Hairstroke wenkbrauwen

PMU Elegance kent
het geheim voor een
stralend uiterlijk

Hairstroke wenkbrauwen

Wil jij graag je wenkbrauwen op laten leven door permanente make-up voor je wenkbrauwen in te zetten? Dan kun je kiezen voor hairstroke wenkbrauwen door specialist PMU Studio Elegance.Met mijn perfectionisme en specialisme in permanente make-up wenkbrauwenmiddels hairstrokes wil ik meer dan een goed resultaat voor mijn klanten. Ik wil dat mijn klanten tevreden en blij naar huis gaan. Met mijn ervaring en expertise ben je in de getrainde handen van een specialist, in een exclusief kader.


Stel een vraag Meer informatie

Hoe ziet de behandeling eruit?

De behandeling voor permanente make-up wenkbrauwen met hairstrokes begint met het bekijken van de mogelijkheden die je hebt. We gaan na wat qua vorm, kleur en methode het beste bij jou past en kijken voor het bepalen hiervan ook naar jouw (natuurlijke) haarkleur en de vorm van je gezicht. Haarkleur en stijl kunnen veranderen, maar de vorm van het gezicht, de haarlijn en de relatieve nabijheid van de gelaattrekken staan vastgesteld voor het leven. Op deze punten let ik nauw om voor jou een natuurlijk resultaat te behalen met hairstroke wenkbrauwen.

Na de analyse onderzoek ik jouw gelaatstrek nog beter. Zo bekijk ik de afstand tussen de ogen, de grootte van het voorhoofd en de algemene vorm en de hoogte en breedte van het gezicht. Al deze factoren worden zorgvuldig beoordeeld en overwogen bij het bepalen van de juiste vorm en de plaatsing van de permanente make-up wenkbrauwen middels hairstrokes.

Vervolgens begint het echte werk en ga ik de vorm eerst tekenen zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat straks het resultaat is. Daarna ga ik aan de slag met betrouwbare en professionele apparatuur om de hairstrokes aan te brengen. Met een naaldje en speciale inkt zet ik hairstrokes zo dun als echte haartjes. Door met inkt de haartjes stuk voor stuk na te bootsen, ontstaan er een soort 3D wenkbrauwen, althans zo oogt het resultaat en dat is het mooie van hairstroke wenkbrauwen; het lijken net echte haartjes!

De voordelen van hairstroke wenkbrauwen

Permanente make-up inzetten voor je wenkbrauwen met hairstrokes als techniek kent verschillende voordelen. Permanente make-up betekent natuurlijk dat de met inkt getekende hairstrokes als een tattoo jouw wenkbrauwen vormen. Het grootste voordeel daarvan is dat jij ’s ochtends geen uren meer de spiegel hoeft te staan, want je wenkbrauwen zijn altijd in de perfecte shape. Zo heb jij altijd een wakkere en open blik en hoef je niet aan je wenkbrauwmake-up te denken. Dat is natuurlijk in het dagelijks leven al praktisch, maar als jij een actief leven hebt, veel sport, zwemt, zweet of doucht, dan blijven je wenkbrauwen dus gewoon zitten. Het pigment van je nieuwe wenkrauwen zit in de huid en zo blijven je wenkbrauwen altijd in vorm.

Ook permanente make-up wenkbrauwen met hairstrokes?

Eén van de mooiste permanente make-up wenkbrauwtechnieken is werken met hairstrokes. Het resultaat is zo verbluffend natuurlijk en echt dat je gewoon echt natuurlijk 3D wenkbrauwen lijkt te hebben die altijd perfect opgemaakt zijn. Wil jij ook hairstroke wenkbrauwen? Neem dan gerust contact op met PMU Studio Elegance. Je kunt mij het beste per mail (info@pmuelegance.nl) bereiken voor een snel antwoord. De telefoon opnemen tijdens een behandeling doe ik namelijk niet. Maak direct een afspraak online of vraag gerust om een kennismakingsgesprek. Ik leg je graag meer uit over de hairstroke techniek waarin ik gespecialiseerd ben.

Stel een vraagAfspraak maken

Stel een vraagAfspraak makenGratis intake
Bel direct!
WhatsApp chat