Permanente make-up regio Zuid-Holland

Bent u op zoek naar permanente make-up in de regio van Zuid-Holland? Dan bent u bij PMU Studio Elegance in Den Haag aan het juiste adres. Met mijn perfectionisme en specialisme in permanente make-up en medische cosmetica wil ik meer dan een goed resultaat. Ik wil dat mijn klanten tevreden en blij naar huis gaan. Met mijn ervaring en expertise bent u in de getrainde handen van een specialist, in een exclusief kader.

Permanente make-up in de regio Zuid-Holland

Bent u op zoek naar permanente make-up in de regio van Zuid-Holland? Dan bent u bij PMU Studio Elegance in Den Haag aan het juiste adres. Met mijn perfectionisme en specialisme in permanente make-up en medische cosmetica wil ik meer dan een goed resultaat. Ik wil dat mijn klanten tevreden en blij naar huis gaan. Met mijn ervaring en expertise bent u in de getrainde handen van een specialist, in een exclusief kader.

pmu lippen - full lips

Ga voor perfectie, ga voor permanente make up in regio Zuid Holland

Voor PMU Studio Elegance staat de klant centraal en ik streef naar een perfecte uitkomst van het resulaat. Hiervoor maak ik gebruik van nieuwe technieken om uw permanente make-up aan te brengen. Dus bent u op zoek naar permanente make-up in de regio van Zuid-Holland? Twijfel dan niet langer en laat u helpen door PMU Studio Elegance in Den Haag!

Bij PMU Studio Elegance kunt u terecht voor:

  • Permanente Eyeliner: Oogleden en wimpers zijn de juwelen van het gezicht. Het is een makkelijke manier om te zorgen voor een stralend uiterlijk.
  • Permanente lipliner: Voor mooie volle lippen en een jeugdige, gezonde blos raad ik u permanente make-up voor de lippen aan.
  • Wenkbrauwen: Permanente wenkbrauwen ontstaan door het plaatsen van natuurlijke pigmenten. De juiste wenkbrauwen laten uw ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling. Hairstroke wenkbrauwen is hierbij onze specialiteit.
  • Medische pigmentatie: Er worden pigmenten ingebracht waar, om welke reden dan ook, het natuurlijke pigment ontbreekt. Deze pigmenten hebben een camouflerende functie.

In veilige handen bij PMU Elegance

Experts hebben mij de techniek bijgebracht en ik blijf mijzelf continu ontwikkelen. Er wordt daarom altijd gebruik gemaakt van de nieuwste technieken voor het zetten van de permanente make-up. De apparatuur die wordt gebruikt voldoet aan de gezondheids- en veiligheidseisen. Tevens stel ik hoge eisen aan sterilisatie en hygiëne. Ik werk dan ook volgens de GGD opgestelde hygiënevoorschriften en ik beschik over alle benodigde vergunningen van de GGD in Den Haag. Bij PMU Studio Elegance bent u in veilige handen!

PMU Behandelingen

De diverse diensten van PMU Elegance:

icon-behandeling

Wenkbrauwen

eye-pencil

Eyeliner

lippen-svg-icon

Lippen

029---Hair-Follicle-Moisturising

Huidverbetering

pigmentatie-svg-icon

Medische pigmentatie

tooth

Tanden bleken

Reviews

Dit vinden zij van PMU:

J. B.
J. B.
10/10/2023
Locatie an sich is al een beleving. Super mooi van binnen, goed bereikbaar (vlak langs de snelweg) en gratis parkeren voor de deur! De medewerkers zijn service gericht en heel vriendelijk. Ik heb nu eerste behandeling infralashes achter de rug. En volgende maand ga ik voor de re-touch! Kijk er naar uit :)
Nicole Scholtes
Nicole Scholtes
28/09/2023
De beste PMU mijn wenkbrauwen zitten er al ruim 2 jaar op en ze zijn tot op heden nog super mooi!!! Nu weer een opfris behandeling geboekt en kan niet wachten op het eind resultaat!!
Adina Akram
Adina Akram
13/09/2023
Ik vond het personeel heel vriendelijk en geduldig. Er werd veel tijd voor uitgetrokken Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf En raad het iedereen aan.
Miranda Schouten
Miranda Schouten
14/07/2023
Ik heb smudge eyeliner laten zetten door Olivia. Ik vond het best spannend, maar het viel reuze mee door de professionele manier van werken en de verdovende crème die wordt gebruikt. Er is echt tijd genomen om te kijken wat er het beste bij mijn ogen en gezichtsvorm past. En ben superblij met het resultaat!! Ik was zo enthousiast dat ik een week later powderbrows heb laten zetten door Stefanie. Ook nu vond ik het best spannend omdat wenkbrauwen zo bepalend zijn in je gezicht. Ik wilde graag een natuurlijke uitstraling. Stefanie heeft goed met me meegedacht en met haar inzicht en vaardigheid er een prachtig kunstwerk van gemaakt. Ook nu weer zeer tevreden!!
Kerstin Vogl
Kerstin Vogl
30/06/2023
PMU Elegance is the best studio you can choose for your permanent make-up. Elmas is an excellent professional and is very pleasant person. I would highly reconmend her! Thanks for the wonderful brows! Kerstin
Omeera Mubarik
Omeera Mubarik
12/06/2023
Super tevreden!! Raad het echt iedereen aan! Zal nergens anders mijn wenkbrauwen durven doen! Gun het iedereen…

docente-elmas-salon-portrait
Oprichter PMU Elegance

Over Elmas Aydin

Al heel mijn leven ben ik bezig met make-up en andere vormen om de natuurlijke schoonheid van mensen te accentueren. Ik vind het heerlijk om mezelf en anderen op te maken en heb dan ook de bruidsmake-up voor verschillende vriendinnen en familieleden mogen verzorgen. Voor mij was het dan ook een logische stap dat ik, Elmas Aydin, ben begonnen met PMU Studio Elegance in Zuid-Holland.

Accentueer jouw schoonheid

Maak een afspraak voor permanente make-up in regio Zuid-Holland

Wilt u permanente make-up laten aanbrengen? Zoekt u een specialist voor Microblading of Ombre wenkbrauwen? Of bent u op zoek naar meer informatie over PMU Studio Elegance?

Bel dan nu 070 412 61 53 voor het maken van een afspraak of neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Stel je vraag