Permanente make up eyeliner

PMU Elegance kent
het geheim voor een
stralend uiterlijk

Permanente make up eyeliner

Als je ogen zijn opgemaakt met permanente make-up eyeliner, dan zie je er direct fris uit. Wil je direct al bij het opstaan een frisse blik? Permanente eyeliner kan daarvoor zorgen. Zo hoef je deze ingewikkelde vorm van make-up niet elke dag aan te brengen of te verwijderen. Dit scheelt een hoop tijd.

Drie soorten permanente eyeliner

Er zijn bij PMU Studio Elegance drie verschillende soorten permanente make-up eyeliner waar je voor kunt kiezen. Deze hebben stuk voor stuk een ander effect, maar zien er allemaal verzorgd uit. Permanente eyeliner kan zowel op het bovenste als onderste ooglid worden aangebracht. De totale behandeling duurt ongeveer één tot anderhalf uur.

Permanente make-up Infralash eyeliner

Infralash eyeliner is een heel dun lijntje tussen de wimperhaartjes. Dit zorgt ervoor dat je wimperaanzet voller lijkt. Bovendien geeft de Infralash techniek voor permanente eyeliner een natuurlijk effect.

Permanente make-up Graficliner eyeliner

Graficliner is een opvallende, volle eyeliner. Graphicliner is perfect voor vrouwen die elke dag zelf eyeliner aanbrengen, maar daar genoeg van hebben. Graficliner permanente eyeliner geeft je een look die in het oog springt, net als eyeliner die je zelf aanbrengt. Je kunt kiezen om de eyeliner in een wing te laten eindigen. Dit effect is lastig om zelf te bereiken, maar met Graficliner heb je altijd twee ogen met gelijke permanente eyeliner.

Permanente make-up Smudgy eyeliner

Smudgy eyeliner is een eyeliner die een beetje uitloopt aan de randen. De eyeliner is uitgeschaduwd en bestaat uit twee of drie kleuren, van donker naar licht. Op deze manier bereik je een subtiele smokey eye zonder er zelf iets voor te hoeven doen.

Voordelen van permanente eyeliner

Het grootste voordeel van permanente eyeliner is dat het altijd aanwezig is. Als je wakker wordt zijn je ogen direct mooi opgemaakt en heb je een frisse look. Ook tijdens het sporten en zwemmen blijft de eyeliner zitten waar hij zit. Permanente eyeliner scheelt een heel tijd, omdat je je ‘s ochtends niet hoeft op te maken en natuurlijk omdat je ook geen make-up hoeft te verwijderen aan het eind van de dag.

Permanente make-up eyeliner Den Haag

Wil je je nooit meer druk maken om je eyeliner? Kies dan voor permanente make-up eyeliner van PMU Studio Elegance in Den Haag. Je kunt direct online een afspraak maken. Na het maken van de afspraak, vragen we om een aanbetaling van 100 euro binnen 24 uur, om de afspraak te bevestigen. Dit bedrag wordt uiteraard verrekend met het totaalbedrag van de behandeling.

Stel een vraagAfspraak maken

Stel een vraagAfspraak makenGratis intake
Bel direct!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang speciale aanbiedingen, nieuwsupdates, model uitnodigen en andere voordelen.

WhatsApp chat