Perfecte ombre wenkbrauwen met onze powder brows behandeling in Zoetermeer

Word elke dag wakker met perfecte Ombre wenkbrauwen. Creëer een natuurlijke make-up look met onze Powder Brows behandeling en zeg vaarwel tegen elke dag je wenkbrauwen bijtekenen en inkleuren. Bezoek onze salon in Zoetermeer voor Powder Brows van de hoogste kwaliteit, met de beste apparatuur.

Perfecte ombre wenkbrauwen met onze powder brows behandeling in Zoetermeer

Word elke dag wakker met perfecte Ombre wenkbrauwen. Creëer een natuurlijke make-up look met onze Powder Brows behandeling en zeg vaarwel tegen elke dag je wenkbrauwen bijtekenen en inkleuren. Bezoek onze salon in Zoetermeer voor Powder Brows van de hoogste kwaliteit, met de beste apparatuur.

wenkbrauwen-correctie-pmu-behandeling-overview
10+ jaar ervaring in permanente make-up (PMU)
Duizenden tevreden klanten, met een score van 4.7/5 sterren
Beste PMU-apparatuur: award winnaar Long-Time-Liner

Permanente make-up voor jouw wenkbrauwen met powder brows.

Wat zijn Powder Brows, oftewel Ombre wenkbrauwen?
Met deze permanente make-up techniek zorg je voor natuurlijke Ombre wenkbrauwen. De Ombre is van donker naar licht; de aanzet van de wenkbrauw is in een lichtere teint en wordt luchtiger gepigmenteerd dan het onderste gedeelte en het dunne uiteinde van de wenkbrauw. Het is alsof je de wenkbrauwen met poeder hebt ingekleurd, vandaar de naam Powder Brows. Een Powder Brows behandeling is een van de nieuwste trends in de wereld van permanente make-up (PMU).

Elke dag je wenkbrauwen tekenen en inkleuren is voorbij met Powder Brows laten zetten. Ontwaak altijd met een natuurlijke make-up look voor je wenkbrauwen. En dat tot wel 1,5 tot 2 jaar lang. Na die tijd is er pas een touch-up nodig. Als specialist in PMU gebruiken wij de meest hoogwaardige apparatuur waardoor je weinig last hebt van korstjes en je wenkbrauwen snel en mooi genezen. Deze permanente make-up voor je wenkbrauwen is niet alleen ideaal voor iedere ochtend tijdsbesparing. Met een Powder Brows behandeling camoufleer je namelijk ook eventuele littekens en kale plekjes.

Ontvang vrijblijvend persoonlijk advies

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Reviews

Dit vinden zij van PMU:

Kerstin Vogl
Kerstin Vogl
30/06/2023
PMU Elegance is the best studio you can choose for your permanent make-up. Elmas is an excellent professional and is very pleasant person. I would highly reconmend her! Thanks for the wonderful brows! Kerstin
Omeera Mubarik
Omeera Mubarik
12/06/2023
Super tevreden!! Raad het echt iedereen aan! Zal nergens anders mijn wenkbrauwen durven doen! Gun het iedereen…
Arine Hazenberg
Arine Hazenberg
06/06/2023
Vriendelijke ontvangst en je krijgt goede uitleg over de behandeling. Mooie relaxte salon en tevreden over het resultaat.
Sascha Marcus
Sascha Marcus
31/05/2023
Dat heb ik weer...mijn huid absorbeert de eyeliner-kleuring. Dat betekent dat de reguliere infralash-behandeling van 2x voor mij onvoldoende is. Maar niet getreurd, ik mag gewoon een extra keer terugkomen voor een behandeling. Service van de zaak. Dus ja, het kost misschien wel wat, maar dan heb je ook wat! Bovendien een nette zaak en aardige dames.
elvera Duiveman
elvera Duiveman
31/05/2023
heel blij met de mooie pmu wenkbrauwen die gezet zijn pmu Elegance. en wat een super sevice. voor de 3 de keer een touch up gehad op hun kosten omdat mijn huid de inkt niet goed opnam na het zetten en de touch up. fijn ontvangst als je binnen komt en nemen de tijd voor jou tijdens de behandeling. ook is de omgeving uitnodigend en erg hygiënisch. een aanrader!
Roksana D.
Roksana D.
28/05/2023
Really nice place with very friendly and experienced people. I got a good advice :). There was no reason to stress about anything, and I'm looking better even after a bad night ! Couldn't be more happy ! Waiting for my second appointment ♡
Thomas Brinks
Thomas Brinks
27/05/2023
Ik ben als jongen van 19 jaar voor de microneedling behandeling geweest in de hoop dat ik van mijn acne littekens af kan komen. Als jongen voelde het aan het begin toch een beetje gek om naar een soort van schoonheidsspecialiste te gaan maar begrijp nu waarom vrouwen dit zo lekker vinden. Werd vanaf het begin gelijk goed ontvangen Werd ook veel uitgelegd over de behandeling en de producten die ze allemaal gebruiken want ik als man heb geen idee wat ze allemaal doen maar gelukkig hebben de dames allemaal veel kennis. Tijdens de behandeling werd er ook gevraagd of ik me nog op me gemak voelde en of het nog goed ging wat ik erg fijn vond omdat het niet de meest relaxte behandeling is die ze hebben. Zou dit aan iedereen aanraden. Ook jongens die zich afvragen of het gek is, dat is het niet gewoon doen.
Anna S
Anna S
27/05/2023
Ik ben voor de vierde keer naar deze salon geweest. Ik heb een permanente wenkbrauw make-up behandeling gehad. Super tevreden, zoals altijd ☺️. Zeer aangename sfeer, zeer aangename en professionele technici. Heel erg bedankt en tot de volgende keer 😁.
Greta Alikromo
Greta Alikromo
24/05/2023
Naar wens en perfect gedaan! Je voelt je als herboren! Service is top, alsof ze je al kennen💝Stephanie en Bonita zijn toppers! 🥳 Echte aanrader!

