TÜV gecertificeerd

M.i.v. heden ben ik, Elmas Aydin, de enige Nederlandse distributeur van het superieure kwaliteitsmerk Long Time Liner. Ik ben dan ook TÜV gecertificeerd. Deze TÜV certificering houdt in dat testrapporten aantonen dat Long Time Liner voldoet aan de zeer strenge eisen van: kwaliteit, veiligheid én duurzaamheid! Dit geeft zeer zeker vertrouwen aan u, de gebruiker, maar óók voor de klant.
Inmiddels heb ik ook de Long Time Liner trainer 1-Licentie behaald. Dit is een intensieve training om een zo goed mogelijk uitgebreide vaardigheid te krijgen en om zo goed mogelijk les te kunnen geven op het hoogste niveau. Ik mag nu ook, als enige in Nederland, de opleidingen volgens deze Long Time Liner-visie geven en krijgt u een origineel Long Time Liner Certificaat na het afronden van de opleiding.
Waarom kiezen voor Long Time Liner? Het Long Time Liner concept werd meer dan 25 jaar geleden in München uitgewerkt met medewerking van vooraanstaande artsen, technici, visagisten en schoonheidsspecialisten. Het is het meest precieze apparaat ter wereld! De gepatenteerde, stille- magneetmotor zorgt voor een uitermate precieze naaldgeleiding. Waar pressie vereist wordt bij andere merken apparaten “glijdt” de Contour-Liner van Long Time Liner, zonder trillingen, over en in de huid zonder deze te beschadigen. Ook biedt de Contour-Liner Duo de mogelijkheid om twee pennen aan te sluiten waarmee de pigmenten vervolgens vakkundig in de epidermis kunnen worden gebracht. Het voordeel hiervan is dat u met twee kleuren tegelijkertijd kunt werken. Hierdoor kunt u efficiënter werken, dit geeft tijdwinst, maar is ook aangenamer voor de cliënt. Het kleurpigment wordt in een steriele wegwerpmodule van de naald gebracht. Dus niet meer onhygiënisch de naald in een open potje dompelen… Met behulp van een hefmechanisme wordt de gebruikte pigmentatienaald in de wegwerpmodule getrokken zodat bij het verwijderen van de naald het risico op verwonding wordt voorkomen!
De pigmenten van Long Time Liner zijn anti-allergisch, antiseptisch, anorganisch en van minerale oorsprong en veilig bij MRI-onderzoek.
Het pigment blijft, afhankelijk van de regeneratie van de huid van de cliënt, 1 tot 3 jaar zitten.
“Kiezen” voor de aankoop  van een semi permanent make-up apparaat hoeft nu geen probleem meer te zijn! Toch?
Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw permanente wenkbrauwen afspraak!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag
0 Shares
Share
Share
Tweet
Pin