Dit is hét verschil tussen de 10-daagse en 3-daagse PMU vakopleiding

Heb jij een passie voor make-up en wil jij je om laten scholen tot permanente make-up specialiste? Bij PMU Elegance bieden we twee soorten vakopleidingen aan. Zodat jij je kunt specialiseren in het aanbrengen van permanente make-up en jij jezelf écht neer kan zetten als expert binnen jouw vakgebied. In deze blog leggen we je het verschil uit tussen onze 10-daagse en 3-daagse PMU opleiding. 10-daagse vakopleiding: brede opleiding die zich onderscheidt in kwaliteit


Kom je nog nét om de hoek kijken binnen ‘permanente make-up’ land en wil je graag álles leren over permanente make-up. Omdat je jouw kennis als schoonheidsspecialiste wil upgraden of op zoek bent naar een opleiding die zich onderscheidt in kwaliteit? Dan is de brede 10-daagse vakopleiding wat voor jou!

Dít leer je tijdens de 10-daagse vakopleiding
Tijdens de 10-daagse vakopleiding leer je alles over de basis van permanente make-up én ondernemerschap. Je leert hierbij niet slechts één specialisatie, maar wordt klaargestoomd voor maar liefst drie specialisaties: permanente wenkbrauwen, lippigmentatie én eyeliner. Daarnaast leer je specifieke technieken die je direct kunt toepassen in de praktijk. 

3-daagse vakopleiding: verkorte opleiding waarbij je één specialisatie kiest


Zit je al in het permanente make-up vak of wil je liever eerst beginnen met één specialisatie? Dan kun je kiezen voor de verkorte 3-daagse vakopleiding. Tijdens deze opleiding heb je de keuze om je te specialiseren in één specifiek onderdeel: permanente wenkbrauwen, lippigmentatie of eyeliner.

Deze onderdelen komen aan bod tijdens de 3-daagse vakopleiding
Afhankelijk van voor welke specialisatie je kiest, komen er tijdens de 3-daagse vakopleiding een aantal vaste onderdelen aan bod. Voorbeelden hiervan zijn: kleurenleer, anatomie van de huid, vormenleer, uitleg over contra indicatie, uitmeet- en symmetrielessen. Bekijk hier het volledige aanbod van de 3-daagse vakopleiding

Dít hebben de vakopleidingen met elkaar gemeen
Het grootste verschil tussen de 10-daagse en 3-daagse opleiding, is dat je bij de 10-daagse opleiding álle drie de specialisaties leert en je bij de 3-daagse opleiding voor één specifieke specialisatie kiest. Maar er is natuurlijk ook iets wat de vakopleidingen met elkaar gemeen hebben. Namelijk: het gebruik van de Long-Time-Liner. Dit is het meest geavanceerde apparaat op de permanente make-up markt. Wij zijn de enige gecertificeerde salon in Nederland die opleidingen aanbiedt met de Long-Time-Liner. 

De Long-Time-Liner voor uitzonderlijke kwaliteit
De Long-Time-Liner is het beste precisie-apparaat van de hoogste kwaliteit. Door de unieke en gepatenteerde magnetische motor, maakt het gebruik van een super exacte naaldgeleiding voor micropigmentatie. Ook is het werken met de naald aanzienlijk minder gevoelig voor de huid van de cliënten. Ontdek hier alle voordelen van de Long-Time-Liner.

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw permanente wenkbrauwen afspraak!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag
2 Shares
Share
Share
Tweet
Pin2