Nieuwe salon = nieuwe mogelijkheden!

PMU Elegance gaat verhuizen: meer comfort, luxe en ruimte

Met veel plezier en passie staat het gediplomeerde team van PMU Elegance voor je klaar om jouw schoonheid te accentueren. Om je nog meer comfort te kunnen geven tijdens onze hoogwaardige behandelingen, bieden we vanaf 22 maart een totaalbeleving aan in onze nieuwe, luxe salon aan de Heliumstraat 250 in Zoetermeer. We kunnen niet wachten om je in de watten te leggen in onze behandelruimte, je te voorzien van advies op maat én jouw verwachtingen te overtreffen. Of je nu kiest voor permanente make-up wenkbrauwen, permanente make-up eyeliner, wimpers verven of tanden bleken; je bent van harte welkom in onze nieuwe salon! Maak een afspraak, vul het formulier en dan zit jouw make-up binnenkort altijd on fleek. Welke behandeling je ook kiest, wij denken met je mee.

Hoogwaardige permanente make-up behandelingen

Wist je dat de Long-Time-Liner het beste apparaat is voor PMU? En dat we de enige distributeur van dit merk zijn in Nederland? Alleen het beste is goed genoeg voor jou. Daarom werken we samen met gespecialiseerde PMU-experts en met ons team blijven we altijd innoveren. We volgen masterclasses over de nieuwste technieken en werken met de beste apparatuur om topkwaliteit te garanderen. Jouw schoonheid is onze prioriteit en daarom zijn we dankbaar dat we onze behandelingen naar the next level kunnen tillen. Door onze hoogwaardige permanente make-up behandelingen te laten plaatsvinden in onze luxe salon, kun je vanaf nu genieten van een totaalbeleving. Kom tot rust en gun jezelf het comfort van permanente make-up.

Perfecte PMU is onze passie

Totale ontspanning en verwennerij voor jezelf, dat wensen we je van harte toe. Tijdens de behandeling leggen we je graag in de watten en na de behandeling geniet je voortaan altijd van een verzorgde uitstraling. En wist je dat we de behandelruimtes hebben voorzien van verschillende thema’s? Het was een geweldig proces om de ruimtes te ontwerpen en je bent welkom om de luxe salon te bewonderen. We beschikken over voldoende parkeerplekken voor de deur en zijn goed bereikbaar. Bekijk ons lookbook voor extra inspiratie en we staan voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies.

Wij gaan verhuizen: het nieuwe adres van PMU Elegance & Academy

Kom onze nieuwe salon bekijken: maak hier een afspraak!

De deuren van onze nieuwe, luxe PMU Elegance salon zijn geopend vanaf 22 maart en je bent van harte welkom aan de Heliumstraat 250 in Zoetermeer. Ons team van PMU-experts staat voor je klaar! Voor welke behandeling ga jij?

luxe salon PMU in Zoetermeer
Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw permanente wenkbrauwen afspraak!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag
0 Shares
Share
Share
Tweet
Pin