Permanente make-up lippen

Mis je die volle lippen van vroeger of vind je je mond niet symmetrisch genoeg? Geef je lippen een boost met permanente make-up! Permanente make-up lippen zorgen voor verzorgde lippen zonder ze continue bij te hoeven werken met een lippenstift of lippotlood. PMU blijft namelijk altijd zitten en geeft een frisse, levendige kleur aan jouw lippen waardoor jouw hele gezicht gelijk gezonder oogt en straalt!

Bij PMU Studio Elegance Zoetermeer zorgen we er graag voor dat je weer tevreden bent over je lippen en glimlach.

Welke soorten Permanente Make-Up Lippen zijn er?

Permanente make-up lippen kunnen zowel een natuurlijke aanvulling zijn, evenals een extra accent aan je lippen geven. Door het tekenen van de mond kunnen de lippen mooi gevormd worden en optisch beter ogen. Je kunt kiezen uit drie vormen van permanente make-up voor de lippen: lipliner, lipliner met shadow of de lippen volledig inkleuren.

Meest gekozen behandelingen

Permanente lipliner
Bij permanente lipliner wordt er een uiterst precies lijntje rondom de contouren van jouw lippen getekend om deze te accentueren. Wij gebruiken hiervoor de Long-Time-Liner; het paradepaardje binnen de PMU wereld! Ook lichte asymmetrie kan hiermee worden opgelost. Er wordt rekening gehouden met jouw eigen lipkleur waardoor er een natuurlijke uitstraling ontstaat. Daarnaast is het mogelijk om de lipliner een tint effect te geven of zelfs om pigment aan je lippen toe te voegen, zodat je geen lipstick meer hoeft te gebruiken. Voor vrouwen die altijd al graag een natuurlijke liplijn hebben gewild, is dit de perfecte oplossing.
Lipliner en shadow
Dit is een ingeschaduwde lipliner. Dit houdt in dat eerst de liplijn wordt aangebracht en daarna met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Zichtbare oneffenheden kunnen hiermee gecorrigeerd worden. De schaduwtechniek maakt deze methode subtiel en natuurlijk.
Full lips
Ook kun je ervoor kiezen om je lippen volledig in te laten kleuren, dit wordt ook wel PMU Full Lips genoemd. Dit is de perfecte oplossing voor lippen met weinig kleur. Allereerst wordt de contourlijn van de lip getekend, waarna de gehele oppervlakte van de lip wordt ingekleurd. Dit geeft volle lippen, die stralen!

VOOR WIE ZIJN PMU LIPPEN GESCHIKT?​

Permanente lipliner en Full Lips is ideaal voor iedereen die veelvuldig lipstick draagt en wellicht ook niet helemaal tevreden is over de huidige vorm van de lippen. Mis je die volle lippen van vroeger of vind je je mond niet symmetrisch genoeg? Geef je lippen dan een boost met Full Lips permanente make-up of een strakke omlijning van permanente lipliner.

Permanente lipliner kan ingezet worden ter correctie, maar eveneens voor het gemak wanneer je toch elke dag lipstick op doet. Met permanente lipliner kun je de mond tekenen en mooi gevormde lippen naar jouw wens creëren, lippen die optisch beter ogen.

Wat kosten PMU lippen?

Als je kiest voor PMU lipliner met shadow dan kosten de twee behandelingen samen € 630,-. Kies je voor Full Lips dan zijn de kosten € 665,-.

Hoe ziet de behandeling er uit?

De behandeling van permanente make-up voor je mond bestaat uit twee sessies met een tussenperiode van vier tot zes weken. Dit zorgt voor het beste resultaat.

Bij de eerste afspraak bepalen we de gezichtsvorm en bespreken we welke pigmentkleur het beste bij jou past. Dit doen we door het gekozen pigment met een penseel subtiel op je lippen aan te brengen. Zo krijg je een beeld van de stijl en kleur. Daarna wordt de gekozen pigmentkleur laagje voor laagje aangebracht op je lippen met de Long-Time-Liner.

Ook tijdens de tweede sessie wordt het pigment laagje voor laagje aangebracht. Doordat de behandeling op deze manier langzaam wordt opgebouwd, kan er bij elke sessie -indien gewenst- wijzigingen worden aangebracht. Bovendien zorgt deze manier voor het beste resultaat waar je langer plezier van hebt.

Wij adviseren om 24 uur alvorens de behandeling gaat plaatsvinden geen alcohol en aspirine te gebruiken. Het gebruik van paracetamol is geen probleem. Na de behandeling krijg je een verzorgingscrème en nazorgformulier mee.

Wat houdt de nazorg in?

Let op: na de behandeling dien je drie dagen je huid droog te houden. Gebruik dus geen water, bodymilk/ lotion en make-up op de net behandelde huid.

De eerste dagen zul je merken dat er een klein korreltje op de huid ontstaat. Dit is normaal en niet erg. Het is echter van belang dat je je huid de tijd geeft om dit zelf af te stoten, ga dus niet aan je lippen krabben of pulken. Als je dit wel doet, kunnen er littekens en oneffenheden in de lipcontouren ontstaan.

Vermijd daarnaast ook in de eerste week na de behandeling zoveel mogelijk de zon. Dat betekent ook dat je de eerste week geen gebruik dient te maken van de zonnebank.

Wij raden aan om na 1 tot 1,5 jaar voor een nabehandeling te komen. Als je dit niet doet, zal de permanente make-up lippen op den duur vervagen.

PMU lippen en koortslip

Iedereen is drager van het herpes virus, het virus dat voor koortslippen zorgt. Alleen heeft niet iedereen last van een koortslip. Door het pigmenteren van je lippen kan een koortslip echter getriggerd worden. PMU Elegance heeft een speciale crème om een de kans te verkleinen dat er door de behandeling een koortslip ontstaat. Deze verkopen wij in onze studio en kun je een aantal dagen voor je afspraak preventief gaan gebruiken. Dit is echter niet verplicht. Heb jij al last van een koortslip? Dan adviseren we je om te overleggen om je huisarts voordat je een afspraak maakt voor je PMU Lippen behandeling.

Afspraak maken bij PMU Elegance Zoetermeer

Wilt je je lippen voorzien van permanente lipliner of ga je voor full lips? Bij PMU Elegance in Zoetermeer kun je rekenen op een professionele en zorgvuldige behandeling. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van permanente make-up.

Maak hieronder direct een afspraak of neem contact met ons op via 079 – 7854690 of mail naar admin@pmuelegance.nl