Permanente make-up lippen

PMU Elegance kent
het geheim voor een
stralend uiterlijk

Permanente make-up lippen

Permanente make-up lippen zorgt voor verzorgde lippen zonder eerst een lippenstift of lippotlood te gebruiken. Mis je die volle lippen van vroeger of vind je je mond niet symmetrisch genoeg? Geef je lippen een boost met permanente make-up lippen. Bij PMU Studio Elegance zorgen we ervoor dat je weer tevreden bent over je mond.

Permanente lipliner en volledig inkleuren lippen

Door het tekenen van de mond kunnen de lippen mooi gevormd worden en optisch beter ogen. Je kunt kiezen uit drie vormen van permanente make-up voor de lippen: lipliner, lipliner met shadow of de lippen volledig inkleuren. Bij een lipliner worden de contouren van je mond geaccentueerd en bij een lipliner met shadow wordt deze contourlijn aan de binnenkant ingekleurd. Ook kun je er voor kiezen om de lippen volledig in te laten kleuren. Dit is de perfecte oplossing voor lippen met weinig kleur.

Behandeling permanente make-up lippen

De behandeling van permanente make-up voor je mond bestaat uit twee sessies met een vier tot zes weken er tussen in. Bij de eerste afspraak wordt je gezichtsvorm bepaald en bespreken we welke pigmentkleur het beste bij je past. Dit doen we door het gekozen pigment met een penseel subtiel op je lippen te tekenen. Zo weten we zeker dat we de juiste kleur en stijl bereiken. Daarna wordt de gekozen pigmentkleur laagje voor laagje aangebracht op je lippen.

Permanente make-up lippen Den Haag

Wilt je je lippen voorzien van permanente make-up? Bij PMU Elegance in Den Haag kun je rekenen op een professionele en zorgvuldige behandeling. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van permanente make-up. Voorafgaand aan de behandeling wordt aangeraden om de verdovingscrème Emla te gebruiken. Deze crème kun je op recept krijgen via de huisarts. Uiteraard kan de behandeling ook gedaan worden zonder verdovende crème. Na de behandeling krijg je een verzorgingscrème en nazorgformulier mee.

Neem contact met ons op

Bel ons voor het maken van een afspraak voor permanente make-up lippen of doe dit gelijk online.

Stel een vraagAfspraak makenGratis intake
Bel direct!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang speciale aanbiedingen, nieuwsupdates, model uitnodigen en andere voordelen.

WhatsApp chat