Permanente make-up Removal

Wil jij je natuurlijke schoonheid terug krijgen of ongewenste PMU of tatoeages kwijtraken? Met de PMU removal techniek kunnen wij nagenoeg alle verkleurde, uitgelopen, te donkere, te grote of verkeerde wenkbrauwen en eyeliner voor je verwijderen of corrigeren. Aan deze techniek komt geen laser te pas, maar maken we gebruik van een Bye-Bye-Pigment die we aanbrengen met een naald. Wij kunnen je achteraf uiteraard ook weer voorzien van prachtige nieuwe permanent make-up in onze salon.

Removal

Wil jij je natuurlijke schoonheid terug krijgen of ongewenste PMU of tatoeages kwijtraken? Met de PMU removal techniek kunnen wij nagenoeg alle verkleurde, uitgelopen, te donkere, te grote of verkeerde wenkbrauwen en eyeliner voor je verwijderen of corrigeren. Aan deze techniek komt geen laser te pas, maar maken we gebruik van een Bye-Bye-Pigment die we aanbrengen met een naald. Wij kunnen je achteraf uiteraard ook weer voorzien van prachtige nieuwe permanent make-up in onze salon.

pmu-removal-pmu-behandeling-mobiel

Waarom PMU Elegance?

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van permanente make-up. In de salon accentueren we de natuurlijke schoonheid van onze cliënten en in de Academy leiden we mensen op tot professioneel PMU Artist. Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact met ons op.

 • 10+ jaar ervaring permanente make-up
 • Award winnend team aan permanente make-up specialisten
 • 1000+ tevreden klanten

Reviews

Dit vinden zij van PMU:

Kerstin Vogl
Kerstin Vogl
30/06/2023
PMU Elegance is the best studio you can choose for your permanent make-up. Elmas is an excellent professional and is very pleasant person. I would highly reconmend her! Thanks for the wonderful brows! Kerstin
Omeera Mubarik
Omeera Mubarik
12/06/2023
Super tevreden!! Raad het echt iedereen aan! Zal nergens anders mijn wenkbrauwen durven doen! Gun het iedereen…
Arine Hazenberg
Arine Hazenberg
06/06/2023
Vriendelijke ontvangst en je krijgt goede uitleg over de behandeling. Mooie relaxte salon en tevreden over het resultaat.
Sascha Marcus
Sascha Marcus
31/05/2023
Dat heb ik weer...mijn huid absorbeert de eyeliner-kleuring. Dat betekent dat de reguliere infralash-behandeling van 2x voor mij onvoldoende is. Maar niet getreurd, ik mag gewoon een extra keer terugkomen voor een behandeling. Service van de zaak. Dus ja, het kost misschien wel wat, maar dan heb je ook wat! Bovendien een nette zaak en aardige dames.
elvera Duiveman
elvera Duiveman
31/05/2023
heel blij met de mooie pmu wenkbrauwen die gezet zijn pmu Elegance. en wat een super sevice. voor de 3 de keer een touch up gehad op hun kosten omdat mijn huid de inkt niet goed opnam na het zetten en de touch up. fijn ontvangst als je binnen komt en nemen de tijd voor jou tijdens de behandeling. ook is de omgeving uitnodigend en erg hygiënisch. een aanrader!
Roksana D.
Roksana D.
28/05/2023
Really nice place with very friendly and experienced people. I got a good advice :). There was no reason to stress about anything, and I'm looking better even after a bad night ! Couldn't be more happy ! Waiting for my second appointment ♡
Thomas Brinks
Thomas Brinks
27/05/2023
Ik ben als jongen van 19 jaar voor de microneedling behandeling geweest in de hoop dat ik van mijn acne littekens af kan komen. Als jongen voelde het aan het begin toch een beetje gek om naar een soort van schoonheidsspecialiste te gaan maar begrijp nu waarom vrouwen dit zo lekker vinden. Werd vanaf het begin gelijk goed ontvangen Werd ook veel uitgelegd over de behandeling en de producten die ze allemaal gebruiken want ik als man heb geen idee wat ze allemaal doen maar gelukkig hebben de dames allemaal veel kennis. Tijdens de behandeling werd er ook gevraagd of ik me nog op me gemak voelde en of het nog goed ging wat ik erg fijn vond omdat het niet de meest relaxte behandeling is die ze hebben. Zou dit aan iedereen aanraden. Ook jongens die zich afvragen of het gek is, dat is het niet gewoon doen.
Anna S
Anna S
27/05/2023
Ik ben voor de vierde keer naar deze salon geweest. Ik heb een permanente wenkbrauw make-up behandeling gehad. Super tevreden, zoals altijd ☺️. Zeer aangename sfeer, zeer aangename en professionele technici. Heel erg bedankt en tot de volgende keer 😁.
Greta Alikromo
Greta Alikromo
24/05/2023
Naar wens en perfect gedaan! Je voelt je als herboren! Service is top, alsof ze je al kennen💝Stephanie en Bonita zijn toppers! 🥳 Echte aanrader!

