Permanente make-up eyeliner

Wil je direct al bij het opstaan een frisse blik? Als je ogen zijn opgemaakt met permanente make-up eyeliner, dan zie je er direct fris uit! Bovendien kan het dagelijks aanbrengen van eyeliner een tijdrovend klusje zijn en bespaar je met permanente eyeliner dus ook dagelijks een hoop tijd!

Drie soorten permanente eyeliner

Permanente make-up Infralash eyeliner
Infralash eyeliner is een heel dun lijntje tussen de wimperhaartjes. Dit zorgt ervoor dat je wimperaanzet voller lijkt. Bovendien geeft de Infralash techniek voor permanente eyeliner een natuurlijk effect.
Permanente make-up Classic Eyeliner
Classic Eyeliner is een opvallende, volle eyeliner. Classicliner is perfect voor vrouwen die elke dag zelf eyeliner aanbrengen, maar daar genoeg van hebben. Classic Eyeliner permanente eyeliner geeft je een look die in het oog springt, net als eyeliner die je zelf aanbrengt. Je kunt kiezen om de eyeliner in een wing te laten eindigen. Dit effect is lastig om zelf te bereiken, maar met Classicliner heb je altijd twee ogen met gelijke permanente eyeliner.
Permanente make-up Smudgy eyeliner
Smudgy eyeliner is een eyeliner die een beetje uitloopt aan de randen. De eyeliner is uitgeschaduwd en bestaat uit twee of drie kleuren, van donker naar licht. Op deze manier bereik je een subtiele smokey eye zonder er zelf iets voor te hoeven doen.

Voordelen van permanente eyeliner

Het grootste voordeel van permanente eyeliner is dat het altijd aanwezig is. Als je wakker wordt zijn je ogen direct mooi opgemaakt en heb je een frisse look. Ook tijdens het sporten en zwemmen blijft de eyeliner zitten waar hij zit. Permanente eyeliner scheelt een heel tijd, omdat je je ‘s ochtends niet hoeft op te maken en natuurlijk omdat je ook geen make-up hoeft te verwijderen aan het eind van de dag.

Prijs permanente eyeliner

De prijs van de permanente eyeliner hangt af van het type eyeliner waar je voor kiest. Daarnaast heb je de keuze uit eyeliner op alleen je bovenste ooglid, alleen je onderste of beide. Bekijk hier onze prijslijst.

De behandeling

Tijdens de behandeling beginnen we eerst met het bespreken van jouw wensen. Past Infralash, Graficliner of Smugded permanente eyeliner het beste bij jou? Welke tinten hebben jouw voorkeur?
Daarna tekenen we het eerst de eyeliner zodat jij een goed idee krijgt van het uiteindelijke resultaat. Ben jij helemaal tevreden met het voorstel? Dan gaan wij over tot de uiteindelijke behandeling.

Met de Long-Timer-Liner zetten wij met uiterste precisie de eyeliner op jouw ooglid. De Long-Time-Liner is het paradepaardje binnen de PMU-wereld en zorgt voor een uiterst precisie werking, minder pijn en minder schade aan de huid. Hierdoor is de behandeling fijner, de herstelperiode korter en het resultaat mooier!
De totale behandeling duurt ongeveer één tot anderhalf uur.

Permanente make-up eyeliner Zoetermeer – afspraak maken

Wil je je nooit meer druk maken om je eyeliner? Kies dan voor permanente make-up eyeliner van PMU Studio Elegance in Zoetermeer. Via onderstaande button kun je meteen een afspraak maken via ons afsprakenformulier of je kunt ons bellen op 079-7854690 voor het maken van een afspraak of eventuele vragen.