Littekencamouflage

Littekens zijn soms erg opvallend en veel vrouwen en mannen storen zich aan deze oneffenheden in de huid. Met permanente make-up litteken camouflage zijn er mogelijkheden om littekens zichtbaar te verminderen of te camoufleren. PMU Studio Elegance in Zoetermeer is gespecialiseerd in het zorgvuldig camoufleren van littekens. Dankzij litteken camouflage kun jij weer zelfverzekerd en met een stralende huid door het leven!

Littekencamouflage

Littekens zijn soms erg opvallend en veel vrouwen en mannen storen zich aan deze oneffenheden in de huid. Met permanente make-up litteken camouflage zijn er mogelijkheden om littekens zichtbaar te verminderen of te camoufleren. PMU Studio Elegance in Zoetermeer is gespecialiseerd in het zorgvuldig camoufleren van littekens. Dankzij litteken camouflage kun jij weer zelfverzekerd en met een stralende huid door het leven!

pmu-litteken-correctie-pmu-behandelingen-mobiel
10+ jaar ervaring in permanente make-up (PMU)
Duizenden tevreden klanten, met een score van 4.7/5 sterren
Beste PMU-apparatuur: award winnaar Long-Time-Liner

Waarolm PMU Elegance?

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van permanente make-up. In de salon accentueren we de natuurlijke schoonheid van onze cliënten en in de Academy leiden we mensen op tot professioneel PMU Artist. Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact met ons op.

Op deze pagina te vinden:

 • pmu-icon
  Ervaringen
 • pmu-icon
  Wat voor littekens kun je camoufleren met PMU?
 • pmu-icon
  De behandeling
 • pmu-icon
  Wat zijn de kosten van litteken camoufleren?

Reviews

Dit vinden zij van PMU:

Kerstin Vogl
Kerstin Vogl
30/06/2023
PMU Elegance is the best studio you can choose for your permanent make-up. Elmas is an excellent professional and is very pleasant person. I would highly reconmend her! Thanks for the wonderful brows! Kerstin
Omeera Mubarik
Omeera Mubarik
12/06/2023
Super tevreden!! Raad het echt iedereen aan! Zal nergens anders mijn wenkbrauwen durven doen! Gun het iedereen…
Arine Hazenberg
Arine Hazenberg
06/06/2023
Vriendelijke ontvangst en je krijgt goede uitleg over de behandeling. Mooie relaxte salon en tevreden over het resultaat.
Sascha Marcus
Sascha Marcus
31/05/2023
Dat heb ik weer...mijn huid absorbeert de eyeliner-kleuring. Dat betekent dat de reguliere infralash-behandeling van 2x voor mij onvoldoende is. Maar niet getreurd, ik mag gewoon een extra keer terugkomen voor een behandeling. Service van de zaak. Dus ja, het kost misschien wel wat, maar dan heb je ook wat! Bovendien een nette zaak en aardige dames.
elvera Duiveman
elvera Duiveman
31/05/2023
heel blij met de mooie pmu wenkbrauwen die gezet zijn pmu Elegance. en wat een super sevice. voor de 3 de keer een touch up gehad op hun kosten omdat mijn huid de inkt niet goed opnam na het zetten en de touch up. fijn ontvangst als je binnen komt en nemen de tijd voor jou tijdens de behandeling. ook is de omgeving uitnodigend en erg hygiënisch. een aanrader!
Roksana D.
Roksana D.
28/05/2023
Really nice place with very friendly and experienced people. I got a good advice :). There was no reason to stress about anything, and I'm looking better even after a bad night ! Couldn't be more happy ! Waiting for my second appointment ♡
Thomas Brinks
Thomas Brinks
27/05/2023
Ik ben als jongen van 19 jaar voor de microneedling behandeling geweest in de hoop dat ik van mijn acne littekens af kan komen. Als jongen voelde het aan het begin toch een beetje gek om naar een soort van schoonheidsspecialiste te gaan maar begrijp nu waarom vrouwen dit zo lekker vinden. Werd vanaf het begin gelijk goed ontvangen Werd ook veel uitgelegd over de behandeling en de producten die ze allemaal gebruiken want ik als man heb geen idee wat ze allemaal doen maar gelukkig hebben de dames allemaal veel kennis. Tijdens de behandeling werd er ook gevraagd of ik me nog op me gemak voelde en of het nog goed ging wat ik erg fijn vond omdat het niet de meest relaxte behandeling is die ze hebben. Zou dit aan iedereen aanraden. Ook jongens die zich afvragen of het gek is, dat is het niet gewoon doen.
Anna S
Anna S
27/05/2023
Ik ben voor de vierde keer naar deze salon geweest. Ik heb een permanente wenkbrauw make-up behandeling gehad. Super tevreden, zoals altijd ☺️. Zeer aangename sfeer, zeer aangename en professionele technici. Heel erg bedankt en tot de volgende keer 😁.
Greta Alikromo
Greta Alikromo
24/05/2023
Naar wens en perfect gedaan! Je voelt je als herboren! Service is top, alsof ze je al kennen💝Stephanie en Bonita zijn toppers! 🥳 Echte aanrader!