Infralash eyeliner aanbrengen
Beschikt voor elk huidtype

Powder Brows zijn voor alle huidtypen

De Powder Brows behandeling is voor alle huidtypen geschikt. Toch is Powder Brows laten zetten niet mogelijk bij: zwangere vrouwen, patiënten met diabetes, hart- en vaatziekten of hepatitis of mensen die bloedverdunners nemen. Ook wanneer je Roaccutane gebruikt moet je vier weken voor de behandeling stoppen met dit middel. Verder dien je twee weken te wachten wanneer je een Covid-19 vaccinatie hebt gehad/ moet je twee weken wachten voor je deze haalt.

Onze werkwijze

Powder Brows behandeling in Zoetermeer

Ombre wenkbrauwen die altijd perfect in model zijn.
We bespreken jouw wensen en verwachtingen tijdens een intake voor de Powder Brows behandeling bij onze salon in Zoetermeer. Onze specialist kijkt samen met jou welke vorm en kleur het beste bij jouw gezicht en haarkleur passen. Zodra je helemaal tevreden bent, pigmenteren we de wenkbrauwen. In totaal duren de intake en behandeling ongeveer 1,5 tot 2 uur. Ook krijg je na afloop nazorginstructies mee om jouw Powder Brows zo lang mogelijk mooi te houden.

De specialisten van PMU Elegance zetten Powder Brows met de Long-Time-Liner. Met dit PMU-apparaat bouwen we jouw Ombre wenkbrauwen laag voor laag pijnloos op. Zo creëren we die natuurlijke make-up look. Waar andere apparaten de huid meer beschadigen, heb je met de uiterst precieze Long-Time-Liner minder last van korstjes. Hierdoor geneest de huid sneller en beter en voorkomen we dat grote korsten een gedeelte van het pigment meenemen.

nazorg-pmu-behandeling

Voor en na de behandeling

Neem voor de Powder Brows behandeling geen bloedverdunners of alcohol/drugs in. Wat verder belangrijk is na de behandeling: vooral niet aan de korsten zitten, een week geen contact met water (niet zwemmen of in de sauna) en vijf dagen niet sporten. Smeer een week lang geen make-up of crème op je wenkbrauwen. Zon of zonnebank twee weken lang niet en gebruik na die twee weken SPF 50. En tenslotte: verf in de eerste twee weken niet je wenkbrauwen, pas geen fillers of botox toe en neem geen gezichtsbehandeling.

Mooie wenkbrauwen tot wel 2 jaar lang
Hoelang jouw Powder Brows goed zichtbaar blijven, hangt af van veel verschillende factoren. Zo kan de houdbaarheid korter zijn bij een erg vette huid, lichtblond haar of bij veel bloeden tijdens de behandeling. Ook wanneer je een lichte kleur wilt voor je wenkbrauwen of je eerder permanente make-up hebt gehad/ je wenkbrauwen hebt laten laseren kan het effect minder lang aanhouden.

voordelen-pmu-behandeling

Powder Brows nazorg

Wanneer je de juiste nazorg toepast na jouw Powder Brows behandeling blijven je Ombre wenkbrauwen gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mooi. Met onze schriftelijke nazorginstructies en nabehandeling binnen twee maanden behoud je jouw prachtige wenkbrauwen. Een afspraak eerder dan vijf weken is geen optie omdat je wenkbrauwen dan nog niet genezen zijn.

Tijdens de controleafspraak controleren we het genezingsproces en zetten we de puntjes op de i voor het allerbeste resultaat. Deze nabehandeling is essentieel om jouw Powder Brows zo mooi mogelijk te maken. Na een eerste behandeling vervaagt namelijk tot 70% van de kleur en na het bijwerken vervaagt zo’n 30%, met als resultaat natuurlijke Powder Brows.

wenkbrauwen-correctie-pmu-behandeling-overview

De expertise van PMU Elegance

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van permanente make-up. In onze salon werken we met professionele PMU-artists en de beste apparatuur. Zo ben je verzekerd van prachtige en professionele Powder Brows in Zoetermeer. Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact op.

