeer nauwkeurig aangebrachte permanente make-up nabij Alkmaar. Ik ben zeer perfectionistisch en ga dan ook altijd voor meer dan een goed resultaat. Ik wil dat jij als klant met een grote glimlach én perfect aangebrachte permanente make-up bij mij de deur uit loopt. Je bent bij mij in goede handen voor het laten zetten van permanente make-up.


Stel een vraag Meer informatie

Soorten permanente make-up

Bij PMU Studio Elegance kun je altijd op afspraak terecht voor:

  • Eyeliner: oogleden en wimpers zijn de juwelen van het gezicht. Het is een makkelijke manier om te zorgen voor een stralend uiterlijk.
  • Lipliner: voor mooie volle lippen en een jeugdige, gezonde blos raad ik jepermanente make-up voor de lippen aan.
  • Medische pigmentatie: er worden pigmenten ingebracht waar, om welke reden dan ook, het natuurlijke pigment ontbreekt. Deze pigmenten hebben een camouflerende functie.
  • Wenkbrauwen: Permanente wenkbrauwen ontstaan door het plaatsen van natuurlijke pigmenten. De juiste wenkbrauwen laten je ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling.

Als klant sta je altijd centraal bij PMU Elegance. Ik streef bij iedere individu naar het perfecte resultaat als uitkomst. Hiervoor maak ik gebruik van de nieuwste technieken en ik blijf mezelf ontwikkelen als expert om steeds weer met betere en nieuwe technieken permanente make-up in omgeving Alkmaar aan te kunnen brengen bij mijn klanten.

De beste zorg en veiligheid

Net als bij het zetten van een tattoo is hygiëne en steriliteit zeer belangrijk bij het aanbrengen van permanente make-up. Ik gebruik ook inkt en een dunne naald voor het aanbrengen van pigment vlak onder de huid. De apparatuur die ik hiervoor gebruik voldoet aan de gezondheids- en veiligheidseisen en ik werk volgende de door de GGD opgestelde hygiënevoorschriften. Ik beschik tevens over alle benodigde vergunningen van de GGD in Den Haag en kan je daarom garanderen dat je bij PMU Studio Elegance in goede handen bent.

Is het veilig?

Permanente make-up laten aanbrengen is een zeer kleine ingreep. Daarnaast gebruik ik altijd apparatuur die aan de veiligheids- en gezondheidseisen voldoet en ik hecht zeer veel waarde aan hygiëne en sterilisatie voor, tijdens en na de behandeling. Ook werk ik alleen met hoogwaardige pigmenten van Long Time Liner. Op basis hiervan kan gesteld worden dat permanente make-up nabij Alkmaar laten aanbrengen door PMU Elegance veilig is. Heb je hier toch nog vragen over? Laat het me gerust weten.

Afspraak maken?

Wil je permanente make-up laten aanbrengen? Zoek je een specialist op het gebied van hairstroke wenkbrauwen? Of wil je voor het maken van een afspraak eerst graag meer informatie over de werkwijze van PMU Studio Elegance? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier of per mail. Je kunt mailen naar info@pmuelegance.nl. Ik ben het beste per mail/contactformulier te bereiken, omdat ik geen telefoon opneem tijdens een behandeling. Je kunt alleen op afspraak een bezoek brengen aan PMU Studio Elegance.

Stel een vraagAfspraak maken

Stel een vraagAfspraak makenGratis intake
Bel direct!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang speciale aanbiedingen, nieuwsupdates, model uitnodigen en andere voordelen.

PMU studio Den Haag
WhatsApp chat