Opleidingen PMU voor 2018

Voor 2018 staan de nieuwe opleidingen weer ingepland. Ik heb er in ieder geval weer zin in om u te mogen ontvangen. De opleidingen worden gegeven in Den Haag, Forepark.

De basisopleiding betreft een 10 weekse opleiding waarna u zich allround kunt noemen. Deze opleiding is geschikt voor de schoonheidsspecialiste die haar werkzaamheden uit wil breiden en haar werk nóg aantrekkelijker wil maken. Tijdens de opleiding krijgt u dan ook marketing ondersteuning. Tevens leer ik u alle ins and outs m.b.t. het vak maar u krijgt ook theorie. Hierbij kunt u denken aan: anatomie van de huid, kleurenleer of pigmentologie. U leert ook het zetten van ombre wenkbrauwen, 3D hairstrokes of een combi techniek voor de wenkbrauwen maar leert ook een strakke-, shadow- en wing eyeliner te zetten.

Voor de zelfstandig werkend allround PMU specialistes geef ik weer een aantal Master Classes. Hierbij leer ik u in 1 dag de nieuwste methodes voor een nóg mooier resultaat van uw werk. De prijs voor deze opleidingsdag is 600€. Voor deze opleidingsdag heeft u een model nodig.

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van PMU is nu Ultra Realistic Brow Techniek, waarmee U wenkbrauwen maakt die níet van echt te onderscheiden zijn. Het betreft geen gestileerde make-up wenkbrauw maar een ultieme kopie van de natuurlijke wenkbrauwen. Voor deze techniek wordt gebruik gemaakt van een nieuwe, speciaal ontwikkelde flex naald. De naald is ultra dun en zeer flexibel! Het pigmenteren van ongelooflijk fijne en natuurlijke haartjes is hierdoor mogelijk. Deze Master Class is alléén bedoeld voor pigmentisten met ervaring en kost 600€. Ook heeft u een model nodig!

Voor informatie, de data en/of inschrijving https://www.pmuelegance.nl/academy/

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw permanente wenkbrauwen afspraak!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag
0 Shares
Share
Share
Tweet
Pin