PMU – behandelingen

Heb jij ook een druk bestaan? Heb jij een hectische baan waarbij je veel uren maakt, of ben jij vaak in de sportschool te vinden, heb je het druk met je gezin of heb jij moeite om elke ochtend weer make-up op te doen? Dan is permanente make-up echt de ideale uitkomst! Hierdoor zie je er altijd verzorgd uit, zonder dat getob met wenkbrauwpotloden en laat staan die lippenstift die je elk uur weer opnieuw moet op doen… Ben jij dit ook spuugzat en ben jij nieuwsgierig geraakt over welke mogelijkheden er zijn met permanente make-up (PMU) ? Lees dan snel verder over welke soort permanente make-up behandelingen wij aanbieden bij PMU Elegance!

Intakegesprek

Permanente make-up biedt vele mogelijkheden. Daarom is het verstandig om vooraf langs te komen voor een intakegesprek. Dit is uiteraard geen verplichting, maar wel belangrijk als je graag meer wilt weten wat de mogelijkheden zijn met permanente make up. Uiteraard is het maken van een intakegesprek altijd vrijblijvend en geheel kosteloos. Via onze website kun je binnen een paar klikken al een afspraak maken. De grote vraag tijdens het intakegesprek is vooral met welk probleem jij zit, wat jouw wensen zijn maar vooral… Wat voor type behandeling jij op het oog hebt! Anno 2019 is er zoveel mogelijk op het gebied van permanente make-up. Maar wat voor soort behandelingen zijn er allemaal? Wij leggen je dit graag uit!

Permanente make-up wenkbrauwen

De meest bekendste en populairste behandeling is toch wel de permanente make-up behandeling wenkbrauwen. Nu de dunne wenkbrauwentrend ver achter ons ligt, biedt permanente make-up de perfecte oplossing voor het creëren van natuurlijke en vollere wenkbrauwen. Mooie en volle wenkbrauwen geven het gezicht meer uitstraling. Tenslotte bepalen wenkbrauwen de mimiek en expressie van het gezicht. Daarom is permanente make up zo fijn, omdat je nooit meer je wenkbrauwen hoeft te tekenen. Dat is toch ideaal? Nooit meer gezeur met het tekenen of inkleuren van je wenkbrauwen! Geen gedoe meer met wenkbrauwpotloden en geen zorgen meer of je ze wel goed hebt getekend.

Doordat er zoveel technieken zijn voor het plaatsen van permanente make-up voor wenkbrauwen, leggen wij hieronder uit welke mogelijkheden er zijn:

• Hairstrokes
Bij de hairstrokes techniek worden met behulp van kleine naaldjes hele fijne haartjes gecreëerd. Hierdoor krijgt de wenkbrauw een hele natuurlijke uitstraling en is deze niet van het echt te onderscheiden. Doordat wij werken met de pigmenten van de LONG-TIME-LINER, matchen deze klakkeloos bij de natuurlijke kleur van jouw wenkbrauwen.

• Ombré/ schaduw techniek
De ombré techniek staat ook wel bekend als de poedertechniek. Bij deze techniek wordt een zachte schaduw gecreëerd tussen de bestaande haartjes. Deze schaduw loopt van licht naar donker, vandaar dat dit de ombré trend wordt genoemd. Door deze techniek ontstaat er volle, maar perfect ingekleurde wenkbrauwen. Daarnaast is de ombré trend ook zeer geschikt voor mensen met een gemengde/ vette huid. Doordat als het ware de wenkbrauwen met behulp van pigment wordt ‘gepoederd’, blijft het pigment vaak langer zitten bij een wat vettere huid dan andere technieken.

Hoe lang blijft permanente make-up voor wenkbrauwen zitten?

Permanente make-up voor wenkbrauwen blijft ongeveer 1,5 – 2 jaar zitten. Uiteraard is dit per persoon verschillend. Mensen met een vette/gemengde huid is de kans groter dat permanente make-up vervaagd. Daarnaast kunnen ook andere factoren ervoor zorgen dat het sneller vervaagd, zoals blootstelling aan de zon, het afweersysteem en de celverniewing van een persoon.

