Microblading wenkbrauwen

Met Microblading wenkbrauwen maken wij de mooiste wenkbrauwen, vol volume. Het is ideaal voor vrouwen (en mannen) die niet tevreden zijn over hun eigen wenkbrauwen.

Microblading wenkbrauwen

Met Microblading wenkbrauwen maken wij de mooiste wenkbrauwen, vol volume. Het is ideaal voor vrouwen (en mannen) die niet tevreden zijn over hun eigen wenkbrauwen.

Infralash eyeliner
10+ jaar ervaring in permanente make-up (PMU)
Duizenden tevreden klanten, met een score van 4.7/5 sterren
Beste PMU-apparatuur: award winnaar Long-Time-Liner

Wat is Microblading?

Microblading is een vorm van permante make-up waarbij er met een mesje (blade) micro sneetjes in je wenkbrauw gemaakt. Deze sneetjes worden vervolgens opgevuld met pigment. Zo worden er hele fijne haartjes gemaakt die volume en vorm aan jouw wenkbrauwen geven. Met onze microblading wenkbrauwen behandeling perfectioneren wij jouw wenkbrauwen, zodat jij ze niet meer dagelijks hoeft bij te werken, maar sta je elke dag op met perfecte wenkbrauwen. Het is vooral geschikt voor mensen die onregelmatige of dunne wenkbrauwen hebben; als je wenkbrauwen niet symmetrisch zijn of als je bijvoorbeeld een litteken hebt.

Op deze pagina te vinden:

 • pmu-icon
  Hoe werkt microblading?
 • pmu-icon
  Reviews
 • pmu-icon
  De long-time-liner
 • pmu-icon
  Nazorg
 • pmu-icon
  Ervaringen
 • pmu-icon
  Kosten

Reviews

Dit vinden zij van PMU:

Kerstin Vogl
Kerstin Vogl
30/06/2023
PMU Elegance is the best studio you can choose for your permanent make-up. Elmas is an excellent professional and is very pleasant person. I would highly reconmend her! Thanks for the wonderful brows! Kerstin
Omeera Mubarik
Omeera Mubarik
12/06/2023
Super tevreden!! Raad het echt iedereen aan! Zal nergens anders mijn wenkbrauwen durven doen! Gun het iedereen…
Arine Hazenberg
Arine Hazenberg
06/06/2023
Vriendelijke ontvangst en je krijgt goede uitleg over de behandeling. Mooie relaxte salon en tevreden over het resultaat.
Sascha Marcus
Sascha Marcus
31/05/2023
Dat heb ik weer...mijn huid absorbeert de eyeliner-kleuring. Dat betekent dat de reguliere infralash-behandeling van 2x voor mij onvoldoende is. Maar niet getreurd, ik mag gewoon een extra keer terugkomen voor een behandeling. Service van de zaak. Dus ja, het kost misschien wel wat, maar dan heb je ook wat! Bovendien een nette zaak en aardige dames.
elvera Duiveman
elvera Duiveman
31/05/2023
heel blij met de mooie pmu wenkbrauwen die gezet zijn pmu Elegance. en wat een super sevice. voor de 3 de keer een touch up gehad op hun kosten omdat mijn huid de inkt niet goed opnam na het zetten en de touch up. fijn ontvangst als je binnen komt en nemen de tijd voor jou tijdens de behandeling. ook is de omgeving uitnodigend en erg hygiënisch. een aanrader!
Roksana D.
Roksana D.
28/05/2023
Really nice place with very friendly and experienced people. I got a good advice :). There was no reason to stress about anything, and I'm looking better even after a bad night ! Couldn't be more happy ! Waiting for my second appointment ♡
Thomas Brinks
Thomas Brinks
27/05/2023
Ik ben als jongen van 19 jaar voor de microneedling behandeling geweest in de hoop dat ik van mijn acne littekens af kan komen. Als jongen voelde het aan het begin toch een beetje gek om naar een soort van schoonheidsspecialiste te gaan maar begrijp nu waarom vrouwen dit zo lekker vinden. Werd vanaf het begin gelijk goed ontvangen Werd ook veel uitgelegd over de behandeling en de producten die ze allemaal gebruiken want ik als man heb geen idee wat ze allemaal doen maar gelukkig hebben de dames allemaal veel kennis. Tijdens de behandeling werd er ook gevraagd of ik me nog op me gemak voelde en of het nog goed ging wat ik erg fijn vond omdat het niet de meest relaxte behandeling is die ze hebben. Zou dit aan iedereen aanraden. Ook jongens die zich afvragen of het gek is, dat is het niet gewoon doen.
Anna S
Anna S
27/05/2023
Ik ben voor de vierde keer naar deze salon geweest. Ik heb een permanente wenkbrauw make-up behandeling gehad. Super tevreden, zoals altijd ☺️. Zeer aangename sfeer, zeer aangename en professionele technici. Heel erg bedankt en tot de volgende keer 😁.
Greta Alikromo
Greta Alikromo
24/05/2023
Naar wens en perfect gedaan! Je voelt je als herboren! Service is top, alsof ze je al kennen💝Stephanie en Bonita zijn toppers! 🥳 Echte aanrader!

Infralash eyeliner aanbrengen
Beschikt voor elk huidtype

Hoe werkt microblading?

