Ombre wenkbrauwen

Ombre Wenkbrauwen worden ook wel Powder Brows genoemd. Dit is een relatief nieuwe vorm van permanente make-up wenkbrauwen. Wij van PMU Elegance Zoetermeer helpen je graag met de perfecte Ombre wenkbrauw. We gebruiken hiervoor PMU apparatuur en pigmenten van Long-Time-Liner, de hoogste kwaliteit binnen permanente make-up. Op deze manier creëren wij natuurlijk ogende Ombre Brows van donker naar licht.

Ombre wenkbrauwen

Ombre Wenkbrauwen worden ook wel Powder Brows genoemd. Dit is een relatief nieuwe vorm van permanente make-up wenkbrauwen. Wij van PMU Elegance Zoetermeer helpen je graag met de perfecte Ombre wenkbrauw. We gebruiken hiervoor PMU apparatuur en pigmenten van Long-Time-Liner, de hoogste kwaliteit binnen permanente make-up. Op deze manier creëren wij natuurlijk ogende Ombre Brows van donker naar licht.

Infralash eyeliner
10+ jaar ervaring in permanente make-up (PMU)
Duizenden tevreden klanten, met een score van 4.7/5 sterren
Beste PMU-apparatuur: award winnaar Long-Time-Liner

Waarom kiezen voor Ombre?

Ombre is een permanente make-up techniek die relatief nieuw is. De Ombre is van donker naar licht; de aanzet van de wenkbrauw is in een lichtere teint en wordt luchtiger gepigmenteerd dan het onderste gedeelte en het dunne uiteinde van de wenkbrauw. Het geeft een make-up look die toch natuurlijk is. Daarom wordt het ook wel Powder Brows genoemd. Het is alsof je de wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.

Op deze pagina te vinden:

 • pmu-icon
  Voor wie is deze techniek geschikt?
 • pmu-icon
  Wat houdt nazorg in?
 • pmu-icon
  Wat zijn de voordelen van Ombre Browns?
 • pmu-icon
  Wat is het verschil met Hairstroke en Microblading?
 • pmu-icon
  Wat kosten Ombre wenkbrauwen?

Reviews

Dit vinden zij van PMU:

Kerstin Vogl
Kerstin Vogl
30/06/2023
PMU Elegance is the best studio you can choose for your permanent make-up. Elmas is an excellent professional and is very pleasant person. I would highly reconmend her! Thanks for the wonderful brows! Kerstin
Omeera Mubarik
Omeera Mubarik
12/06/2023
Super tevreden!! Raad het echt iedereen aan! Zal nergens anders mijn wenkbrauwen durven doen! Gun het iedereen…
Arine Hazenberg
Arine Hazenberg
06/06/2023
Vriendelijke ontvangst en je krijgt goede uitleg over de behandeling. Mooie relaxte salon en tevreden over het resultaat.
Sascha Marcus
Sascha Marcus
31/05/2023
Dat heb ik weer...mijn huid absorbeert de eyeliner-kleuring. Dat betekent dat de reguliere infralash-behandeling van 2x voor mij onvoldoende is. Maar niet getreurd, ik mag gewoon een extra keer terugkomen voor een behandeling. Service van de zaak. Dus ja, het kost misschien wel wat, maar dan heb je ook wat! Bovendien een nette zaak en aardige dames.
elvera Duiveman
elvera Duiveman
31/05/2023
heel blij met de mooie pmu wenkbrauwen die gezet zijn pmu Elegance. en wat een super sevice. voor de 3 de keer een touch up gehad op hun kosten omdat mijn huid de inkt niet goed opnam na het zetten en de touch up. fijn ontvangst als je binnen komt en nemen de tijd voor jou tijdens de behandeling. ook is de omgeving uitnodigend en erg hygiënisch. een aanrader!
Roksana D.
Roksana D.
28/05/2023
Really nice place with very friendly and experienced people. I got a good advice :). There was no reason to stress about anything, and I'm looking better even after a bad night ! Couldn't be more happy ! Waiting for my second appointment ♡
Thomas Brinks
Thomas Brinks
27/05/2023
Ik ben als jongen van 19 jaar voor de microneedling behandeling geweest in de hoop dat ik van mijn acne littekens af kan komen. Als jongen voelde het aan het begin toch een beetje gek om naar een soort van schoonheidsspecialiste te gaan maar begrijp nu waarom vrouwen dit zo lekker vinden. Werd vanaf het begin gelijk goed ontvangen Werd ook veel uitgelegd over de behandeling en de producten die ze allemaal gebruiken want ik als man heb geen idee wat ze allemaal doen maar gelukkig hebben de dames allemaal veel kennis. Tijdens de behandeling werd er ook gevraagd of ik me nog op me gemak voelde en of het nog goed ging wat ik erg fijn vond omdat het niet de meest relaxte behandeling is die ze hebben. Zou dit aan iedereen aanraden. Ook jongens die zich afvragen of het gek is, dat is het niet gewoon doen.
Anna S
Anna S
27/05/2023
Ik ben voor de vierde keer naar deze salon geweest. Ik heb een permanente wenkbrauw make-up behandeling gehad. Super tevreden, zoals altijd ☺️. Zeer aangename sfeer, zeer aangename en professionele technici. Heel erg bedankt en tot de volgende keer 😁.
Greta Alikromo
Greta Alikromo
24/05/2023
Naar wens en perfect gedaan! Je voelt je als herboren! Service is top, alsof ze je al kennen💝Stephanie en Bonita zijn toppers! 🥳 Echte aanrader!

