Download onze gratis brochure en ontvang €50,- korting op je eerste behandeling!

Ben jij benieuwd met welke producten wij werken om jouw gezicht er onder alle omstandigheden verzorgd uit te laten zien? Wil je graag goed op de hoogte raken van de verzorgingsinstructies of ben je nieuwsgierig naar de resultaten? Vraag dan nu onze gratis brochure aan!

Download onze gratis brochure en ontvang €50,- korting op je eerste behandeling!

Ben jij benieuwd met welke producten wij werken om jouw gezicht er onder alle omstandigheden verzorgd uit te laten zien? Wil je graag goed op de hoogte raken van de verzorgingsinstructies of ben je nieuwsgierig naar de resultaten? Vraag dan nu onze gratis brochure aan!

wenkbrauwen-hairstroke-pmu-behandeling-mobiel

Ontdek de wereld van PMU

Voor een stralend uiterlijk ben je bij PMU Elegance aan het juiste adres. Je komt altijd verzorgd voor de dag na een behandeling in onze salon. Geen gedoe voor de spiegel ’s ochtends, maar een wakkere blik. Altijd en overal. Jouw make-up zit altijd on fleek, zelfs na het douchen, een dagje sauna of een flinke regenbui. Je kunt bij PMU Elegance terecht voor permanente make-up wenkbrauwen, permanente make-up eyeliner en permanente make-up lippen. Ook bieden wij minder permanente behandelingen, zoals huidverbetering met peelings, littekencorrectie, littekencamouflage en tanden bleken.

Reviews

Dit vinden zij van PMU:

J. B.
J. B.
10/10/2023
Locatie an sich is al een beleving. Super mooi van binnen, goed bereikbaar (vlak langs de snelweg) en gratis parkeren voor de deur! De medewerkers zijn service gericht en heel vriendelijk. Ik heb nu eerste behandeling infralashes achter de rug. En volgende maand ga ik voor de re-touch! Kijk er naar uit :)
Nicole Scholtes
Nicole Scholtes
28/09/2023
De beste PMU mijn wenkbrauwen zitten er al ruim 2 jaar op en ze zijn tot op heden nog super mooi!!! Nu weer een opfris behandeling geboekt en kan niet wachten op het eind resultaat!!
Adina Akram
Adina Akram
13/09/2023
Ik vond het personeel heel vriendelijk en geduldig. Er werd veel tijd voor uitgetrokken Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf En raad het iedereen aan.
Miranda Schouten
Miranda Schouten
14/07/2023
Ik heb smudge eyeliner laten zetten door Olivia. Ik vond het best spannend, maar het viel reuze mee door de professionele manier van werken en de verdovende crème die wordt gebruikt. Er is echt tijd genomen om te kijken wat er het beste bij mijn ogen en gezichtsvorm past. En ben superblij met het resultaat!! Ik was zo enthousiast dat ik een week later powderbrows heb laten zetten door Stefanie. Ook nu vond ik het best spannend omdat wenkbrauwen zo bepalend zijn in je gezicht. Ik wilde graag een natuurlijke uitstraling. Stefanie heeft goed met me meegedacht en met haar inzicht en vaardigheid er een prachtig kunstwerk van gemaakt. Ook nu weer zeer tevreden!!
Kerstin Vogl
Kerstin Vogl
30/06/2023
PMU Elegance is the best studio you can choose for your permanent make-up. Elmas is an excellent professional and is very pleasant person. I would highly reconmend her! Thanks for the wonderful brows! Kerstin
Omeera Mubarik
Omeera Mubarik
12/06/2023
Super tevreden!! Raad het echt iedereen aan! Zal nergens anders mijn wenkbrauwen durven doen! Gun het iedereen…

wenkbrauwen-pmu-behandeling-mobiel
Permanente make-up

Accentueer jouw schoonheid

Permanente make-up van PMU Elegance is jouw geheim voor een stralend uiterlijk. Wij zijn gespecialiseerd in permanente make-up wenkbrauwen, permanente make-up eyeliner en ook permanente make-up lippen. Voor een krachtige uitstraling met natuurlijk ogende wenkbrauwen ben je bij ons in de juiste handen.

  • Online intakegesprek vooraf om wensen te bespreken
  • Er wordt gewerkt met de Long-Timer-Liner (beste apparaat in de PMU-wereld)
  • Wij bieden als enige lip pigmentatie opleiding aan
  • Ook minder permanente behandelingen in ons aanbod
  • Tanden bleken, peelings, littekencorrectie en laserbehandelingen
Gratis meer informatie, tips en nog veel meer...

Download onze brochure

  • Ontvang €50,- korting op je eerste behandeling
  • Maak kennis met de producten waarmee wij werken
  • Lees hoe wij jouw gezicht er onder alle omstandigheden verzorgd uit laten zien
  • Blijf op de hoogte van de verzorgingsinstructies
  • Krijg een inkijk in de resultaten

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Stel je vraag