fbpx
Permanente make up wenkbrauwen

Permanente make up wenkbrauwen

Permanente make-up wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht. Het zijn namelijk je wenkbrauwen die je uitstraling bepalen. Door je wenkbrauwen te laten tatoeëren, hoef je ze nooit meer zelf te tekenen of in te kleuren. Je hebt altijd een wakkere, open uitstraling, direct als je wakker wordt. Onze specialist bepaalt de juiste vorm voor je gezicht, zodat je nieuwe wenkbrauwen altijd perfect bij je passen.

Voordelen permanente make-up wenkbrauwen

Door te kiezen voor permanente make-up voor je wenkbrauwen sta je ‘s ochtends geen uren meer voor de spiegel. Je wenkbrauwen hebben de perfecte shape, waardoor je een wakkere en open blik hebt. Ook als je een actief leven hebt, dan zijn permanente make-up wenkbrauwen erg praktisch. Het pigment van je nieuwe wenkbrauwen zit in de huid en blijft dus gewoon zitten tijdens het zwemmen, douchen, sporten en zweten.

Permanente make-up: wenkbrauw behandeling

Bij een nieuwe behandeling worden er twee sessies ingepland, vier weken na elkaar. Bij de eerste sessie permanente make-up voor je wenkbrauwen wordt de nieuwe vorm bepaald door middel van metingen. We tekenen de wenkbrauwen eerst op het gezicht, zodat je kunt zien hoe de vorm gaat worden. PMU Studio Elegance werkt met de hairstrokes techniek en shadow techniek, die ook gecombineerd kunnen worden. Bij de Hairstrokes techniek worden kleine streepjes gezet tussen de eigen haartjes. Deze techniek heeft een zeer natuurlijke uitstraling, omdat de streepjes net echte haartjes lijken. Bij de Shadow techniek worden de wenkbrauwen helemaal ingekleurd. Dit geeft het effect van een bepoederde wenkbrauw. De speciale inkt wordt met kleine naaldjes in de huid aangebracht.

Herstelproces permanente make-up wenkbrauwen

Direct na de behandeling ligt het pigment nog op de huid. Hierdoor is de kleur donkerder dan het uiteindelijke resultaat. De eerste vier dagen moeten de wenkbrauwen worden ingesmeerd met Vaseline en moeten ze droog blijven. Er kunnen in de genezingsperiode korstjes ontstaan, maar deze vallen vanzelf van je huid. Hierna kun je de kleur zien van je nieuwe wenkbrauwen. Na vier weken volgt een nabehandeling. Tijdens deze behandeling kunnen we plekjes bijwerken waar het pigment niet goed heeft gepakt en eventueel de vorm of kleur aanpakken.

Permanente make-up wenkbrauwen Den Haag

Wil je een afspraak maken voor een behandeling? Dat kan online via het contactformulier. Je kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 070 -412 61 53. Twijfel je nog en wil je weten of permanente make-up iets voor je is? Wij bieden een kosteloze intake-afspraak waarin we je twijfels weg kunnen nemen en je de salon kunt zien. Bekijk vooral ook onze veelgestelde vragen voor antwoorden op je vragen over permanente make-up voor wenkbrauwen. Op onze prijslijst kun je de kosten bekijken voor een nieuwe behandeling en de touch-up kosten bij PMU Elegance.

Stel een vraagAfspraak maken

Stel een vraagAfspraak makenGratis intake
Bel direct!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang speciale aanbiedingen, nieuwsupdates, model uitnodigen en andere voordelen.

PMU studio Den Haag
WhatsApp chat