7 redenen om vandaag nog een permanente make-up opleiding te volgen!

Bij PMU Elegance komen bezoekers niet alleen voor een permanente make-up behandeling. Elmas Aydin – eigenaar en oprichter van PMU Elegance – geeft ook trainingen en masterclasses om mensen klaar te stomen voor het vak. “Permanente make-up zetten is onwijs leuk, het heeft mijn leven echt veranderd en mijn carrière een flinke boost gegeven”, aldus Elmas Aydin. Elmas heeft daarom de 7 redenen voor je opgeschreven, waarom zij je adviseert om vandaag nog de knoop door te hakken en een opleiding te volgen tot permanente make-up specialist!

1. Het is zo leuk om nog meer vrouwen nóg mooier te mogen maken

Heb je een massagesalon, beautysalon of ben je nagelstyliste? Dan weet je vast hoe leuk het is om vrouwen in de watten te mogen leggen. Want zeg nou zelf, dat verdienen we, nietwaar? In Nederland wordt de lat hoog gelegd en hebben we allemaal zo af en toe tijd voor onszelf nodig. We besteden als vrouwen steeds vaker én meer geld aan ons uiterlijk. Hoe leuk zou het zijn als je jouw (toekomstige) klanten, naast het epileren van de wenkbrauwen of het lakken van de nagels, nog mooier mag maken door de wenkbrauwen van permanente make-up te voorzien of de lippen een prachtige kleur te geven? Dit is al na een 3-daagse quick-start opleiding bij ons mogelijk! Jij kunt na 3 dagen een opleiding bij ons te hebben gevolgd, dit al gaan aanbieden in jouw salon en nog meer vrouwen nóg mooier maken. Ze zullen je echt dankbaar zijn. Al die lieve woorden die ik inmiddels al heb mogen ontvangen. Wauw! Wat is mijn werk leuk!

2. Een juiste investering in geld

Een investering in een opleiding bij ons tot permanente make-up specialist en de Long-Time-Liner (het apparaat waarmee wij werken) heb je al in 10-15 behandelingen terugverdient. Het lijkt misschien even een investering, maar deze verdien je dus al snel terug. Vervolgens kun je jouw carrière een flinke boost geven! Door een paar extra permanente make-up behandelingen per maand in jouw salon aan te bieden, kun jij je maandinkomen flink laten stijgen.

3. Je mag werken met het nr. 1 permanente make-up apparaat van de wereld

Volg je bij ons een permanente make-up opleiding, dan dien je ook de Long-Time-Liner aan te schaffen. Je wordt bij ons namelijk opgeleid om met de Long-Time-Liner te mogen werken. Dat betekent dat wanneer jij een opleiding bij ons hebt gevolgd en een certificaat ontvangt, je met het certificaat wereldwijd als permanente make-up specialist aan het werk kunt! Long-Time-Liner is dé marktleider op het gebied van permanente make-up. Het zegt dus écht iets wanneer jij bent opgeleid om hiermee te mogen werken. Alle bekende permanente make-up specialisten werken met de Long-Time-Liner. Wij zijn overigens als enige in Nederland gespecialiseerd om opleidingen te geven over het werken met de Long-Time-Liner. Daar zijn we best een beetje trots op!

De voordelen van het werken met de Long-Time-Liner:

Met de Long-Time-Liner kun je perfect, strakke lijnen zetten. Verder ervaren onze klanten geen pijn en krijgen ze geen korstjes en/of vlekken na de behandeling. Dit is bij veel apparaten wel het geval! Waarom ze geen pijn ervaren? Dat komt omdat de Long-Time-Liner als een soort naaimachine werkt. De naald wordt in de huid geschoten zonder dat het een kant op kan bewegen. Hierdoor gaat de huid niet trekken en/of schuren. Doordat de huid niet gaat trekken wordt het niet beschadigd en krijg je dus ook geen korsten. Een behandeling met de Long-Time-Liner doet om die redenen dus geen pijn! Verder is er geen verdoving nodig en kun je er super efficiënt mee werken (slechts 1 behandeling + 1 nabehandeling nodig). De Long-Time-Liner gaat ook jarenlang mee en biedt nog veel meer voordelen!

4. Geen ervaring vereist

Voor het volgen van een opleiding bij ons tot permanente make-up specialist, is geen vooropleiding vereist. Je kunt al na het volgen van onze quick-start 3-daagse opleiding (één specialisatie: lippen, eyeliner of wenkbrauwen) permanente make-up gaan aanbieden in jouw salon. De opleiding is geschikt voor beautyspecialisten die meer in hun salon willen aanbieden dan alleen gezichtsbehandelingen, massages of het lakken van nagels. Ook is de opleiding geschikt voor vrouwen die nog geen ondernemer zijn en ervan dromen om ook permanente make-up specialist te worden. Na de 3-daagse permanente make-up opleiding kun jij jezelf permanente make-up specialist noemen en direct nog meer vrouwen nóg mooier maken en meer geld gaan verdienen! De 10-daagse permanente make-up opleiding focust zich op alle drie de specialisaties: lippen, eyeliner én wenkbrauwen.

5. Je ontvangt direct alle benodigdheden om te starten

Wij delen al onze ervaringen en kennis die jij maar nodig hebt. Ook ontvang je direct na onze opleiding een starterskit zodat je niet zelf op zoek hoeft te gaan naar de producten. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen! De Long-Time-Liner producten die je ontvangt, zijn niet getest op dieren. Ze bevatten daarnaast geen zware metalen, geen kankerverwekkende stoffen en ze hebben een hele kleine kans op allergische reacties. Om die redenen zijn ze niet alleen super fijn om mee te werken, maar ook erg veilig!

6. Het is een eenmalige investering

Volg je bij ons de 3-daagse permanente make-up opleiding (één specialisatie: lippen, eyeliner of wenkbrauwen) of 10-daagse permanente make-up (alle drie de specialisaties)? Dan verdien je deze al na 10-15 behandelingen terug, zonder dat je nog een andere opleiding moet volgen. Het is een eenmalige investering. Ook een investering in de Long-Time-Liner (dé marktleider op het gebied van permanente make-up) is eenmalig. De Long-Time-Liner gaat namelijk jarenlang mee en wij bieden er ook garantie op. Verder krijg je tijdens onze opleidingen enorm veel theorie en na het oefenen op de materialen, mag je ook permanente make-up gaan zetten op de modellen. Je oefent dus enorm veel, waardoor je na de opleiding een volwaardige permanente make-up specialist bent. Je hoeft dan ook nooit meer te investeren in een extra opleiding (alleen eventueel in een masterclass in de toekomst als je dat wilt) én je kunt wereldwijd aan de werk met het certificaat.

7. Onze eerdere studenten zijn super enthousiast én succesvol

Natuurlijk kunnen wij dit puntje niet achterwegen laten! ???? Wij hopen natuurlijk dat je voor ons kiest als jij een opleiding tot permanente make-up specialist wilt gaan volgen.

Waarom dan voor PMU Elegance kiezen?

Wij hebben veel studenten mogen opleiden die nu enorm succesvol zijn. Zij werken ook allemaal met de Long-Time-Liner. Verder heb je onze opleiding en de Long-Time-Liner al in 10-15 behandelingen terugverdient én je kunt met het certificaat wereldwijd aan het werk. Dat zegt dus ook écht iets! Daarnaast zijn wij als enige in Nederland gecertificeerd om opleidingen te geven om te mogen werken met de Long-Time-Liner.

Wil jij graag jouw huidige diensten uitbreiden, je carrière een flinke boost geven én nog meer vrouwen nog mooier maken met permanente make-up? Volg dan onze 3-daagse permanente make-up opleiding (één specialisatie) of 10-daagse permanente make-up opleiding (drie specialisaties)! Heb je vragen en/of interesse? Neem vandaag nog contact op via admin@pmuelegance.nl

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw permanente wenkbrauwen afspraak!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag
0 Shares
Share
Share
Tweet
Pin