Infralash eyeliner aanbrengen
Beschikt voor elk huidtype

Voor wie is deze techniek geschikt?

Ombre wenkbrauwen zijn geschikt voor alle huidtypen, maar met name de vette en de rijpere huid sluiten goed aan. Daarnaast is het vooral geschikt voor vrouwen die een natuurlijke look willen blijven behouden. Je hoeft niet meer je wenkbrauwen bij te tekenen en in te kleuren, maar je wordt elke dag wakker met perfecte wenkbrauwen.

Ombre is geschikt voor elk huidtype; ook de drogere of de juist vettere huid. Wil je liever “zwaardere” wenkbrauwen? Dan adviseren wij je om eens te kijken naar de mogelijkheden van microblading of hairstroke. Daarnaast kan Ombre ook goed worden ingezet voor het camoufleren van littekens. Zijn je littekens minder dan één jaar oud? Dan zul je even moeten wachten totdat de Ombre kan worden aangebracht.

Jouw wensen als uitgangspunt

Onze werkwijze

Tijdens de intake voor jouw Powder Brows bespreken we eerst jouw wensen en verwachtingen. Daarna ga ik aan de slag met het tekenen van de gewenste vorm van jouw wenkbrauwen en bepalen we samen de kleur die het beste bij jouw gezicht en natuurlijke haarkleur past. Als dit geheel naar jouw tevredenheid is, starten we de behandeling en worden jouw nieuwe wenkbrauwen gepigmenteerd. De gehele behandeling en intake duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Aan het einde van de behandeling krijg je nazorg instructies, die je ook schriftelijk meekrijgt.

PMU Elegance Zoetermeer maakt gebruik van de Long-Time-Liner. Dit PMU apparaat met bijbehorende pigmenten is de Rolls-Royce op het gebied van permanente make-up. Hiermee bouwen wij jouw Ombre wenkbrauw laag voor laag op, om een natuurlijk resultaat te creëren, totdat de gewenste intensiteit bereikt is.

Door het gebruik van de Long-Time-Liner heb je minder last van korstjes. Dit is niet alleen fijner in het aanzien, maar komt ook de genezing ten goede. Andere PMU apparaten kunnen de huid namelijk meer beschadigen, waardoor er grotere korsten ontstaan. Het gevaar hierbij is dat deze korsten al voor de complete genezing loslaten door de gezichtsmimiek. Dit kan ervoor zorgen dat er een gedeelte van het pigment wordt meegenomen, waardoor de wenkbrauwen er vlekkerig gaan uitzien. Door onze uiterst precieze PMU apparaat ontstaat er minder schade aan de huid, blijven de korstjes minimaal en spreken wij meer van schilfers dan korstjes. Hierdoor verloopt de genezing sneller en mooier.

nazorg-pmu-behandeling

Nazorg

Powder Brows zijn semi-permanent en blijven gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mooi. Dit betekent wel dat je je na de behandeling moet houden aan de nazorginstructies die je van ons meekrijgt. Bovendien maken we na de behandeling een nieuwe afspraak om binnen twee maanden terug te komen voor een nabehandeling. Tijdens de nabehandeling controleren we het genezingsproces en zetten we de puntjes op de i. Zo krijgen je het allerbeste resultaat.

voordelen-pmu-behandeling

Voordelen

 • Ze zijn geschikt voor alle huidtypen
 • De Powder Brows techniek zorgt voor een natuurlijk resultaat
 • Het is de nieuwste trend voor permanente make-up wenkbrauwen
 • Door ons uiterst nauwkeurige PMU apparaat heb je weinig last van korstjes en is er een snelle en mooie genezing
 • Ombre wenkbrauwen gaan 1,5 tot 2 jaar mee voordat er een touch-up nodig is
 • Je hoeft’s ochtends je wenkbrauwen niet meer te tekenen en bespaart hierdoor tijd
 • Het is zeer goed voor de camouflage van littekens en kale plekjes
wenkbrauwen-correctie-pmu-behandeling-overview

Wat is het verschil tussen de Ombre wenkbrauw en de hairstroke techniek?

Het verschil tussen de Ombre wenkbrauw en de hairstroke techniek is dat er met hairstroke hele fijne lijntjes worden gezet. Dit geeft natuurlijke zwaardere wenkbrauwen. De Ombre wenkbrauw lijkt meer op poeder en geeft een lichter en luchtiger resultaat.

Het verschil tussen de Ombre wenkbrauw en de microblading techniek is dat Microblading vooral geschikt is voor vrouwen die veel eigen haartjes hebben. Ombre is daarentegen geschikter voor vrouwen die minder eigen haartjes hebben of kale plekjes in hun wenkbrauw hebben.

PMU Elegance Zoetermeer biedt al deze PMU wenkbrauw technieken aan. Samen overleggen wij welke techniek geschikt is voor huidtype en past bij de wenkbrauwen die jij wilt hebben.

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw afspraak

De prijs voor het laten zetten van Ombre Wenkbrauwen, oftewel Powder Brows, is € 665,-. Deze prijs is inclusief intake en een nabehandeling binnen twee maanden.

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag