Lippigmentatie: de meest gestelde vragen!

Mooie lippen, wie wil dat nou niet? Mooie lippen trekken immers de aandacht! We gebruiken ze om te eten, te zoenen en te spreken. Maar hoe zorg je nu voor mooie lippen, zonder dat je om de haverklap je lippenstift bij moet werken? Het antwoord is lippigmentatie! Wat lippigmentatie is en hoe het werkt vertellen we je in dit artikel aan de hand van de meest gestelde vragen die wij van jullie hebben mogen ontvangen.

Veelgestelde vragen over lippigmentatie

In onze PMU salon in Zoetermeer merken wij tijdens ieder intake-gesprek dat er behoefte is aan antwoorden op vragen rondom lippigmentatie. Dat er veel vragen zijn, blijkt wel uit dit blog! Hier lees je onze antwoorden.

Wat is lippigmentatie?

Lippigmentatie is een semipermanente make-up en wordt toegepast met een machinale naald. Wij maken hiervoor gebruik van de Long Time Liner: een apparaat waar je super strakke lijnen mee kunt zetten en waarmee na de behandeling geen korstjes of vlekken ontstaan. Er is geen verdoving nodig, want een behandeling is volledig pijnloos. Verder kunnen we er super efficiënt mee werken, waardoor jij minder lang in de stoel hoeft te liggen. Bovendien zijn er slechts 2 behandelingen nodig: de normale behandeling de nabehandeling.

“Ik, Elmas Aydin, eigenaar en oprichter van PMU Elegance ben helemaal weg van de Long Time Liner. Ik heb jaren met andere apparaten gewerkt en elke keer kreeg de klant korstjes na het zetten van permanente make-up. Ik dacht dat dit ‘normaal’ was totdat ik met de Long Time Liner mocht werken. Sindsdien gebruik ik geen andere apparaten meer…”

Wat kost lippigmentatie?

De kosten van lippigmentatie zijn sterk afhankelijk van welke lippigmentatie techniek je kiest én bij welke salon je dit laat doen. Zo is er ook een verschil in prijs als je kiest tussen een A-merk of huismerk. Dit zit hem altijd in de kwaliteit. Wij vragen voor het laten pigmenteren van ‘full lips’ €665,- voor een eerste behandeling incl. nabehandeling. Voor het laten pigmenteren van lippen met een ‘lipshadow-techniek’ vragen wij €630,- voor een eerste behandeling incl. nabehandeling.

Wat is het verschil tussen ‘full lips’ en ‘lipshadow’?

Bij een Full Lips behandeling worden jouw gehele lippen gepigmenteerd in een kleur die jij mooi vindt. Bij de ‘lipshadow techniek’ worden eerst alleen de contouren van je lippen gepigmenteerd, welke vervolgens naar binnen toe geschaduwd worden. Op de onderstaande foto’s kun je het verschil tussen de twee technieken zien.

Voorbeeld full lips

Full Lips voorbeeld PMU

Voorbeeld lipshadow

Lipshadow pmu

In welke kleur kan ik mijn lippen laten pigmenteren?

Als je lippigmentatie laat zetten bij PMU Elegance, dan kun je kiezen uit meer dan 40 lipkleuren! Bovendien kunnen we deze kleuren ook met elkaar mengen, waardoor er eindeloos veel verschillende tinten mogelijk zijn. Stuur ons gerust een voorbeeld van de kleur die jij mooi vindt en wij zorgen er vervolgens voor dat jouw lippen deze kleur ook krijgen.

Onderstaand een aantal populaire kleuren, maar alles is dus mogelijk (klik op de foto om hem te vergroten)

Hoe krijg ik zo’n mooie glans op mijn lippen? Of is dat Photoshop?

Nee, dit is zeker geen Photoshop. Door het weerkaatsen van bepaalde kleuren kunnen we je lippen optisch heel mooi laten glimmen.

Hoelang blijft de pigmentatie zichtbaar?

Met een goede nazorg blijft de lippigmentatie ongeveer 2 á 5 jaar mooi zitten. Je hebt er dus heel lang plezier van en je hoeft nooit meer lippenstift te dragen. Natuurlijk is het wel mogelijk om zo af en toe make-up te dragen, indien je tijdelijk een andere kleur op je lippen wilt hebben. Meer informatie over de houdbaarheid van permanente make-up en tips om de levensduur te verlengen, vind je op onze pagina “Hoe lang blijft permanente make-up zitten“.

Hoe verzorg ik mijn lippen zodat de pigmentatie lang blijft zitten?

Goede nazorg is altijd enorm belangrijk, wat je ook doet. Indien jij jouw lippen goed verzorgt, blijft de pigmentatie wel zo’n 2 á 5 jaar mooi. Om die reden geven wij onze klanten ook altijd een goede informatiekaart met nazorg-instructies mee. Klik even op onderstaande afbeelding om hem in een volledig scherm te openen.

Is een lippigmentatie behandeling pijnlijk?

Nee, zeker niet. Wij werken met de Long Time Liner: een apparaat waar je super strakke lijnen mee kunt zetten. Je krijgt geen vlekken en korsten krijgt na de behandeling. En het belangrijkste: er is geen verdoving nodig. En dat zegt denk ik al genoeg, toch? De behandeling is volledig pijnloos!

Ik heb dunne lippen, is lippigmentatie dan wel geschikt voor mij?

Jazeker. Of je nu dikke of dunnen lippen hebt, lippigmentatie is geschikt voor iedere vrouw die houdt van verzorgde lippen. Juist door met kleuren te spelen en een subtiel lijntje om je lippen te zetten, kunnen we zelfs dunne lippen voller laten ogen. 24/7 mooie, verzorgde lippen!

Ja, ik heb interesse in lippigmentatie!

Wil jij jouw lippen graag laten pigmenteren? Neem dan contact op met PMU Elegance om een afspraak te maken. Je kunt ons bereiken via Facebook, Instagram, WhatsApp, telefonisch en per e-mail.
E-mail: admin@pmuelegance.nl
Telefoon: 079 785 4690
WhatsApp: 06 25578081

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw permanente wenkbrauwen afspraak!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag
1 Shares
Share
Share
Tweet
Pin1