We leidden al honderden mensen op tot PMU-specialist, waarbij we een mooie 8.9/10 ontvangen van onze cursisten welke inmiddels succesvolle PMU specialisten zijn geworden.

Waarom kiezen voor PMU Elegance?

10+ jaar ervaring in permanente make-up

PMU Elegance is een salon met meer dan 10 jaar ervaring in permanente make-up. Al duizenden tevreden klanten gingen je voor, met een gemiddelde reviewscore van 4.7/5.

Opgeleide PMU-specialisten

We leidden al honderden mensen op tot PMU-specialist, waarbij we een mooie 8.9 ontvangen van onze cursisten.

Beste PMU-apparatuur voor de hoogste kwaliteit

Vanwege het gebruik van het award-winnende Long-Time-Liner apparaat is de Powder Brows behandeling vrijwel pijnloos. Zo geven we de hoogste kwaliteit behandelingen, ook bij jouw Ombre wenkbrauwen.

Powder Brows prijs

Boek direct jouw afspraak

De prijs voor Powder Brows laten zetten, oftewel een behandeling voor Ombre wenkbrauwen, in onze salon in Zoetermeer is €545,-. Die Powder Brows prijs is inclusief de intake, nazorginstructies en een nabehandeling binnen twee maanden.

Veelgestelde vragen

Een Powder Brows behandeling duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Dit is inclusief het intakegesprek. Na twee maanden is er nog een afspraak voor de nabehandeling van je Ombre wenkbrauwen.

Wil jij weten hoe je wenkbrauwen eruit gaan zien? Stuur ons een foto van jouw wenkbrauwen via WhatsApp en wij geven vrijblijvend advies. Ook sturen we je een voorbeeldfoto hoe jouw wenkbrauwen eruit kunnen zien. Zo heb je gelijk een beter beeld van het eindresultaat.

Je kunt een afspraak maken in de salon voor een intake. Daar tekenen we je wenkbrauwen voor zodat je een goed idee hebt van het eindresultaat.

Je mag voor de behandeling geen bloedverdunners of alcohol/ drugs innemen.

Na de behandeling moet je op een aantal dingen letten: vooral niet aan de korsten zitten, twee weken geen contact met water (niet zwemmen of in de sauna) en vijf dagen niet sporten. Smeer een week lang geen make-up of crème op de wenkbrauwen. Zon of zonnebank twee weken lang niet en gebruik na die twee weken SPF 50. En tenslotte: verf in de eerste twee weken niet je wenkbrauwen, pas geen fillers of botox toe en neem geen gezichtsbehandeling.

De behandeling is geschikt voor ieder huidtype. We zetten echter geen Powder Brows bij: zwangere vrouwen, patiënten met diabetes, hart- en vaatziekten of hepatitis of mensen die bloedverdunners nemen.

Ook wanneer je Roaccutane gebruikt moet je vier weken voor de behandeling stoppen met dit middel. Verder dien je twee weken te wachten wanneer je een Covid-19 vaccinatie hebt gehad/ moet je twee weken wachten voor je deze haalt.

Wanneer je onze nazorginstructies goed opvolgt en na twee maanden langskomt voor de nabehandeling, kun je zo’n 1,5 tot 2 jaar volop genieten van jouw Powder Brows.

De prijs voor Powder Brows laten zetten is €545,-. Dit is inclusief intake, nazorginstructies en de nabehandeling binnen twee maanden.

Door ons hoogwaardige Long-Time-Liner apparaat is de Powder Brows behandeling vrijwel pijnloos. Ook ervaar je bijna tot geen zwelling na de behandeling.

Na de behandeling voor Powder Brows in onze salon in Zoetermeer geven we je schriftelijke nazorginstructies mee. Hierin lees je precies hoe je jouw Ombre wenkbrauwen zo lang mogelijk mooi houdt. Een onderdeel van de Powder Brows nazorg is bijvoorbeeld het schoonmaken van de huid.

Ook is het belangrijk op een rijtje te hebben wat je vooral niet moet doen na Powder Brows laten zetten. Trek bijvoorbeeld niet aan schilfers of korstjes, vermijd zwemwater tijdens het genezingsproces en draag geen pleisters of verband op de behandelde huid. PMU Elegance heeft meer instructies voor de nazorg voor je apart gezet.

We zetten Powder Brows in Zoetermeer in onze salon. De studio is onder andere goed te bereiken vanuit ZoetermeerDelftLeidenRotterdamScheveningenWassenaarVoorburg, VoorschotenAlkmaarRijswijkGouda en Berkel en Rodenrijs.

PMU Elegance is een salon gevestigd in Zoetermeer. Wij zijn specialist in permanente make-up voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Onze expertise ligt verder ook in minder permanente behandelingen zoals littekencorrectie, peelings en tanden bleken.

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag