Hoe worden wenkbrauwen getatoeëerd?

Wil je graag getatoeëerde wenkbrauwen? Het tekenen van getatoeëerde wenkbrauwen kan een tijdrovende klus zijn. Over de werkwijze krijgen wij dan ook regelmatig vragen. Hoe worden wenkbrauwen getekend voordat ze getatoeëerd worden? En hoe gaat het tatoeëren in zijn werk? Aan de hand van bijgevoegde foto’s leg ik jullie uit hoe wij de perfecte getatoeëerde wenkbrauwen maken. Bij de ene klant gaat de werkwijze sneller dan bij de ander. Hieronder volgt de procedure bij een klant met een ietwat a-symmetrisch gezicht.

wenkbrauwen tatoeeren

Het epileren, maar ook tatoeëren van wenkbrauwen gaat volgens een vaste regel:

tatoeëren wenkbrauwen

Met behulp van een speciaal ontwikkelde centimeter berekenen we op de millimeter nauwkeurig wáár de nieuwe wenkbrauwen behoren te zitten.

Met een potlood worden vervolgens de lijnen van de nieuwe wenkbrauwen getekend:

Daarna kleuren we ze in met een wenkbrauwpotlood:

Wanneer de wenkbrauwen zijn ingekleurd bepalen we welk kleurpigment we gebruiken. Dit doen we met meerdere kleuren pigment, vlak bóven de wenkbrauw, zodat we goed kunnen zien welke kleur het mooist past bij een “koele” of “warme” huid en of de kleur ook de natuurlijke wenkbrauwkleur benadert.

Wij werken geruime tijd met het summum onder de PMU-apparaten. Namelijk de Long Time Liner, een Duits precisie-apparaat. Dit apparaat werkt sneller en met de naaldjes kunnen lijntjes van een millimeter worden gezet. Omdat dit apparaat zo snel werkt, is een verdoving bij wenkbrauwen niet meer nodig! Wanneer de kleur en vorm samen met de klant zijn bepaald, gaan wij aan de slag!

Híer het resultaat:

En wat is de reactie van de klant op de getatoeëerde wenkbrauwen?

Allereerst valt de behandeling mij 100% mee! Had verhalen gehoord en gelezen over pijnlijke taferelen. Ik kan stellen dat de behandeling zonder verdoving pijnloos is, voor anderen wellicht pijnarm. Ik heb het als “peace of cake” ervaren. Eerlijkheidshalve moest ik “wennen” aan de vorm en de kleur. Mijn hoofd maar ook mijn wenkbrauwen zijn a-symetrisch. Mijn rechterwenkbrauw was voller qua haartjes en leek dus donkerder dan de linker wenkbrauw. Mijn linker wenkbrauw zat meer naar de neus terwijl de rechter meer richting oor zat. Waarom dan wennen? Mijn “oude” wenkbrauwen waren minder aanwezig en ook vormloos. Nú heb ik prachtig gevormde wenkbrauwen. Meer opvallend! Ik ben er dan ook écht blij mee! De “nazorg” verliep prima. Totaal geen “pijn” of beursachtig gevoel gehad. Geen korstjes of smetjes. Iedere dag behandeld met de meegekregen zalf. Binnenkort een nabehandeling. Deze is eigenlijk niet nodig maar Elmas zal ongetwijfeld wat puntjes op de spreekwoordelijke I gaan zetten. Ofwel? Wat puntjes in mijn brows…

Na een aantal dagen:

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw permanente wenkbrauwen afspraak!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag
1 Shares
Share
Share
Tweet
Pin1