Infralash eyeliner aanbrengen

Wat voor littekens kun je camoufleren met permanente make-up?

Litteken camouflage met permanente make-up kan worden toegepast op littekens van bijvoorbeeld een operatie, een ongeluk of een huidziekte. Ook ouderdomsvlekken zijn op deze manier te behandelen. Op die manier hoef je ze niet elke dag zelf te bedekken met make-up. De littekens worden zo gecamoufleerd dat ze nauwelijks meer zichtbaar zijn en dus weer op jouw oorspronkelijke, onbeschadigde lijken. Het originele litteken blijft weliswaar aanwezig maar door de juiste kleur pigmentatie te gebruiken, valt het veel minder op. Voor het beste kleurbehoud dienen de littekens elke paar jaar bijgewerkt te worden. Helaas zijn niet alle littekens geschikt voor camouflage met permanente make-up. Het litteken moet goed genezen en lichter zijn dan de omliggende huidskleur.

Onze werkwijze

De behandeling

Voorafgaand aan elke behandeling nemen we de tijd om je vragen te beantwoorden en je wensen te bespreken. Uiteraard informeren we je uitgebreid over wat je te wachten staat, zowel met betrekking tot de behandeling zelf als de nazorg. Tijdens de behandeling worden er nieuwe pigmenten in het litteken aangebracht. De kleur van deze pigmenten komen overeen met je eigen huidskleur, zodat de huid haar oorspronkelijke kleur terugkrijgt. Na de behandeling is er bijna niets meer te zien zijn van het oorspronkelijke litteken. Na een aantal weken wordt een tweede behandeling gedaan om het gewenste resultaat te bereiken.

Kan mijn litteken ook gecorrigeerd worden?

Helaas komen niet alle littekens in aanmerking voor een correctie. Bij het intakegesprek zal onze specialist bepalen of het litteken gecorrigeerd kan worden en wat je wensen zijn. Indien het litteken wel gecorrigeerd kan worden, dan kan de behandeling direct van start gaan.

Permanente littekencamouflage in Zoetermeer

Wil jij je littekens laten camoufleren? Bij PMU Elegance in Zoetermeer ben je verzekerd van een professionele behandeling en optimaal resultaat. Er wordt uitgebreid de tijd genomen voor je vragen en wensen, zodat je goed geïnformeerd de behandeling in gaat. Dankzij de behandeling permanente make-up littekencamouflage gaat je huid weer stralen en voel je je zekerder over je uiterlijk. Dat is het waar het bij PMU Elegance om draait. Ben je geïnteresseerd in deze behandeling, heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel naar de salon of maak meteen online een afspraak.

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw afspraak

De kosten voor littekencamouflage zijn vanaf € 250,-.

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag