Long-Time-Liner: Duitse kwaliteit PMU producten

Long-Time-Liner is van origine een Duits bedrijf dat gevestigd is in München en al meer dan dertig jaar actief is in de permanente make-up markt. Zij staan bekend om hun innovatieve karakter en zijn continu bezig met het innoveren en verbeteren van hun producten. Het wordt dan ook niet voor niets vaak de Rolls-Royce onder de permanente make-up genoemd!

PMU apparaat

Long-Time-Liner is het beste precisie-apparaat op de markt en is van de hoogste kwaliteit. Door de unieke en gepatenteerde magnetische motor maakt het gebruik van een super exacte naaldgeleiding voor micropigmentatie. Ook is het werken met de naald aanzienlijk minder gevoelig voor de huid van je cliënten. De naalden zijn tijdens gebruik stevig verankerd en in “ruststand” wordt de naald weer in de behuizing getrokken. Zo wordt de kans op verwonding voorkomen.

Waar je bij een ander apparaat “druk” moet uitoefenen om het pigment in de huid te krijgen, kun je de Conture-Liner Duo over de huid laten glijden. Het pigment wordt moeiteloos in de huid “geïnjecteerd”. Werken met dit apparaat geeft een natuurlijk ogend make-up resultaat. Door de speciale techniek van het apparaat, krijg je vloeiende contouren en fijne lijntjes. Er is géén ander merk wat zulke natuurlijke en fijne hairstroke kan maken.

Een ander voordeel is dat je, door een eenvoudige aanpassing, gelijktijdig gebruik kunt maken van twee kleuren pigment! Dit levert niet alleen tijdwinst op, het is ook aangenamer voor je cliënt. Verder bevat dit apparaat een geïntegreerde container in het steriele naaldmondstuk waar je het pigment indruppelt. Hierdoor hoef je het naaldje niet meer in open potjes of bakjes te dompelen. Dit is 100% hygiënisch en je hebt nauwelijks tot geen verspilling van pigment meer.

Uitgebreid aanbod pigmenten van hoge kwaliteit

Naast PMU apparaten heeft Long-Time-Liner ook een uitgebreid assortiment pigmenten; meer dan 30 lip pigmenten, 16 wenkbrauw pigmenten, 5 eyeliner pigmenten en 15 camouflage kleuren. Bovendien kunnen deze zeer goed met elkaar gecombineerd worden voor een nog uitgebreider kleurenpalet. Nieuw is ook hun permanente make-up en tattoo removal pigment! Het zijn organische en anorganische pigmenten die niet op dieren getest worden. Daarnaast bevatten ze geen zware metalen en hebben ze een zeer lage kans op allergische reacties. Hierdoor zijn ze niet alleen prettig om mee te werken, ze bieden ook hoge kwaliteit en veiligheid voor je cliënten.

Voordelen van werken met de Long-Time-Liner

  • Je cliënten ervaren minder pijn, minder zwelling en geen korstjes!
  • De huid van je cliënt herstelt sneller en je cliënt is daardoor meer tevreden.
  • Er zijn minder behandelingen nodig; van drie tot vier ben je nu met twee behandelingen klaar.
  • Je bent minder tijd kwijt aan het afhandelen van nazorg.
  • Al bovengenoemd leidt het tot een betere kwaliteit, hierdoor kun je ook meer vragen voor uw PMU behandelingen.
  • Hierdoor verdien je je investering in de Long-Time-Liner binnen een korte periode terug.

Long-Time-Liner en PMU Elegance Den Haag

Sinds 2017 werk ik nauw samen met Long-Time-Liner. Ik heb hun gehele opleiding afgerond en ga regelmatig terug voor voor bijscholing. Daarnaast kan ik met trots zeggen dat ik de enige leverancier van Long-Time-Liner producten in Nederland ben. Ook binnen mijn opleidingsaanbod werk ik alleen met deze producten.  Als je eenmaal met de Long-Time-Liner gewerkt hebt, wil je niks anders meer!

Wil je meer weten? Wil je gaan beginnen als PMU-specialist of is je huidige apparaat aan vervanging toe? Neem dan contact op of bel op: 079- 7854690.

Open dag

Heb je naar aanleiding van deze informatie vragen of wil je meer weten? Bezoek de open dag en ga in gesprek met oud studenten.

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw permanente wenkbrauwen afspraak!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag
3 Shares
Share
Share
Tweet
Pin3