Tanden bleken

Wil jij weer zelfverzekerd kunnen lachen? Wil je genieten van een stralend wit gebit? Binnen één uur toveren wij jouw gelige tanden om tot een stralend wit gebit waar je trots op zult zijn. Bij PMU Elegance gebruiken wij de allernieuwste technieken op het gebied van tanden bleken. Laat je tanden bleken en voel je zelfverzekerder met prachtige witte tanden.

Tanden bleken

Wil jij weer zelfverzekerd kunnen lachen? Wil je genieten van een stralend wit gebit? Binnen één uur toveren wij jouw gelige tanden om tot een stralend wit gebit waar je trots op zult zijn. Bij PMU Elegance gebruiken wij de allernieuwste technieken op het gebied van tanden bleken. Laat je tanden bleken en voel je zelfverzekerder met prachtige witte tanden.

tanden-bleken-pmu-behandeling-mobiel
10+ jaar ervaring in permanente make-up (PMU)
Duizenden tevreden klanten, met een score van 4.7/5 sterren
Beste PMU-apparatuur: award winnaar Long-Time-Liner

Waarom tanden bleken?

Ons gebit is ons visitekaartje. Wist je dat de meeste mensen eerst naar je gebit kijken bij een eerst ontmoeting? Zorg dus voor een verzorgd, gezond en wit gebit. Het bleken van je tanden bij PMU Elegance is hartstikke simpel. Er komt geen peroxide aan te pas, dus je hebt geen pijnlijke en gevoelige tanden tijdens en na de behandeling, maar meteen prachtige tanden als resultaat. Zeg maar dag tegen donkere en gele aanslag op je tanden van koffie, frisdrank en wijn en zeg hallo tegen een zelfverzekerde smile!

Op deze pagina te vinden:

 • pmu-icon
  Voor wie is tanden bleken geschikt?
 • pmu-icon
  Wat houdt nazorg in?
 • pmu-icon
  Wat zijn de voordelen van tanden bleken?
 • pmu-icon
  Wat kost tanden bleken?

Reviews

Dit vinden zij van PMU:

Kerstin Vogl
Kerstin Vogl
30/06/2023
PMU Elegance is the best studio you can choose for your permanent make-up. Elmas is an excellent professional and is very pleasant person. I would highly reconmend her! Thanks for the wonderful brows! Kerstin
Omeera Mubarik
Omeera Mubarik
12/06/2023
Super tevreden!! Raad het echt iedereen aan! Zal nergens anders mijn wenkbrauwen durven doen! Gun het iedereen…
Arine Hazenberg
Arine Hazenberg
06/06/2023
Vriendelijke ontvangst en je krijgt goede uitleg over de behandeling. Mooie relaxte salon en tevreden over het resultaat.
Sascha Marcus
Sascha Marcus
31/05/2023
Dat heb ik weer...mijn huid absorbeert de eyeliner-kleuring. Dat betekent dat de reguliere infralash-behandeling van 2x voor mij onvoldoende is. Maar niet getreurd, ik mag gewoon een extra keer terugkomen voor een behandeling. Service van de zaak. Dus ja, het kost misschien wel wat, maar dan heb je ook wat! Bovendien een nette zaak en aardige dames.
elvera Duiveman
elvera Duiveman
31/05/2023
heel blij met de mooie pmu wenkbrauwen die gezet zijn pmu Elegance. en wat een super sevice. voor de 3 de keer een touch up gehad op hun kosten omdat mijn huid de inkt niet goed opnam na het zetten en de touch up. fijn ontvangst als je binnen komt en nemen de tijd voor jou tijdens de behandeling. ook is de omgeving uitnodigend en erg hygiënisch. een aanrader!
Roksana D.
Roksana D.
28/05/2023
Really nice place with very friendly and experienced people. I got a good advice :). There was no reason to stress about anything, and I'm looking better even after a bad night ! Couldn't be more happy ! Waiting for my second appointment ♡
Thomas Brinks
Thomas Brinks
27/05/2023
Ik ben als jongen van 19 jaar voor de microneedling behandeling geweest in de hoop dat ik van mijn acne littekens af kan komen. Als jongen voelde het aan het begin toch een beetje gek om naar een soort van schoonheidsspecialiste te gaan maar begrijp nu waarom vrouwen dit zo lekker vinden. Werd vanaf het begin gelijk goed ontvangen Werd ook veel uitgelegd over de behandeling en de producten die ze allemaal gebruiken want ik als man heb geen idee wat ze allemaal doen maar gelukkig hebben de dames allemaal veel kennis. Tijdens de behandeling werd er ook gevraagd of ik me nog op me gemak voelde en of het nog goed ging wat ik erg fijn vond omdat het niet de meest relaxte behandeling is die ze hebben. Zou dit aan iedereen aanraden. Ook jongens die zich afvragen of het gek is, dat is het niet gewoon doen.
Anna S
Anna S
27/05/2023
Ik ben voor de vierde keer naar deze salon geweest. Ik heb een permanente wenkbrauw make-up behandeling gehad. Super tevreden, zoals altijd ☺️. Zeer aangename sfeer, zeer aangename en professionele technici. Heel erg bedankt en tot de volgende keer 😁.
Greta Alikromo
Greta Alikromo
24/05/2023
Naar wens en perfect gedaan! Je voelt je als herboren! Service is top, alsof ze je al kennen💝Stephanie en Bonita zijn toppers! 🥳 Echte aanrader!

tanden bleken

Voor wie is tanden bleken geschikt?

