Januari, een maand van bezinning.

Lieve dames.

Allereerst wil ik jullie het beste wensen voor het nieuwe jaar. Vooral een goede gezondheid! Veel liefde en geluk. Maar ook een goedlopende salon.

Op mijn Open Dag van 16 december sprak ik een groot aantal dames. O.a. vrouwen die op het punt stonden van baan te veranderen omdat ze echt toe waren aan iets nieuws en het totaal over een andere boeg wilde gaan gooien. Een dame die haar beperkte werkzaamheden in onze branche uit wil gaan breiden en een dame die bijna klaar is met haar studie maar waarschijnlijk tóch het vak van permanente make-up specialiste wil gaan uitvoeren. Een aantal jonge vrouwen die zich aan het oriënteren waren. Deze vrouwen kan ík op weg helpen.

Zit jezelf, als schoonheidsspecialiste, een beetje te dubben over: Ik kan meer, ik wil mijn werkzaamheden uitbreiden maar hoe nu verder? Misschien dat ík je verder kan helpen. Eind januari beginnen mijn basisopleidingen weer. Een mooie datum, na de drukke feestmaand, om aan iets nieuws te beginnen. Komt januari je niet uit, kijk dan eens op mijn website voor andere data. Ben je toe aan een nieuw apparaat, de topper onder de toppers, dan is Long Time Liner wellicht een optie. De Long Time Liner is een zeer veilig en zeer nauwkeurig apparaat. Dé topper onder de permanente make-up apparaten. Wil je je huidige werkzaamheden uitbreiden of bijschaven? Dan is een Master Class wellicht iets voor jou! Wil je jouw werk nóg mooier, natuurlijker of sprankelender maken? Kom dan eens kennis maken met de prachtige pigmenten van Long Time Liner! De pigmenten van Long Time Liner zijn stabiel en behouden daardoor hun prachtige kleur. Long Time Liner is niet voor niets marktleider voor permanente make-up in het premium segment.

Januari? Een maand van beslissen.

Liefs, Elmas.

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw permanente wenkbrauwen afspraak!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag
0 Shares
Share
Share
Tweet
Pin