Permanente make-up Removal

Wil jij je natuurlijke schoonheid terug krijgen of ongewenste PMU of tatoeages kwijtraken? Met de PMU removal techniek kunnen wij nagenoeg alle verkleurde, uitgelopen, te donkere, te grote of verkeerde wenkbrauwen en eyeliner voor je verwijderen of corrigeren. Aan deze techniek komt geen laser te pas, maar maken we gebruik van een Bye-Bye-Pigment die we aanbrengen met een naald. Wij kunnen je achteraf uiteraard ook weer voorzien van prachtige nieuwe permanent make-up in onze salon.

Removal

Wil jij je natuurlijke schoonheid terug krijgen of ongewenste PMU of tatoeages kwijtraken? Met de PMU removal techniek kunnen wij nagenoeg alle verkleurde, uitgelopen, te donkere, te grote of verkeerde wenkbrauwen en eyeliner voor je verwijderen of corrigeren. Aan deze techniek komt geen laser te pas, maar maken we gebruik van een Bye-Bye-Pigment die we aanbrengen met een naald. Wij kunnen je achteraf uiteraard ook weer voorzien van prachtige nieuwe permanent make-up in onze salon.

pmu-removal-pmu-behandeling-mobiel

Waarom PMU Elegance?

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van permanente make-up. In de salon accentueren we de natuurlijke schoonheid van onze cliënten en in de Academy leiden we mensen op tot professioneel PMU Artist. Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact met ons op.

 • 10+ jaar ervaring permanente make-up
 • Award winnend team aan permanente make-up specialisten
 • 1000+ tevreden klanten

Reviews

Dit vinden zij van PMU:

J. B.
J. B.
10/10/2023
Locatie an sich is al een beleving. Super mooi van binnen, goed bereikbaar (vlak langs de snelweg) en gratis parkeren voor de deur! De medewerkers zijn service gericht en heel vriendelijk. Ik heb nu eerste behandeling infralashes achter de rug. En volgende maand ga ik voor de re-touch! Kijk er naar uit :)
Nicole Scholtes
Nicole Scholtes
28/09/2023
De beste PMU mijn wenkbrauwen zitten er al ruim 2 jaar op en ze zijn tot op heden nog super mooi!!! Nu weer een opfris behandeling geboekt en kan niet wachten op het eind resultaat!!
Adina Akram
Adina Akram
13/09/2023
Ik vond het personeel heel vriendelijk en geduldig. Er werd veel tijd voor uitgetrokken Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf En raad het iedereen aan.
Miranda Schouten
Miranda Schouten
14/07/2023
Ik heb smudge eyeliner laten zetten door Olivia. Ik vond het best spannend, maar het viel reuze mee door de professionele manier van werken en de verdovende crème die wordt gebruikt. Er is echt tijd genomen om te kijken wat er het beste bij mijn ogen en gezichtsvorm past. En ben superblij met het resultaat!! Ik was zo enthousiast dat ik een week later powderbrows heb laten zetten door Stefanie. Ook nu vond ik het best spannend omdat wenkbrauwen zo bepalend zijn in je gezicht. Ik wilde graag een natuurlijke uitstraling. Stefanie heeft goed met me meegedacht en met haar inzicht en vaardigheid er een prachtig kunstwerk van gemaakt. Ook nu weer zeer tevreden!!
Kerstin Vogl
Kerstin Vogl
30/06/2023
PMU Elegance is the best studio you can choose for your permanent make-up. Elmas is an excellent professional and is very pleasant person. I would highly reconmend her! Thanks for the wonderful brows! Kerstin
Omeera Mubarik
Omeera Mubarik
12/06/2023
Super tevreden!! Raad het echt iedereen aan! Zal nergens anders mijn wenkbrauwen durven doen! Gun het iedereen…

Nazorg instructies

 • Na de behandeling moet de behandelde huid goed worden schoongemaakt: kook water en laat dit afkoelen. Dompel wat watjes in het steriele water en druk het meeste vocht eruit. Verdeel een pompje cleansing milk over twee watjes en maak de behandelde huid deppend schoon. Dit moet elk uur herhaald worden, gedurende twee dagen. Houd een dag rust en hierna mag de LONG-TIME-LINER® Aloë Vera Gel vier à vijf keer deppend worden aangebracht met een wattenstaafje.
 • Vanaf het moment dat er geen korstjes meer zichtbaar zijn, brengt u de LONG-TIME-LINER® Hyaluron gel en de LONG-TIME-LINER® Vitamine E-crème vier à vijf keer per dag aan totdat de roodheid is verdwenen.
 • BELANGRIJK: Na de behandeling ontstaan er korstjes op de huid. Trek niet aan deze korstjes maar laat de huid dit zelf afstoten, het verwijderen van de korst kan leiden tot littekens en een minder optimaal resultaat.
 • De behandelde huid moet 14 dagen droog worden gehouden van water, milk, lotions, make-up en andere cosmetica afgezien van de LONG-TIME-LINER® nazorgproducten.
 • Raak de behandelde huid niet aan met de handen om infecties te voorkomen.
 • Tijdens het helingsproces moeten bezoeken aan de sauna, het zwembad of het stoombad en het solarium dringend worden vermeden ook mag de huid niet worden blootgesteld aan de zon (ook niet met een zonnebrandmiddel).
 • Draag géén pleisters of verband over de wond en vermijd strakke of vuile kleding.
 • Bij de removal behandeling van de lippen moet kussen, gedurende de eerste twee weken, worden vermeden
 • Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pus, kleurverandering van de wond of bij pijn altijd contact op met de huisarts.

PMU Studio Elegance wijst u erop dat bij het niet nakomen van de geadviseerde nazorginstructies u zelf verantwoordelijk bent voor het uiteindelijke resultaat en eventuele aansprakelijkheden komen te vervallen.

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw removal afspraak!

De kosten van PMU removal is €150,- voor de eerste behandeling.

Veelgestelde vragen

Een behandeling voor het verwijderen van permanente make-up kan over het algemeen gevoeliger ervaren worden dan een permanente make-up behandeling. Dit verschilt per persoon.

Hoeveel behandelingen er nodig zijn verschilt per persoon en hoe donker de permanente make-up is. Wanneer je nieuwe permanente make-up bij ons laat zetten na de removal zullen er minder behandelingen nodig zijn.

150,- voor de eerste behandeling.

Dit kan zodra de huid volledig genezen is na 6 weken.

Dit is ook mogelijk, je hoeft niet het gehele gebied te verwijderen.

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Stel je vraag