Nazorg instructies

 • Na de behandeling moet de behandelde huid goed worden schoongemaakt: kook water en laat dit afkoelen. Dompel wat watjes in het steriele water en druk het meeste vocht eruit. Verdeel een pompje cleansing milk over twee watjes en maak de behandelde huid deppend schoon. Dit moet elk uur herhaald worden, gedurende twee dagen. Houd een dag rust en hierna mag de LONG-TIME-LINER® Aloë Vera Gel vier à vijf keer deppend worden aangebracht met een wattenstaafje.
 • Vanaf het moment dat er geen korstjes meer zichtbaar zijn, brengt u de LONG-TIME-LINER® Hyaluron gel en de LONG-TIME-LINER® Vitamine E-crème vier à vijf keer per dag aan totdat de roodheid is verdwenen.
 • BELANGRIJK: Na de behandeling ontstaan er korstjes op de huid. Trek niet aan deze korstjes maar laat de huid dit zelf afstoten, het verwijderen van de korst kan leiden tot littekens en een minder optimaal resultaat.
 • De behandelde huid moet 14 dagen droog worden gehouden van water, milk, lotions, make-up en andere cosmetica afgezien van de LONG-TIME-LINER® nazorgproducten.
 • Raak de behandelde huid niet aan met de handen om infecties te voorkomen.
 • Tijdens het helingsproces moeten bezoeken aan de sauna, het zwembad of het stoombad en het solarium dringend worden vermeden ook mag de huid niet worden blootgesteld aan de zon (ook niet met een zonnebrandmiddel).
 • Draag géén pleisters of verband over de wond en vermijd strakke of vuile kleding.
 • Bij de removal behandeling van de lippen moet kussen, gedurende de eerste twee weken, worden vermeden
 • Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pus, kleurverandering van de wond of bij pijn altijd contact op met de huisarts.

PMU Studio Elegance wijst u erop dat bij het niet nakomen van de geadviseerde nazorginstructies u zelf verantwoordelijk bent voor het uiteindelijke resultaat en eventuele aansprakelijkheden komen te vervallen.

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw removal afspraak!

De kosten van PMU removal is €150,- voor de eerste behandeling.

Veelgestelde vragen

Een behandeling voor het verwijderen van permanente make-up kan over het algemeen gevoeliger ervaren worden dan een permanente make-up behandeling. Dit verschilt per persoon.

Hoeveel behandelingen er nodig zijn verschilt per persoon en hoe donker de permanente make-up is. Wanneer je nieuwe permanente make-up bij ons laat zetten na de removal zullen er minder behandelingen nodig zijn.

150,- voor de eerste behandeling.

Dit kan zodra de huid volledig genezen is na 6 weken.

Dit is ook mogelijk, je hoeft niet het gehele gebied te verwijderen.

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag