fbpx
Masterclass PMU Lippen

PMU Elegance kent
het geheim voor een
stralend uiterlijk

Masterclass PMU Lippen

Ben jij een PMU specialiste, of schoonheidsspecialiste en wil jij jouw skills naar The Next Level brengen? Wil jij je onderscheiden van je concurrentie door uit te blinken in het tekenen van lipmodellen en de full lips techniek? Dan is de Masterclass Lippen van PMU Elegance iets voor jou!

Inhoud Masterclass Lippen

Tijdens deze masterclass staan lippen centraal. Jij leert gedurende deze dag alles rondom PMU lippen en hoe jij een specialist op dit gebied kunt worden. De volgende onderwerpen komen aan bod:

• Optisch grotere lippen
• De Full Lips techniek
• Het tekenen van diverse lipmodellen
• Het pigmenteren van de juiste lipcontour

Daarnaast maak je tijdens de masterclass kennis met de Long-Time-Liner, de pionier op het gebied van permanente make-up.

De Long-Time-Liner voor uitzonderlijke kwaliteit

Bij PMU Elegance kiezen wij voor het beste van het beste op het gebied van PMU. Daarom werken wij uitsluitend met de Long-Time-Liner.

Long-Time-Liner heeft 30 jaar ervaring met hun organische- en anorganische pigmenten en is vrij van zware metalen en kleurstoffen. Bovendien bevatten deze pigmenten geen kankerverwekkende stoffen, zijn ze niet op dieren getest en zijn ze allemaal vegan. Tijdens The Next Level Masterclass ga je ook met dit apparaat aan de slag en zul je ontdekken hoe geweldig de Long-Time-Liner is.

PMU Elegance is tevens de enige distributeur van Long-Time-Liner in Nederland. Lees hier de voordelen van de Long-Time-Liner.

Mag ik met een eigen PMU apparaat werken?

Ja! Tijdens de Masterclasses ben je verplicht om je eigen PMU apparaat en spullen zoals je eigen naalden mee te nemen. Je werkt namelijk al dagelijks met je eigen apparaat en hierdoor heb je de basis hiervan al onder de knie. Op die manier kunnen we snel aan de slag met geavanceerdere technieken; The Next Level. Denk er ook aan dat je in het wit gekleed bent tijdens de Masterclass.

Docente Elmas Aydin

Deze The Next Level Masterclass wordt verzorgd door Elmas Aydin. Elmas is een expert op het gebied van permanente make-up. Naast haar eigen salon heeft Elmas vele trainingen, in zowel het binnen-als buitenland, gevolgd op het gebied van permanente make-up. Ook heeft zij door de jaren heen vele schoonheidsspecialisten klaargestoomd voor het vak en zijn vele inmiddels uitgegroeid tot succesvolle PMU-specialisten.

Duur en studiebelasting
De Masterclass is een training van één dag van 10.00 tot 17.00 uur.

Startdata Masterclass Lippen

Enkele malen per jaar organiseren wij de Masterclass Lippen. De eerstvolgende data zijn:
• 9 juni 2019
• 14 september 2019
• 9 november 2019

Locatie PMU studio

Deze The Next Level Masterclass wordt gegeven in de studio van PMU Elegance (Taag 75 in Den Haag).

Deelnemers

Om de kwaliteit van onze trainingen zo hoog mogelijk te houden, werken wij met maximaal 5 deelnemers per Masterclass.

Vooropleiding

Om deel te kunnen nemen aan onze Masterclasses heb je een PMU vakopleiding afgerond of ben je gecertificeerd schoonheidsspecialiste.

Modellen

Tijdens de Masterclass krijg je in de ochtend eerst uitleg over de theorie en je oefenen op latex. Na de lunch ga je oefenen op een model dat je zelf meeneemt. Lukt het je niet om een model te vinden? Laat het ons dan tijdig weten zodat wij kunnen kijken of wij een model voor je kunnen regelen.

Examen

N.v.t.

Certificaat

Na deelname aan de Masterclass Lippen ontvang je een certificaat van deelname.

Kosten en betaling

De totale kosten voor deze Masterclass zijn €650,- dit is exclusief btw.
De betaling voor deze training moet in zijn geheel voor aanvang voldaan zijn.

Deze prijs is inclusief de training, gebruik van materialen en het certificaat. Ook verzorgen wij de lunch en is er de gehele dag onbeperkt koffie en thee. De masterclass wordt afgesloten met bubbels!

Inschrijven

 

Nieuwsgierig naar onze andere Masterclassses? Wij bieden ook een Masterclass Hairstroke Wenkbrauwen en een Masterclass Eyeliner aan. Bovendien kun je bij ons terecht voor de complet PMU vakopleiding.

 

 

 

Bel direct!

Gratis ebook 'PMU The Next Level'

Ben jij een PMU specialist (to be) en wil je je kennis naar een hoger niveau tillen?Vul je e-mailadres in en ontvang ons

gratis e-book 'PMU The Next Level'

WhatsApp chat