De perfecte wenkbrauwvorm bepalen: hoe doe je dat?


De perfecte wenkbrauwvorm bepalen voor jouw gezicht, hoe pak je dit nu het beste aan? Goed gevormde wenkbrauwen kunnen je gezicht namelijk mooi framen. En bij ieder gezicht past weer een andere soort wenkbrauwvorm. Wij leggen het je in dit artikel uit. Lees snel verder!

Welke wenkbrauwvorm past het beste bij de vorm van mijn gezicht?

Hieronder lees je welke wenkbrauwvormen wij aanraden voor jouw gezichtsvorm.

De beste wenkbrauwvorm voor een rond gezicht

Heb jij een rond gezicht? Dan passen wenkbrauwen met een knikje (dus die iets omhoog gaan) perfect bij je. Onze tip is om echt te zorgen voor een zachte hoek in je wenkbrauwen zoals je hieronder op de foto kunt zien. Deze wenkbrauwen hebben wij overigens gezet met de Long Time Liner: een apparaat waar wij mee werken om permanente make-up mee te zetten en waar je echt super strakke lijnen mee krijgt.

Wist je trouwens dat een behandeling met de Long Time Liner geheel pijnloos is? Er is ook geen verdoving nodig, je krijgt geen korsten of vlekken na de behandeling en de permanente make-up blijft vaak lang zitten.

Beste wenkbrauwvorm voor een langwerpig gezicht

Heb jij eerder een smal en langwerpig dan rond gezicht? Maak dan je wenkbrauwen wat rechter. Op die manier lijkt je gezicht optisch breder en minder lang.

Beste wenkbrauwvorm voor een hartvormig gezicht

Heb je een hartvormig gezicht en een puntige kin? Kies dan voor een ronde wenkbrauw, zoals op de foto hieronder. 

Kortom: hoe ronder jouw gezicht is, hoe meer vorm je wenkbrauwen nodig hebben. Hoe langer/slanker jouw hoofd is, hoe rechter je de wenkbrauwen kunt maken.

Tips om je wenkbrauwen in model te brengen

Nu je weet welke wenkbrauwvorm het beste bij jouw gezicht past, is het ook belangrijk om met regelmaat je wenkbrauwen mooi bij te houden. Maar eerst moeten we er natuurlijk voor zorgen dat je jouw wenkbrauwen in de juiste vorm maakt. Het is belangrijk om goed te kijken naar waar je dan wel/niet moet plukken om de vormen te maken en te behouden. Hiervoor raden wij je aan om onderstaande stappen te doorlopen.

  • Stap 1: Borstel je wenkbrauwen met een wenkbrauwborsteltje.
  • Stap 2: Haal de wenkbrauwen die ver buiten je wenkbrauwen groeien weg.

  • Stap 3: Nu ga je jouw ideale wenkbrauwvorm bepalen. Leg een make-up kwastje langs je neus recht omhoog. Tot hier moet je er straks voor zorgen dat jij jouw wenkbrauw laat staan of bijtekent.
  • Stap 4: Leg het make-up kwastje vervolgens vanaf je neus over je pupil naar de boog van je wenkbrauw. Dit is het hoogste punt dat jouw wenkbrauw mag bereiken. Bij een rond gezicht zal de wenkbrauw dus iets hoger mogen eindigen en bij een langwerpig gezicht mag de knik iets minder hoog zijn.
  • Stap 5: Leg het make-up kwastje langs je neus naar de buitenkant van je oog. Op die manier zie je hoe lang de wenkbrauw hoort te zijn om te zorgen voor een mooi resultaat.
  • Stap 6: Nu je dit allemaal weet kun je jouw wenkbrauwen gaan epileren en bijtekenen. Het kan met name bij de eerste keer handig zijn om een makkelijk weg te vegen wenkbrauwpotlood te gebruiken om de contouren van jouw ideale wenkbrauwvorm uit te tekenen. Na verloop van tijd weet je precies waar je wel en niet moet epileren en bijtekenen!

Geen tijd en zin om je wenkbrauwen steeds bij te werken?

Heb je helemaal geen zin in om elke ochtend je wenkbrauwen te moeten bijtekenen? Of kost het je gewoon erg veel tijd om elke dag te zorgen voor perfecte wenkbrauwen? Als je bij ons permanente make-up laat zetten, dan nemen wij dit helemaal uit handen voor je. Je hebt hoeft dan ook nooit meer in de ochtend jouw wenkbrauwen bij te tekenen. Scheelt je een hoop tijd en moeite. En je staat altijd op met perfecte wenkbrauwen! Wie wil dat nu niet? ????

Ja, ik heb interesse in permanente make-up wenkbrauwen!

Je kunt bij ons kiezen voor de volgende permanente make-up wenkbrauwen: Hairstroke, Microblading, Ombre of Shadow/

Je hebt al permanente make-up wenkbrauwen vanaf €545,- incl. de nabehandeling (binnen 2 mnd). De permanente make-up wenkbrauwen blijven (met goede nazorg) ongeveer één jaar mooi. Er zijn zelfs klanten die pas na twee jaar terugkomen voor een opfrisbehandeling. Wil je graag eerst wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. 

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw permanente wenkbrauwen afspraak!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag
6 Shares
Share
Share
Tweet
Pin6