Permanente make-up voor lippen

Altijd al vollere lippen willen hebben? Of kamp jij met een schisis en wil jij hier graag iets aan willen doen? Ook dan kan permanente make-up een uitkomst zijn. De techniek die wij hier in de salon toepassen is de Full Lips techniek. Bij deze techniek worden de lippen volledig ingekleurd met permanente make-up, zodat je echt zonder lippenstift de deur uit kan. Deze techniek is ook zeer geschikt voor als je eraan stoort als lippenstift in de plooitjes van de huid kruipt. Daarnaast kan permanente make up ook van betekenis zijn voor als je smalle lippen voller wilt laten maken en als je vorm of de kleur wilt corrigeren.

Schisis

Ook biedt permanente make-up een oplossing voor medische doeleinden, zoals voor een schisis (hazenlip). Met behulp van het juiste pigment is elke schisis zo goed als onzichtbaar. De LONG-TIME-LINER heeft een groot assortiment aan camouflage pigmenten, waardoor er altijd wel een passende kleur tussen zit. Met de juiste kleur wordt het pigmenttekort in de huid aangevuld. Zo ontstaan er mooie en vooral natuurlijke lipcontouren.

Hoe lang blijft permanente make-up voor lippen ongeveer zitten?

Permanente make-up voor lippen blijft ongeveer 1,5 tot 2 jaar zichtbaar.

Permanente make up voor eyeliner

Net zoals de wenkbrauwen bepaalt eyeliner het aanzicht en de uitstraling van de ogen. Breng jij dagelijks eyeliner aan en frustreert het jou ook zodra je eyeliner weer uit loopt? Dankzij permanente make-up hoef jij je hier nooit meer druk om te maken. Daarnaast geeft permanente make-up voor eyeliner je altijd een volle oogopslag en sprekende ogen. Natuurlijk kun je kiezen voor zwart pigment, maar dit hoeft uiteraard niet.

Permanente make-up Smudgy eyeliner

Smudgy eyeliner is een liner waarbij de kleur een beetje uitloopt aan de randen. De liner is uitgeschaduwd en bestaat uit twee of drie kleuren, die van donker naar licht lopen. Met deze techniek creëer je subtiele smokey eyes.

Permanente make-up Graficliner eyeliner

Met de graficliner eyeliner kun je een volle oogopslag creëren. Hierbij moet je denken aan een schitterende wing á la Adele, zonder er ook maar enige moeite voor te moeten doen. Dit type eyeliner is zeer geschikt voor wie elke ochtend weer een lijntje moet tekenen.

Permanente make-up Infralash eyeliner

De infralash eyeliner is een heel dun randje tussen de wimpers, waardoor je een volle oogopslag hebt, zonder dat de eyeliner eigenlijk zichtbaar is. Daarnaast lijken de wimpers donkerder, zelfs zonder make-up.

Hoe lang blijft permanente make-up voor eyeliner zitten?

Net zoals bij de wenkbrauwen varieert dit per persoon, maar over hat algemeen blijft permanente make-up voor eyeliners ongeveer 2 jaar zitten.

Medische permanente make-up

Naast cosmetische doeleinden, kan permanente make-up ook van grote betekenis zijn op medisch gebied. Met behulp van littekencamouflage kunnen oneffenheden en littekens tot zover gecamoufleerd worden, zodat ze nauwelijks zichtbaar zijn. Daarnaast zijn ook operatie littekens en ouderdomsvlekken te behandelen met permanente make-up, zodat de huid weer kan stralen. Daarnaast geeft het de klant vaak ook meer zelfvertrouwen en niks is fijner natuurlijk als de klant met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Touch-up behandelingen

Naar verloop van tijd vervaagt permanente make-up. Als je nog langer plezier wilt hebben van je permanente make-up, is het verstandig om een touch-up (‘opfrisbehandeling’) afspraak te maken. Tijdens deze behandeling wordt de permanente make-up weer helemaal mooi gemaakt, zodat alles er weer verzorgd er uit ziet. Daarnaast kun je op deze manier nog langer en meer plezier hebben van je permanente make-up. De kosten voor deze nabehandelingen variëren per behandeling. Op onze website vind je hier een compleet overzicht van alle prijzen.

Ben je nu ook erg nieuwsgierig geworden naar permanente make-up en wil je graag meer informatie hierover? Mail dan naar admin@pmuelegance.nl of bel naar 079- 7854690 en wie weet zien wij jou dan snel in onze salon!

Volg ons via:

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw permanente wenkbrauwen afspraak!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Stel je vraag