Nieuwe website PMU Elegance

Vanaf vandaag is mijn nieuwe website online. Het heeft langer geduurd dan verwacht maar het resultaat is er dan ook naar. Via de website, maar ook via Facebook, houd ik jullie op de hoogte van het reilen en zeilen van mijn salon. Houd ik jullie op de hoogte van de opleidingen én Masterclasses die ik geef. Leg ik het verschil uit mbt de verschillende technieken voor het zetten van wenkbrauwen en eyeliners. Laat ik dmv foto’s resultaten zien van mijn werk. Het is de bedoeling dat ik dit regelmatig ga doen. Hebben júllie een leuke of informatieve vraag aan mij, mbt Pmu, stel deze gerust via mail. Je krijgt altijd antwoord. En is het een leuke of nuttige vraag waar anderen ook iets aan hebben, dán post ik jouw vraag, anoniem, ook op mijn website en Facebook. Heb je tips? Ook mbt de website? Ook díe kun je mij mailen. Ik ga dan kijken wat ik er mee kan.

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw permanente wenkbrauwen afspraak!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag
0 Shares
Share
Share
Tweet
Pin