Open Dag 16 december

Lieve lezeressen.
Vol spanning keek ik uit naar mijn Open Dag op 16 december. Spanning omdat mijn broer en manlief tot diep in de nacht van de 15e nog bezig waren met behangen…
Spanning of er wel bezoekers zouden komen ondanks de aanmeldingen. Gezonde spanning omdat het mijn eerste keer was om het op deze manier aan te pakken maar met zo’n prachtig merk als Long Time Liner aan mijn zijde, en de hulp van mijn lieve vriendinnen en mijn man niet te vergeten, was het overweldigend!

Terugkijkend kan ik zeggen dat we een prachtig beroep hebben en leuke, lieve collega’s met passie voor het vak! Ook een aantal dames die nu voor de keuze staan om hun vaste kantoorbaan om te zetten naar het vak van Pmu-specialiste. Ze zelf hun werktijd in willen delen, creatief bezig willen zijn, het mooiste uit een persoon willen halen en het erg leuk vinden om met mensen om te gaan! Passie, dat is waar het om draait.

De Long Time Liner is uitgebreid getest. Voor de beginners sowieso wennen, want ja, nog nooit een “pen” in de hand gehad. Na een aantal minuten haartjes tekenen op canvas ging het al beter. Voor de specialisten was het ook even wennen. Wennen in de zin van: “Jeetje, wat raar! Ik hoef nu geen druk meer te zetten!” Of: “Tjonge, met deze pen kan ik nóg dunnere haartjes trekken!”

Ik heb van een aantal collega’s begrepen, dat ze graag hadden willen komen maar dat het er door de drukte van de decembermaand (sommigen werken nu zelfs op hun vrije zondag) niet in zat. Vandaar dat ik voornemens ben om in het voorjaar een nieuwe Dag te organiseren. Kunt of wilt U daar niet op wachten? Dan kunt u contact met me opnemen zodat we een afspraak in kunnen plannen.
Liefs, Elmas.

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw permanente wenkbrauwen afspraak!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag
0 Shares
Share
Share
Tweet
Pin