Bij een microblading wenkbrauwen behandeling worden haartjes handmatig met een mesje getekend en daarna met pigment opgevuld. De haartjes worden één voor één gezet en mogen elkaar niet kruisen. Het leidt tot precieze en verfijnd getekende haartjes die een zacht en natuurlijk effect geven. Deze techniek is vooral geschikt voor vrouwen en mannen, met weinig tot geen wenkbrauwen, die graag een mooi getekende wenkbrauw willen hebben die natuurlijk uitziet.

De ervaringen met microblading zijn wisselend. Er zijn veel positieve reacties, maar er zijn ook negatieve ervaringen. Met name de kans op littekenweefsel, het snel vervagen van de kleur en het niet regelmatig verdelen van de kleur zijn veelgehoorde klachten over microblading. Echter, bij onze salon kun je rekenen op de beste behandeling, met de beste apparatuur en jarenlange ervaring van onze secure specialisten.

De long-time-liner, ons alternatief voor microblading

Bij PMU Elegance gaan wij nog een stapje verder dan microblading; wij maken onze permanente make-up wenkbrauwen met de Long-Time-Liner. Dit is een van de meest geavanceerde PMU-apparaten op dit moment. De Long-Time-Liner snijdt in tegenstelling tot microblading niet in de huid. Er is geen kans op littekenvorming, wat een veelgehoorde klacht is bij microblading. Door de precisie van de Long-Time-Liner worden alle ultrafijne haartjes niet te diep en ook niet te oppervlakkig gezet. Bovendien wordt het pigment direct in de huid geïnjecteerd, waardoor er een nauwkeuriger lijntje getekend wordt. Dit is in tegenstelling tot microblading waarbij eerst een los sneetje gemaakt wordt en dan het pigment wordt toegevoegd. Het resultaat van de Long-Time-Liner wordt dan ook mooier en je hebt er langer plezier van. Wij van PMU Elegance werken al enkele jaren geheel naar tevredenheid van ons en onze klanten met de Long-Time-Liner en we zien het dan ook als een beter alternatief voor microblading.

Door het gebruik van de Long-Time-Liner heb je minder last van korstjes. Dit is niet alleen fijner in het aanzien, maar komt ook de genezing ten goede. Andere PMU apparaten kunnen de huid namelijk meer beschadigen, waardoor er grotere korsten ontstaan. Het gevaar hierbij is dat deze korsten al voor de complete genezing loslaten door de gezichtsmimiek. Dit kan ervoor zorgen dat er een gedeelte van het pigment wordt meegenomen, waardoor de wenkbrauwen er vlekkerig gaan uitzien. Door onze uiterst precieze PMU apparaat ontstaat er minder schade aan de huid, blijven de korstjes minimaal en spreken wij meer van schilfers dan korstjes. Hierdoor verloopt de genezing sneller en mooier.

nazorg-pmu-behandeling

Nazorg

Tijdens de behandeling gaan we eerst uitgebreid jouw wensen bespreken en overleggen wat het beste bij jouw wenkbrauwen past. We tekenen de vorm en bepalen de kleur. Daarna gaan we over tot het daadwerkelijk zetten van de PMU wenkbrauwen.

Na de behandeling is het belangrijk om je zo goed mogelijk aan de nazorginstructies te houden voor om zo het optimale resultaat uit je wenkbrauwen te halen. In sommige gevallen is het tijdens de nazorg nodig om een cleansing milk te gebruiken, speciaal voor de open huid. De cleansing milk is alleen nodig als je huid veel wondvocht produceert. Deze zit niet bij de prijs inbegrepen, maar kun je (indien nodig) los bij ons aanschaffen.

Binnen twee maanden kom je terug bij ons in de studio in Den Haag voor je nabehandeling. Tijdens de nabehandeling worden de puntjes op de i gezet. De nabehandeling is voor alle klanten en is bij de prijs inbegrepen.

Na de nabehandeling zien wij jou graag terug binnen een jaar, omdat het pigment zich moet opstapelen in de huid. Het is gebruikelijk dat je elke 9 tot 18 maanden een opfrisbehandeling nodig hebt, maar dit verschilt per huid.

voordelen-pmu-behandeling

Ervaringen

Er zijn wisselende ervaringen met microblading; positief en negatief. Met name de kans op littekenweefsel, het snel vervangen van de kleur en het niet regelmatig verdelen van de kleur zijn veelgehoorde klachten over microblading.

Met onze Long-Time-Liner techniek gaan we deze klachten tegen. Doordat er niet met mesjes gewerkt wordt en er ook geen sneetjes gezet worden is er geen kans op littekenweefsel. Daarnaast wordt het pigment direct geïnjecteerd waardoor dit natuurlijker oogt en langer blijft zitten. Wij hebben dan ook vooral veel positieve reacties over het natuurlijke resultaat; “Mijn wenkbrauwen lijken op een natuurlijke manier veel voller geworden.”

Heb jij microblading wenkbrauwen laten zetten bij een andere studio en ben je niet tevreden met het resultaat? Ik bekijk graag samen met jou de mogelijkheden om de wenkbrauwen bij te werken, zodat ze geheel naar wens zijn. Heb je interesse hierin maar is langskomen onhandig? Je kan me altijd een mailtje sturen met de foto’s van jouw wenkbrauwen met uitleg wat er niet naar wens is.

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw afspraak

Het plaatsen van wenkbrauwen incl. nabehandeling binnen 2 maanden v.a. € 545,-

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag