Open dag basisopleiding Permanente Make-up Artist – Long-Time-Liner

Wil jij je laten (om)scholen tot permanente make-up specialist of ben je al PMU Specialist en zoek je verdieping? Dan is de basisopleiding permanente make-up echt iets voor jou. In 10 intensieve dagen leidt Long-Time-Liner docente Elmas Aydin jou op tot een professionele permanente make-up specialist met specialisaties lippen, wenkbrauwen en eyeliner. Tijdens de opleiding leer je de theorie en krijg je veel praktijkoefeningen om het vak onder de knie te krijgen. Zo kun jij na de opleiding direct aan de slag als Permanente Make-up Artist of deze dienst aanbieden in jouw eigen salon. Een verkorte 3-daagse opleiding is ook mogelijk, je leert dan alles over één van de specialisaties.

Wij werken met Long-Time-Liner en dat is niet voor niets, het is het beste precisie-apparaat op de markt en écht van de hoogste kwaliteit. Door de unieke en gepatenteerde magnetische motor heb je een super exacte naaldgeleiding voor micropigmentatie en is het werken met de naald ook aanzienlijk minder gevoelig voor de huid van je cliënt. Met dit apparaat leer je hoe je hairstrokes, Ombre brows en een combi van deze twee technieken kunt maken. Dit is géén microblading, maar een techniek die veel milder is voor de huid, geen littekens veroorzaakt en ook jaren blijft zitten!

Tijdens de opleiding ga je aan de slag met LongTime-Liner, dé marktleider op het gebied van permanente make-up. Het apparaat heeft zelfs jaren op rij de “Awards Readers Choice” van het Beauty Forum gewonnen. Het certificaat is wereldwijd erkent, dus na de opleiding kun je overal ter wereld aan de slag als permanente make-up professional.

Korting!
Open dag bezoekers ontvangen een interessante korting op de basisopleiding!

Tijdens de open dag leggen we jou alles uit over de inhoud van de opleiding, de voordelen van Long-Time-Liner en is er gelegenheid om vragen te stellen aan de docente of (oud)studenten.

Programma

  • Kennismaking met docente Elmas Aydin
  • Introductie Long-Time-Liner & de voordelen
  • Inhoud basisopleiding: wat ga je doen?
  • Na de opleiding: het verhaal van een voormalig student
  • Live instructie permanente make-up met Long-Time-Liner
  • Tijd voor vragen aan de docente of studenten

Voor wie?
Deze basisopleiding is geschikt voor mensen die zich willen laten omscholen tot permanente make-up specialist of beauty professionals die ook permanente make-up willen aanbieden in hun salon. De opleiding is ook interessant voor permanente make-up specialisten die tegen bepaalde problemen aanlopen.

Locatie
PMU studio Elegance voor permanente make-up
Heliumstraat 250, 2718 RS Zoetermeer

Aanmelden
Meld je aan via onderstaand contactformulier. Vanzelfsprekend is deze open dag gratis en vrijblijvend. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten! Wanneer je dit formulier verzend, ga je akkoord met de privacyverklaring.

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw permanente wenkbrauwen afspraak!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag
1 Shares
Share
Share
Tweet
Pin1