PMU lippen – Full lips

Ook kun je ervoor kiezen om je lippen volledig in te laten kleuren, dit wordt ook wel PMU Full Lips genoemd. Dit is de perfecte oplossing voor lippen met weinig kleur. Allereerst wordt de contourlijn van de lip getekend, waarna de gehele oppervlakte van de lip wordt ingekleurd. Dit geeft volle lippen, die stralen!

PMU lippen – Full lips

Ook kun je ervoor kiezen om je lippen volledig in te laten kleuren, dit wordt ook wel PMU Full Lips genoemd. Dit is de perfecte oplossing voor lippen met weinig kleur. Allereerst wordt de contourlijn van de lip getekend, waarna de gehele oppervlakte van de lip wordt ingekleurd. Dit geeft volle lippen, die stralen! 

pmu lippen - full lips
10+ jaar ervaring in permanente make-up (PMU)
Duizenden tevreden klanten, met een score van 4.7/5 sterren
Beste PMU-apparatuur: award winnaar Long-Time-Liner

Waarom PMU Elegance?

Bij PMU Elegance begrijpen we dat schoonheid meer is dan alleen uiterlijk. Het gaat om zelfvertrouwen, uitstraling en je goed voelen in je eigen huid. Onze specialisten zijn niet alleen experts op het gebied van permanente make-up voor de lippen, maar hebben ook een diepgaande kennis van de nieuwste technieken en trends in de schoonheidsindustrie.

In onze salon streven we ernaar om de natuurlijke schoonheid van elke cliënt te accentueren. We geloven dat iedereen uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte behandelingen aan die perfect aansluiten bij de individuele wensen en behoeften van onze cliënten.

Boek hier direct een afspraak bij ons of neem vrijblijvend contact met ons op.

Op deze pagina te vinden:

 • pmu-icon
  Hoe werkt PMU full lips?
 • pmu-icon
  Ervaringen
 • pmu-icon
  Hoe ziet de behandeling er uit?
 • pmu-icon
  Nazorg
 • pmu-icon
  Kosten
 • pmu-icon
  Boek een afspraak

Reviews

Dit vinden zij van PMU:

Kerstin Vogl
Kerstin Vogl
30/06/2023
PMU Elegance is the best studio you can choose for your permanent make-up. Elmas is an excellent professional and is very pleasant person. I would highly reconmend her! Thanks for the wonderful brows! Kerstin
Omeera Mubarik
Omeera Mubarik
12/06/2023
Super tevreden!! Raad het echt iedereen aan! Zal nergens anders mijn wenkbrauwen durven doen! Gun het iedereen…
Arine Hazenberg
Arine Hazenberg
06/06/2023
Vriendelijke ontvangst en je krijgt goede uitleg over de behandeling. Mooie relaxte salon en tevreden over het resultaat.
Sascha Marcus
Sascha Marcus
31/05/2023
Dat heb ik weer...mijn huid absorbeert de eyeliner-kleuring. Dat betekent dat de reguliere infralash-behandeling van 2x voor mij onvoldoende is. Maar niet getreurd, ik mag gewoon een extra keer terugkomen voor een behandeling. Service van de zaak. Dus ja, het kost misschien wel wat, maar dan heb je ook wat! Bovendien een nette zaak en aardige dames.
elvera Duiveman
elvera Duiveman
31/05/2023
heel blij met de mooie pmu wenkbrauwen die gezet zijn pmu Elegance. en wat een super sevice. voor de 3 de keer een touch up gehad op hun kosten omdat mijn huid de inkt niet goed opnam na het zetten en de touch up. fijn ontvangst als je binnen komt en nemen de tijd voor jou tijdens de behandeling. ook is de omgeving uitnodigend en erg hygiënisch. een aanrader!
Roksana D.
Roksana D.
28/05/2023
Really nice place with very friendly and experienced people. I got a good advice :). There was no reason to stress about anything, and I'm looking better even after a bad night ! Couldn't be more happy ! Waiting for my second appointment ♡
Thomas Brinks
Thomas Brinks
27/05/2023
Ik ben als jongen van 19 jaar voor de microneedling behandeling geweest in de hoop dat ik van mijn acne littekens af kan komen. Als jongen voelde het aan het begin toch een beetje gek om naar een soort van schoonheidsspecialiste te gaan maar begrijp nu waarom vrouwen dit zo lekker vinden. Werd vanaf het begin gelijk goed ontvangen Werd ook veel uitgelegd over de behandeling en de producten die ze allemaal gebruiken want ik als man heb geen idee wat ze allemaal doen maar gelukkig hebben de dames allemaal veel kennis. Tijdens de behandeling werd er ook gevraagd of ik me nog op me gemak voelde en of het nog goed ging wat ik erg fijn vond omdat het niet de meest relaxte behandeling is die ze hebben. Zou dit aan iedereen aanraden. Ook jongens die zich afvragen of het gek is, dat is het niet gewoon doen.
Anna S
Anna S
27/05/2023
Ik ben voor de vierde keer naar deze salon geweest. Ik heb een permanente wenkbrauw make-up behandeling gehad. Super tevreden, zoals altijd ☺️. Zeer aangename sfeer, zeer aangename en professionele technici. Heel erg bedankt en tot de volgende keer 😁.
Greta Alikromo
Greta Alikromo
24/05/2023
Naar wens en perfect gedaan! Je voelt je als herboren! Service is top, alsof ze je al kennen💝Stephanie en Bonita zijn toppers! 🥳 Echte aanrader!

Infralash eyeliner aanbrengen

Hoe werkt PMU full lips?

