Een dag uit het leven een PMU specialist

Heb je altijd al willen weten hoe het is om te werken als PMU specialist? In deze blog vertellen we je meer over onze werkzaamheden en nemen we je een dagje mee. Elke dag is anders en dat maakt het werk zo divers en speciaal. Uit elke dag halen we voldoening door dames te ontvangen en te verwelkomen in onze nieuwe salon in Zoetermeer. De salon is een heerlijke plek geworden waar je echt kunt ontspannen; als klant geniet je van de behandeling, maar voor ons als PMU specialist vergroot deze ruimte ons werkplezier. Het voelt goed om te worden omringd door de luxe sfeer, kwalitatief hoogwaardige producten en andere permanente make-up specialisten die hier werkzaam zijn. Met elkaar zorgen we ervoor dat klanten vol zelfvertrouwen en met een glimlach de salon verlaten. We overtreffen graag de verwachtingen bij PMU Elegance.

Een werkdag van een PMU specialist

Als permanente make-up specialist begint de dag vaak rond 09:00 en rond 17:30 sluiten we af. In de tussentijd zijn we altijd in beweging om voor de klant optimale behandelingen uit te voeren. Met veel plezier en passie denken we mee om tot de beste keuzes te komen. Zo voeren we gesprekken om de wensen in kaart te brengen en geven we een kleur- en vormanalyse. We bespreken de verwachtingen en doen er alles aan om deze te overtreffen. We voeren veel behandelingen uit voor wenkbrauwen, lippen en ook de eyeliner is populair. We vinden het ook altijd leuk om voor- en na foto’s te maken, zodat de behandeling extra goed zichtbaar is. Nadat de behandeling heeft plaatsgevonden, focussen we ons op het bespreken van de nazorginstructies. Deze zijn minstens zo belangrijk, omdat de juiste nazorg direct effect heeft op het eindresultaat.

Permanente make-up na een week

Ook de nabehandelingen voeren we regelmatig uit, zodat de klant lang van het resultaat mag genieten. Zo komt een klant 4-8 weken na haar eerste behandeling terug. Tijdens deze nabehandeling worden de puntjes op de i gezet en de kleur en vorm eventueel nog aangepast als de klant dat wilt. Na deze behandeling komt de klant alleen nog terug voor een touch-up. Voor de wenkbrauwen vindt deze behandeling meestal na een jaar plaats. Voor de eyeliner en lippen kom je normaliter terug voor een touch-up na 3 jaar.

Elke dag is anders

PMU Elegance hairstroke behandeling before
Before PMU wenkbrauw behandeling
PMU Elegance behandeling hairstroke wenkrbauwen
after PMU wenkbrauw behandeling

Alspermanente make-up specialist ben je van alle markten thuis. Naast het uitvoeren van de behandelingen, regelen we namelijk ook de administratie en ben je bezig met het ondernemerschap. Dit maakt ons vak ook zo divers; elke dag is echt anders. Het geeft energie om met verschillende taken bezig te zijn en het bedrijf te runnen waarmee we klanten helpen aan meer zelfvertrouwen en een mooi zelfbeeld. Ook doen we er alles aan om het ultieme me-time moment te creëren tijdens de behandeling. Daarnaast ontlasten we de klant dankzij de inzet van permanente make-up waardoor zij zorgeloos over straat kan op elk moment. De uitstraling klopt altijd, ongeacht de situatie. Wil je zwemmen in de zomer, naar een bespreking, knuffelen met je kind of lekker sporten? Je hoeft je nooit zorgen te maken over je make-up, want op elk moment van de dag zit het goed.

Trainingen en opleidingen om te innoveren

Wist je dat we ook altijd blijven innoveren? Werk je met permanente make-up, dan wil je de beste kwaliteit garanderen en met de trends mee. Tijdens trainingen en opleidingen ervaar je nieuwe producten en ontdek je vernieuwde technieken die je in de behandelingen kunt toepassen. Bij PMU Elegance geven we ook zelf trainingen, zodat we anderen laten groeien. We geven ons werkplezier en passie voor permanente make-up graag door om elkaar kunnen versterken.

Zoals je kunt lezen is het werk van een PMU specialist uitdagend, inspirerend en vooral heel mooi. Na een werkdag kijken we voldaan terug op de fijne gesprekken, de mooie resultaten en de blije klanten die onze salon met een glimlach mochten verlaten. Daar zetten we ons graag elke dag voor in!

Heb jij ook interesse in een carrière als PMU specialist? Bezoek dan onze PMU Academy

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw permanente wenkbrauwen afspraak!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag
0 Shares
Share
Share
Tweet
Pin