Je carrière als PMU specialist gaat van start op onze open dag op vrijdag 2 juni om 15:30u.

Je carrière als PMU specialist gaat van start op onze open dag op vrijdag 2 juni om 15:30u.

academy-papieren-tekenen-opleiding

Droom jij ook van een carrière als PMU specialist?

Is permanente make-up altijd al jouw passie geweest en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als PMU specialist? Ontdek het op onze gratis én vrijblijvende open dag! Bij PMU Elegance ga je aan het einde van de dag naar huis met kennis over alle ins & outs op het gebied van permanente make-up. Wij specialiseren ons in permanente wenkbrauwen, lip pigmentatie en eyeliner. Bij PMU Elegance maak je ook kennis met het meest geavanceerde permanente make-up apparaat in de markt, de Long-Time-Liner. Ben jij nieuwsgierig geworden en zie jij jezelf over een tijdje met een wereldwijd erkend certificaat aan de slag gaan? Schrijf je dan nu in voor onze open dag op zondag 16 april.

academy1@2x (1)

Programma

Op vrijdag 2 juni om 15:30 uur verwelkomen wij je graag bij onze open dag. Onze PMU expert & docente Elmas Ayhan laat jou middels deze open dag kennis maken met alles rondom permanente make-up. Tijdens deze dag leggen we jou alles uit over de inhoud van de opleiding, de voordelen van Long-Time-Liner én is er gelegenheid om vragen te stellen aan de docente of studenten. Zie hieronder het programma:

  • Kennismaking met docente Elmas Ayhan
  • Introductie Long-Time-Liner & de voordelen
  • Inhoud basisopleiding: wat ga je doen?
  • Live instructie permanente make-up met Long-Time-Liner
  • Tijd voor vragen aan de docente of studenten
Duik in de wereld van PMU op vrijdag 2 juni.

Opleiding tot PMU specialist

PMU Academy is het onderdeel van PMU Elegance, waarbinnen PMU opleidingen en masterclasses verzorgt worden. Bij PMU Elegance vinden we het fijn om de kennis, die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd, te delen met andere specialisten binnen het vakgebied.

De opleiding tot PMU specialist wordt enkele keren per jaar gegeven door Elmas Ayhan van PMU Elegance in Zoetermeer. Bij PMU Elegance gaan we graag een stapje verder: wij onderscheiden ons van andere PMU opleidingen doordat er, naast permanente wenkbrauwen en eyeliner, ook lip pigmentatie wordt aangeboden. Daarnaast wordt er aandacht besteedt aan ondernemerschap. Bij PMU Elegance krijg je the total package. Zo word je klaargestoomd om straks aan de slag te gaan als PMU specialist met een wereldwijd erkend certificaat. Ontdek alle ins & outs over de opleiding op onze vrijblijvende open dag op vrijdag 2 juni om 15:30u.

Reviews

Dit vinden zij van PMU:

Onze opleidingen

PMU Elegance biedt diverse opleidingen en masterclasses aan voor vrouwen die de ambitie hebben om aan de slag te gaan als PMU specialist.

In de 10-daagse opleiding word je breed opgeleid tot een professionele PMU specialist met de specialisaties lip pigmentatie, permanente wenkbrauwen én eyeliner. Wil jij je liever specialiseren in één specifiek onderdeel? Dan is de 3-daagse opleiding geschikt voor jou. De 3-daagse permanente make-up opleiding is een verkorte opleiding waarbij je een keuze maakt uit een van de drie specialisaties. Na het succesvol afronden de opleiding, ontvang je een wereldwijd erkend certificaat.

Droom jij van een carrière als PMU specialist? Je leert alle ins & outs van onze opleidingen tijdens onze open dag op vrijdag 2 juni om 15:30u! Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als PMU specialist?

elmas
Expert op het gebied van permanente make-up

Docente Elmas Ayhan

De opleiding tot PMU specialist wordt gegeven door Elmas Ayhan van PMU Elegance in Zoetermeer. Door de jaren heen heeft zij zich verdiept in de kunst van permanente make-up en mag zich inmiddels expert in het vakgebied noemen.

“PMU Academy is het onderdeel van PMU Elegance, waarbinnen ik PMU opleidingen en masterclasses verzorg voor andere permanente make-up specialisten. Ik vind het fijn om de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd te delen met andere specialisten binnen mijn vakgebied. Ik zie deze nieuwe specialisten niet als concurrenten want door kennis te delen, maken we de markt samen sterker.”

Binnen de Elegance Academy leer jij alles wat je moet weten over permanente make-up om aan de slag te kunnen gaan als PMU specialist. Of jij nu startend of ervaren bent, de make-up opleidingen en masterclasses ontwikkelen jou tot een vakkundige PMU specialist die haar klanten het best mogelijke resultaat kan aanbieden.

vrijdag 2 juni om 15:30u

Schrijf je nu in voor onze gratis én vrijblijvende open dag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je vragen over onze opleidingen of open dag? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 079 785 4690 of download onze brochure.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag