Long Time Liner Licenties behaald

Week 49 was voor mij zeer enerverend. Terwijl veel mensen in feeststemming zijn ivm Sinterklaas, en wellicht de kerstboom al hebben opgetuigd of Kerstspullen van zolder hebben gehaald, ben ik zeer druk bezig. Manlief heeft deze week vrij genomen om voor de kinderen te zorgen en het huishouden te runnen terwijl ik voor aanvullende opleidingen in München bij Long Time Liner ben… Zonder mijn achterban zou het mij niet lukken om mijn mooie beroep tot in de perfectie uit te kunnen oefenen.
Woensdag de 6e december heb ik mijn Vierde Licentie (diploma) bij Long Time Liner behaald. Ik kan en mag nú PMU-specialisten leren hoe zíj medische pigmentatie/camouflage kunnen gaan toepassen. Littekens, wijnvlekken, borsten, vitiligo etc..
Als klap op de vuurpijl heb ik vandaag, de 7e december, mijn Elite top behaald! Dit houdt in dat ik weer helemaal op de hoogte ben van de allernieuwste technieken en écht alles weet van pigmenteren. Dit komt mijn klanten, U als PMU specialiste of mijn particuliere cliënten, ten goede.
8 December is mijn laatste opleidingsdag: hóe kan én ga ik dít overbrengen aan U, de PMU-specialiste? Dat gaat U merken wanneer U bij mij een opleiding of Master Class komt volgen. Ik hoop U dan ook te mogen begroeten op de Open Dag op zaterdag 16 december óf in 2018.

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw permanente wenkbrauwen afspraak!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag
0 Shares
Share
Share
Tweet
Pin