Dit is een volledig kleuring van de lippen. Ideaal voor mensen met een lichte of weinig kleur van zichzelf. Door het plaatsen van PMU full lips heb je altijd een prachtige kleur op je lippen. Samen met de PMU specialist wordt de juist kleur bepaald. Daarna wordt als eerste de contourlijn gezet om vervolgens de lippen volledig te kleuren met de long-time-liner. De behandeling is niet pijnlijk en er wordt verzachtende gel aangebracht. De behandeling geeft je volle lippen, die stralen!

Onze werkwijze

Hoe ziet de PMU lippen behandeling er uit?

Bij binnenkomst vul je een informed consent in, dit is een formulier met je medische gegevens. Wanneer we dit formulier gecontroleerd hebben en wij kunnen veilig beginnen lopen wij samen naar boven naar onze behandelruimte. We beginnen de behandeling door samen jouw wensen te bespreken: welke kleur, welke vorm, welk probleem hoop je dat we kunnen oplossen? Samen bespreken wij wat er mogelijk is en daarna zullen wij overgaan naar het voortekenen van de vorm. Als dit volledig naar wens is gaan wij pas beginnen met het pigmenteren.

De behandeling doet geen pijn. Wanneer de gewenste kleur is behaald zullen wij de lippen schoonmaken en de huid eromheen indien nodig fixeren zodat je na de behandeling direct door kan naar werk of een afspraak. Daarna zal je naar beneden lopen en zullen wij de nazorginstructies goed bespreken, ook plannen wij direct een nabehandeling in na 5/6 weken. Daarna kan jij al genieten van jouw lips!

nazorg-pmu-behandeling

Voorzorg

Belangrijk: Voor de houdbaarheid van de permanente make-up is het belangrijk 48 uur voor de behandeling geen bloedverdunnende middelen te nemen. Hieronder vallen aspirine, alcohol en drugs. Dit kan ervoor zorgen dat de huid bloedt tijdens de behandeling, het pigment hierdoor minder goed pakt en niet het optimale resultaat wordt behaald. Slechts één glas alcohol is al funest. Maak je gebruik van bloedverdunnende medicijnen overleg dan met de huisarts. Laat ook na de behandeling bloedverdunnende middelen voor ongeveer acht uur liggen.

Om het beste resultaat te garanderen, adviseren we je om twee weken voor de afspraak dagelijks Bepanthen zalf aan te brengen. Mocht je last hebben van velletjes, dan kun je deze voorzichtig scrubben met je tandenborstel. Stop echter met beide behandelingen twee dagen voor je afspraak!

Doet een behandeling pijn?

Het is een veelgestelde vraag en een begrijpelijke zorg voor velen die overwegen om een permanente make-up behandeling te ondergaan. Bij PMU Elegance gebruiken we geavanceerde technieken en hoogwaardige verdovingsmiddelen om ervoor te zorgen dat het proces zo comfortabel mogelijk is voor onze cliënten. Hoewel iedereen pijn anders ervaart, beschrijven de meeste van onze cliënten het gevoel tijdens de behandeling als een licht tintelend gevoel. Ons deskundige team is getraind om te werken met de grootste zorg en precisie, waardoor eventueel ongemak tot een minimum wordt beperkt. We nemen ook de tijd om eventuele zorgen of vragen die je hebt voorafgaand aan de behandeling te bespreken, zodat je met een gerust hart de procedure kunt ondergaan.

Kan deze behandeling bij iedereen

Permanente make-up is een veelzijdige behandeling die geschikt is voor mensen van alle leeftijden en huidtypes. Echter, er zijn bepaalde omstandigheden of gezondheidstoestanden die de behandeling kunnen beïnvloeden. Bijvoorbeeld, mensen met bepaalde huidaandoeningen, allergieën of die bepaalde medicijnen gebruiken, moeten dit vooraf bespreken met onze specialisten. Bij PMU Elegance voeren we altijd een grondige consultatie uit voordat we met de behandeling beginnen, om ervoor te zorgen dat de procedure veilig en effectief is voor elke individuele cliënt.

voordelen-pmu-behandeling

Nazorg

Na de PMU lippen behandeling moeten jouw lippen goed worden schoongemaakt. Doe dit volgens onderstaande stappen.

Let op: Tijdens de helingsperiode van de lippen mogen de tanden niet worden gepoetst met tandpasta waar whitening in zit, dit licht het pigment ook op.

Reinigen – eerste twee weken
Kook wat water en laat dit afkoelen. Dompel wat watjes in het steriele water en druk daarna het meeste water er weer uit. Verdeel een pompje cleansing milk over de watjes en maak de behandelde huid deppend schoon. Dit moet elk uur herhaald worden, gedurende twee dagen.

Verzorgen – eerste twee weken

Breng na het reinigen een laagje Spirularin (deppend) aan. Wissel dit af met onze nazorgcrème: het ene uur Spirularin en het volgende uur de nazorgcrème.

Na 2 weken
Twee weken na de behandeling kunnen de lippen beschermd worden met Long-Time-Liner lipbalm.

Hoelang is het zichtbaar?

De duurzaamheid van permanente make-up varieert per persoon en is afhankelijk van verschillende factoren zoals huidtype, levensstijl en blootstelling aan de zon. Over het algemeen blijft permanente make-up tussen de 1 tot 3 jaar zichtbaar. Na deze periode kan het beginnen te vervagen, afhankelijk van de bovengenoemde factoren. Het is aan te raden om touch-up sessies te overwegen om de frisheid en levendigheid van de kleur te behouden. Bij PMU Elegance bieden we nazorgadvies en touch-up sessies aan om ervoor te zorgen dat je permanente make-up er altijd op zijn best uitziet.

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw afspraak

De kosten voor Full lips zijn € 665,-.

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag