De Long-Time-Liner: het beste PMU apparaat

Wij hebben hem gevonden: het allerbeste PMU apparaat ter wereld, de Long-Time-Liner. Met stip op één. Waarom, vraag je je af? In deze blog zetten wij alle voordelen en nadelen (tipje van de sluier: nadelen zijn er niet veel) van dit PMU apparaat der apparaten op een rij.

Het is begrijpelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet als je als PMU specialist op zoek gaat naar het juiste apparaat. Er zijn veel verschillende PMU apparaten op de markt. De distributeurs beloven allemaal het beste apparaat te verhandelen. Toch kan er maar één de allerbeste zijn. Dat is wat ons betreft de Long-Time-Liner. De eigenaresse van PMU Elegance in Den Haag Elmas Aydin heeft in haar jarenlange carrière als PMU specialist Als PMU specialist op zoek naar het beste PMU apparaat? Het is begrijpelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn veel verschillende PMU apparaten op de markt. De distributeurs beloven allemaal het beste apparaat te verhandelen. Toch kan er maar één de allerbeste zijn. Wat ons betreft de Long-Time-Liner. De eigenaresse van PMU Elegance in Zoetermeer Elmas Aydin heeft in haar jarenlange carrière als PMU specialist verschillende apparaten getest. Toen ze uitkwam bij het Duitse merk Long-Timer-Liner was ze verkocht. Ze wilt nooit meer anders, want dit merk springt er met kop en schouders bovenuit. Dit is geen lofzang aan de Long-Time-Liner, wel een eerlijke blog met alle voor- en nadelen op een rij, zodat jij kunt overwegen of dit apparaat voor jou geschikt is.

Long Time Liner

Wat is de Long-Time-Liner?

Long-Time-Liner is een Duits bedrijf dat al 35 jaar actief is in de permanente make-up markt. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve karakter. Het bedrijf is altijd op zoek naar de nieuwste snufjes waardoor ze voorlopen in dit vakgebied. Permanente make-up is een vakgebied dat zich in razend tempo blijft ontwikkelen. Long-Time-Liner is een Duits bedrijf dat al 35 jaar actief is in de permanente make-up markt. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve karakter en is altijd op zoek naar de nieuwste snufjes waardoor ze voorlopen in dit vakgebied. Permanente make-up is een vakgebied dat zich in razend tempo blijft ontwikkelen. Ook het bedrijf Long-Time-Liner zit niet stil en blijft mee-ontwikkelen. Hierdoor gaat dit merk mee met de nieuwste technieken en is de kennis altijd up-to-date. Niet voor niets wordt Long-Time-Liner de Rolls Royce onder de permanente make-up genoemd. Met de Long-Time-Liner kun je permanente make-up wenkbrauwen, permanente make-up lippen en permanente make-up eyeliner perfect en verfijnd aanbrengen.

Naalden van het beste PMU apparaat: Long Time Liner

Voordelen Long-Time-Liner

Wat is het verschil met andere PMU apparaten, vraag je je af. Dat is een logische vraag. Dit zijn wat ons betreft de voordelen van de Long-Time-Liner:

 • Klanten ervaren minder pijn, minder zwelling en geen korstjes

Het laatste waar je op zit te wachten na een pijnlijke behandeling zijn zwellingen en korstjes die dagenlang blijven zitten. De Long-Time-Liner zorgt voor een vrij pijnloze behandeling en belooft geen korstjes achteraf. Geen pijn, geen zwelling, geen korstjes, geen littekens en geen erge bloedingen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn en toch is het zo. Doordat de naald tijdens gebruik stevig verankerd is en in ruststand in de behuizing wordt getrokken, is er geen kans op verwonding. Want dat is precies waar de korstjes bij andere apparaten vandaan komen: het is een teken dat de huid aan het genezen is. Je klanten komen niet voor onaangename verrassingen te staan, maar genieten meteen van een prachtig resultaat.

 • Het make-up resultaat is heel natuurlijk

Jeetje, wat heb jij met je wenkbrauwen/lippen/ogen laten doen? Dat is niet wat je wilt horen na een behandeling die jouw schoonheid zou moeten benadrukken. Na een behandeling met de Long-Time-Liner bij PMU Elegance is de kans op deze uitspraak precies nul. Geen enkel apparaat werkt zo precies en kan zulke fijne lijntjes zetten. Het resultaat: een heel natuurlijke make-up look die bijna niet van ‘echte’ make-up te onderscheiden is. Het enige verschil is dat het bij jou meteen prachtig zit als je wakker wordt. Dagelijks gepruts voor de spiegel blijft jou bespaard.

PMU long time liner
 • Uitgebreid aanbod van pigmenten

Long-Time-Liner heeft een uitgebreid assortiment pigmenten, namelijk 37 lippigmenten, 15 wenkbrauwpigmenten, 6 eyelinerpigmenten en 12 camouflagekleuren. De pigmenten kunnen zeer goed gecombineerd worden, waardoor het kleurenpalet nog groter is. Voor elk type huid is er een passende kleur. Nieuw is het permanente make-up en tattoo removal pigment.

Pigmenten van de Long Time Liner
 • Gelijktijdig gebruik van twee pigmenten

Door een eenvoudige aanpassing aan het PMU apparaat kun je tegelijk gebruik maken van twee kleuren pigment en hierdoor is de behandeling korter. Prettig voor de specialist èn aangenamer voor de klant.

 • Geen verspilling van pigment en makkelijk in gebruik

Door de geïntegreerde container in het steriele naaldmondstuk van de Long-Time-Liner hoef je de naald niet meer in open potjes of bakjes te dompelen. Dit maakt het gebruik niet alleen 100% hygiënisch, je verspilt ook nauwelijks tot geen pigment.

 • Niet op dieren getest

De pigmenten van Long-Time-Liner zijn allemaal dierproefvrij. Dat is niet alleen goed voor je klanten, maar ook voor de wereld om ons heen. De pigmenten van de Long-Time-Liner bevatten geen zware metalen en geen chemische kleurstoffen. Daardoor is de kans op een allergische reactie zeer klein.

 • Slechts twee behandelingen nodig

Waar je bij de meeste PMU apparaten drie tot vier behandelingen nodig hebt, ben je nu met twee behandelingen klaar. Ook de nazorg is korter dan bij een ander PMU apparaat. De eerste behandeling voor PMU hairstroke wenkbrauwen duurt bijvoorbeeld maar 1,5 tot 2 uur. Na 4 tot 6 weken komt de klant terug voor een nabehandeling waarbij kleine aanpassingen aan de vorm of kleur wordt gedaan. In twee korte behandelingen is het resultaat al optimaal. Een enorm voordeel voor je klant, maar ook voor jou. Je kunt meer behandelingen doen in dezelfde tijd, wat jou meer inkomsten oplevert.

 • Lang resultaat

De pigmenten van de Long-Time-Liner behouden wel 1,5 jaar resultaat. Dat betekent voor jouw klant 1,5 jaar een wakkere blik en een stralende uitstraling. Altijd en overal; in de sauna, na een douchebeurt en in de stromende regen. Omdat de pigmenten 1,5 jaar hun resultaat behouden, heeft jouw klant minder behandelingen nodig. Minder behandelingen = minder geld = meer tevreden klanten.

Het beste PMU-apparaat

Nadelen Long-Time-Liner

We kunnen laag of hoog springen, de Long-Timer-Liner is gewoon een topapparaat. Het heeft maar één nadeel, dat als we eerlijk zijn, niet eens echt een nadeel te noemen is aangezien dit beste PMU apparaat zich snel terugverdient.

 • De prijs is hoger dan andere PMU apparaten

De aanschafwaarde van de Long-Time-Liner is hoger dan die van andere PMU apparaten. De totale kosten voor de 10-daagse opleiding, inclusief starterspakket waar het Long-Time-Liner apparaat onderdeel van is, zijn €9.500,- Dat is een flink bedrag. Maar is dat het nog steeds als je dit binnen 2,5 week terug kunt verdienen? Dit rekensommetje maakt het duidelijk.

Vraagprijs behandeling: €340,-

Wekelijkse inkomsten*: €3400,-

Jaarlijkse inkomsten**: €163.200,-

Kosten per klant, inclusief nabehandeling: €35,-

* Gebaseerd op 10 klanten per week

** Gebaseerd op 48 weken per jaar

Doordat de behandelingen met Long-Time-Liner van zulke hoge kwaliteit zijn, kun je een hogere vraagprijs voor de behandelingen hanteren. De aanschaf van een Long-Time-Liner en de pigmenten die daarbij horen zijn een investering is die je snel weer terugverdient. Gemiddeld zijn er maar 25 behandelingen nodig om het bedrag terug te verdienen. Dan valt het bedrag weer enorm mee, toch?

Vrouw krijgt behandeling met Long Time Liner

Long-Time-Liner pigmenten

Long-Time-Liner biedt pigmenten die feilloos aansluiten bij de huidtypes van jouw klanten. Dat is het grote voordeel van dit PMU apparaat. Hierdoor oogt het heel natuurlijk en voorkom je een harde uitstraling, zoals sommige andere PMU-behandelingen opleveren. De pigmenten zijn ook nog eens dierproefvrij, wat vegans over de streep kan trekken om hun permanente make-up bij jou te laten doen.

long-time-liner-pigmenten

De pigmenten van Long-Time-Liner zijn verkrijgbaar in drie verschillende potjes. Aan jou de keuze. Ga je voor de meest populaire keuze, het plastic potje? Dit potje biedt de exacte dosering van het pigment. Liever het kleine plastic potje? Dit is ideaal als je een kleur eens wilt uittesten, maar ook uitermate geschikt voor kleuren die je niet vaak gebruikt. De laatste keuze is het klassieke glazen potje met pipetje.

Zoals eerder genoemd, heeft Long-Time-Liner een heel uitgebreid assortiment pigmenten, namelijk 37 lippigmenten, 15 wenkbrauwpigmenten, 6 eyelinerpigmenten en 12 camouflagekleuren. Hieronder staan de verschillende kleuren op een rijtje die passen bij dit beste PMU apparaat.

uitgebreid assortiment pigmenten

Pigmenten voor wenkbrauwen:

Pigementen voor eyeliners:

Pigmenten voor lippen:

Camouflage:

Long-Time-Liner kopen

Ben je overtuigd? Yes baby! Trots kunnen wij melden dat PMU Elegance de enige leverancier in Nederland is van de Long-Time-Liner. Eigenaresse Elmas Aydin werkt sinds 2016 nauw samen met dit hoog aangeschreven permanente make-up bedrijf. Ze heeft de gehele opleiding afgerond en gaat regelmatig terug voor bijscholing. Elmas leidt alle experts van PMU Elegance intensief op tot de beste PMU specialisten. Wil je zelf met dit geweldige apparaat werken? Als je eenmaal met de Long-Time-Liner gewerkt hebt, wil je niks anders meer! De echte kneepjes van het vak leer je tijdens de 3- of 10-daagse basiscursus uit de PMU Elegance Academy. Na het volgen van de cursus ga je met een starterkit, inclusief Long-Time-Liner apparaat, 4 pigmenten en 20 naalden, naar huis. Je kunt meteen aan de slag. Ready to go!

Hier kan je de Long-Time-Liner kopen >>>

long-time-liner apparaat

De 3-daagse PMU opleiding

Heb jij altijd al gedroomd van een baan als permanente make-up specialist? Al jouw klanten zullen met een glimlach de stoel verlaten. Tijdens de 3-daagse permanente make-up opleiding specialiseer je je in één onderdeel. Jij wordt specialist in het zetten van permanente make-up wenkbrauwen, permanente make-up lippen of permanente make-up eyeliner.

Meer informatie over de 3-daagse opleiding permanente make-up vind je hier.

De 3-daagse PMU opleiding

De 10-daagse PMU opleiding

Wil jij als alleskunner aan de slag? Tijdens de 10-daagse basisopleiding permanente make-up hoef je niet te kiezen tussen wenkbrauwen, lippen of eyeliner. Jij wordt expert in alle drie. Jij leert alles over hairstroke permanente wenkbrauwen, shadow wenkbrauwen, ombre wenkbrauwen en de combinatietechniek. Eyeliner is niet zomaar een zwart lijntje. Het oogpotlood effect, de eyeliner met wing en infralashes komen aan bod. En de lippen? Full lips permanente make-up en shadow lips permanente make-up aanbrengen doe jij na deze opleiding met gemak. Tijdens 10 intensieve dagen leer jij de theorie van permanente make-up en krijg je veel praktijkoefeningen om het vak onder de knie te krijgen. Ook krijg je salestraining en leer je over het retoucheren en corrigeren van PMU. Daarnaast leer jij alles over het ondernemerschap. Na de opleiding kun jij meteen aan de slag als permanente make-up artist of deze dienst aanbieden in je eigen salon.

Meer informatie over de 10-daagse opleiding permanente make-up vind je hier.

Meer informatie over de 10-daagse opleiding permanente make-up vind je hier.

The Next Level Masterclasses

Als je jouw kwaliteiten naar een hoger niveau wilt tillen, zijn The Next Level Masterclasses op jouw lijf geschreven. Tijdens de masterclasses leer je alles over lippen, wenkbrauwen of eyeliner. Ook maak je kennis met de Long-Time-Liner, ideaal voor PMU specialisten die toe zijn aan een volgende stap.

Meer informatie over de PMU Masterclass Eyeliner, PMU Masterclass Wenkbrauwen en PMU Masterclass Lippen vind je hier.

Vrouw wordt opgeleid tot PMU specialist door Elmas

Extra PMU-benodigdheden naast een PMU-apparaat

Als je aan de slag gaat als PMU expert moet je naast een PMU apparaat ook andere benodigdheden aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan naalden, pencelen, desinfectant en nazorgproducten, zoals hydrogel, shea lip balm en aloe vera gel. Alles wat je nodig hebt, kun je vinden in de webshop van PMU Elegance.

Andere PMU apparaten

De Long-Time-Liner is niet het enige PMU apparaat op de markt. Ecuri Cosmetics is een permanente make-up bedrijf dat verschillende apparaten heeft ontwikkeld: de Derma Medical 3, de Symphony 2 en de Unika. Andere PMU apparaten zijn bijvoorbeeld de LaBina PL1000, de Perfect Eyelash en de ARTMEX V9 MTS. En zo zijn er nog veel meer. Elk apparaat heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het ene heeft meer pigmenten beschikbaar dan het andere apparaat. Het ene is goedkoper, lichter, groter dan het ander. Daarom raden wij aan om op zoek te gaan naar het PMU apparaat dat het beste bij jou en jouw wensen past. Alleen zo zorg jij ervoor dat jij jouw klanten exact kan bieden wat jij wilt.

Conclusie: het beste PMU apparaat is…

… wat ons betreft de Long-Time-Liner off course! Of dat ook voor jou geldt, weet je pas nadat je minimaal één keer met dit apparaat gewerkt heb. Spoiler: je wilt nooit meer anders! Stel jezelf de volgende vragen als je een nieuw PMU apparaat probeert en kom erachter of dit apparaat bij jou past.

 • Ligt dit apparaat fijn in de hand?
 • Is dit apparaat fijn in gebruik?
 • Zijn er genoeg pigmenten beschikbaar?
 • Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
 • Is de behandeling pijnloos voor mijn klanten?
 • Is dit apparaat 100% hygiënisch en veilig voor mijn klanten?
 • Kan ik de prijs binnen een acceptabel termijn terugverdienen?

Wij zijn hooked en geloven er heilig in dat jij dat ook bent nadat je het uitgeprobeerd hebt. Wij, en al onze klanten die meer dan tevreden onze salon verlieten, zijn verkocht.

Koop hier jouw Long-Time-Liner >>>

Het beste PMU-apparaat
Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw permanente wenkbrauwen afspraak!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag
0 Shares
Share
Share
Tweet
Pin