Iedereen heeft last van aanslag of verkleuring van zijn of haar gebit. Wij ontvangen jou dan ook met veel liefde in onze professioneel uitgeruste salon. Voedsel, roken en alcohol tasten de kleur van ons gebit aan. Met een tanden bleek behandeling krijg jij weer dat perfecte gebit waarvan je altijd al droomde. Niet elk gebit is geschikt voor een bleekbehandeling. Als je veel kronen, vullingen, bruggen of facings hebt raden we een volledige behandeling af. Deze kleuren namelijk niet mee tijdens het bleken. Tanden bleken bij zwangere vrouwen en bij mensen met zeer gevoelig tandvlees raden wij af. Onze specialisten hebben jarenlang ervaring in het bleken van tanden en zullen jou voorzien van een professioneel advies

De behandeling

Je wilt graag af van jouw gele tanden? Dan ben je bij ons in goede handen. Wij gaan zorgen voor een stralend uiterlijk met mooie verzorgde witte tanden. Tijdens de behandeling beginnen we eerst met het bespreken van jouw wensen. Zo kun je zelf aangeven hoeveel tinten lichter jouw voorkeur heeft. Uiteraard voorzien onze specialisten jou van passend advies.

Daarna beginnen we met het polijsten van je tanden. Je tanden worden glad en schoon gemaakt, wat zorgt voor een beter resultaat. Met onze speciale lampen in combinatie met de beste gel verwijderen wij de gele aanslag van je tanden in drie keer twintig minuten.

PMU Elegance maakt gebruik van de allernieuwste apparatuur op het gebied van tanden bleken. Er komt geen peroxide aan te pas en het is niet schadelijk voor het tandvlees, dus het afdekken van het tandvlees met een beschermende gel is niet nodig. Tanden bleken is bij ons 100% veilig. Er vindt geen verandering plaats in de hardheid van het glazuur. Ook verandert er niks aan de structuur van je tanden, waardoor je tanden niet sneller verkleuren dan voor de behandeling. Jij gaat met een stralend wit gebit de deur uit.

Nazorg

Wij adviseren je om de eerste drie uur na de behandeling alleen water te drinken en niets te eten. De eerste 24 uur na de behandeling kun je eten en drinken met veel kleurstoffen het beste laten staan. Rode wijn, koffie, thee, kersen, aardbeien en rode kool zijn voorbeelden van consumpties die een negatieve invloed hebben op de kleur. Ook citrusvruchten en koolzuurhoudende dranken, zoals cola en energiedrankjes, vermijd je op de dag van de behandeling. Roken zorgt er ook voor dat je gebit een gelige kleur krijgt. Na 24 uur kun je alles weer eten en drinken.

Door twee keer per dag goed te poetsen, twee keer per jaar een bezoek te brengen aan een mondhygiënist, niet te roken en zo min mogelijk rode wijn, koffie, thee of andere consumpties met veel kleurstoffen te nemen, behoud je zo lang mogelijk mooie witte tanden.

Voordelen

 • In slechts één uur een stralend wit gebit
 • De behandeling is pijnloos
 • 100% veilig
 • Tanden worden niet lichtgevend wit, maar krijgen een natuurlijke kleur
 • Wanneer je je tanden laat bleken, wordt de kleur van je tanden een paar tinten lichter.
 • Je tanden zien er frisser, schoner en minder geel uit.
 • Verkleuringen of beschadigingen worden minder zichtbaar
 • Eenvoudige procedure zonder beschadigde tanden
 • Voordeliger dan bleken met peroxide
 • Verwijdert gele aanslag van drank en eten

Veelgestelde vragen

De tanden bleek behandeling bij pmu elegance is pijnloos, dit omdat we de behandeling uitvoeren zonder peroxide. Ook na de behandeling zullen de tanden niet gevoelig zijn.

Bij een tanden bleek afspraak zullen we de tanden in totaal 60 minuten bleken, hierom is er dus ook geen 2e behandeling nodig na 1 week.

Wanneer je niet rookt, geen koffie/thee of alcohol drinkt kan je zeker 6 maanden genieten van wittere tanden, wanneer je dit wel doet kan het zijn dat je het verkleuring proces versnelt.

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw tanden bleken afspraak!

De kosten van tanden bleken is €100,-.

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag