Permanente make-up behandelingen | PMU Elegance Salon
Waar kies jij vandaag voor?

De behandelingen van PMU

PMU Elegance in Zoetermeer levert verschillende diensten. Eigenaresse Elmas Ayhan is specialist op het gebied van PMU (permanente make-up). Daarnaast biedt PMU Elegance ook overige schoonheidsbehandelingen aan zoals; permanent laser ontharen, peelings, microneedling, tanden bleken en het verven, epileren en het shapen van wenkbrauwen. PMU is de uitkomst voor iedereen met een druk leven, want dankzij PMU zie jij er altijd verzorgd uit! Lees hier meer over onze PMU behandelingen. Er zijn veel verschillende opties en daarom bieden we jou de mogelijkheid een intakegesprek in te plannen. Uiteraard is het maken van een intakegesprek altijd vrijblijvend en geheel kosteloos.

PMU elegance

Permanente make-up
Wenkbrauwen

Ben je het zat om constant maar je wenkbrauwen bij te tekenen? Vind je je eigen wenkbrauw kleur te licht? Zitten er op sommige plekjes in wenkbrauw geen haartjes? Dan is PMU wenkbrauwen een ideale oplossing voor jou!

Permanente make-up
Eyeliner

Wil je direct al bij het opstaan een frisse blik? Het dagelijks aanbrengen van eyeliner kan een tijdrovend klusje zijn. Als je ogen zijn opgemaakt met permanente make-up eyeliner, dan zie je er direct fris uit!

Permanente make-up
Lippen

Mis je die volle lippen van vroeger of vind je je mond niet symmetrisch genoeg? Permanente make-up lippen zorgen voor verzorgde lippen zonder ze continue bij te hoeven werken met een lippenstift of lippotlood.

Huidverbetering

Ben je het zat om constant maar met je huid bezig te zijn? Oneffenheden weg te werken? Ben je onzeker over je huid? of vind je het gewoon fijn om op te staan en niks meer aan je huid te hoeven doen? Dan is een gezichtsbehandeling bij PMU Elegance een ideale oplossing voor jou!

Medische pigmentatie

Littekens zijn soms erg opvallend en veel vrouwen en mannen storen zich aan deze oneffenheden in de huid.
Met permanente make-up littekencamouflage zijn er mogelijkheden om littekens zichtbaar te corrigeren of te camoufleren.

Tanden bleken

Wil jij weer zelfverzekerd kunnen lachen? Binnen één uur toveren wij jouw gelige tanden om tot een stralend wit gebit. Bij PMU Elegance gebruiken wij het allernieuwste apparaat. Geen pijnlijke en gevoelige tanden tijdens en na de behandeling, maar meteen een prachtige smile.

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw afspraak!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul je gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag