OPLEIDINGEN

Als de Nederlandse vestiging van Long-Time-Liner maken we dankbaar gebruik van 30 jaar didactische ervaring in het opleiden van professionals. Dit mooie Duitse merk heeft inmiddels meer dan 10.000 succesvolle trainingen op haar naam staan. PMU Elegance biedt voor elk niveau een passend Long-Time-Liner opleidingsconcept. Of je nou een beginner of een ervaren PMU specialist bent, er is altijd een passende training beschikbaar die tegemoet komt aan jouw persoonlijke loopbaanbehoeften. Het certificaat van Long-Time-Liner wordt wereldwijd erkent. Na het behalen van dit certificaat kunnen onze studenten overal ter wereld aan de slag als PMU Artist.

Basisopleiding permanente make-up

In 10 intensieve dagen leidt Long-Time-Liner docente Elmas Aydin jou op tot een professionele permanente make-up Artist met de drie specialisaties lippen, wenkbrauwen en eyeliner. Tijdens de opleiding leer je de theorie en krijg je veel praktijkoefeningen om het vak onder de knie te krijgen. Een verkorte 3-daagse opleiding is ook mogelijk, je leert dan alles over één van de specialisaties. De basisopleiding is inclusief een starterskit. Deze bevat een Long-Time-Liner apparaat, 4 pigmenten en 20 naalden. Zo kun jij na de opleiding direct aan de slag als Permanente Make-up Artist of deze dienst aanbieden in jouw eigen salon. Deze basisopleiding is geschikt voor mensen die zich willen laten omscholentot permanente make-up specialist of beauty professionals die ook permanente make-up willen aanbieden in hun salon. De opleiding is tevens interessant voor permanente make-up specialisten die tegen bepaalde problemen aanlopen.

Agenda van alle PMU opleidingen

PMU vakopleiding

10-daagse opleiding (wenkbrauwen, lippen en eyeliner)
27 september 2021 (10 dagen)

10-daagse opleiding (wenkbrauwen, lippen en eyeliner)
22 november 2021 (10 dagen)

Vervolgopleiding

Wil je een masterclass volgen?
Neem dan contact met ons op 06-25578081

Vervolg trainingen: next level pmu masterclasses

Speciaal voor PMU specialisten biedt PMU Elegance ‘The Next Level Masterclasses’ aan in de specialisaties lippen, wenkbrauwen of eyeliner. Til jouw PMU kwaliteiten naar een hoger niveau en verdiep je verder in de wereld een mogelijkheden die de permanente make-up van Long-Time-Liner te bieden heeft.

Tot- in-de-perfectie training

In 5 volle dagen perfectioneer je alle vaardigheden die je in de basisopleiding hebt geleerd. Dit is de perfecte gelegenheid om de skills waar je nog een beetje onzeker over bent aan te pakken. Ook krijg je salestraining en leer je over het retoucheren en corrigeren van PMU.

individueel of in groepsverband

Per opleiding nemen we maximaal 5 studenten aan, zo dat de kwaliteit en persoonlijke aandacht op peil blijft. Het is ook mogelijk om individueel een opleiding of masterclass te volgen.

Er is altijd een passende training beschikbaar die tegemoet komt aan jouw persoonlijke loopbaanbehoeften.