Dít is waarom je voor de Long-Time-Liner pigmenten moet kiezen

Ben jij een permanente make-up artist en loop je ertegenaan dat het eindresultaat niet is wat je ervan hoopt? Bijvoorbeeld omdat de pigmenten niet feilloos aansluiten bij jouw klanten en hierdoor minder natuurlijk ogen of voor een harde uitstraling zorgen. Met de Long-Time-Liner pigmenten heb je dit probleem voor eens en altijd opgelost! PMU Elegance kan met trots zeggen dat wij de enige leverancier van Long-Time-Liner producten in Nederland zijn.


Altijd keuze uit een pigment bij jouw klant past
De Long-Time-What? Long-Time-Liner: hét #1 precisi-instrument op de markt van permanente make-up met meer dan 60 natuurlijke pigmenten. Zo heeft de LTL 30 lip pigmenten, 16 wenkbrauw pigmenten, 5 eyeliner pigmenten en 15 camouflagekleuren. Er is dus altijd een pigment dat bij jouw klant past. Maar er zijn nóg meer redenen waarom deze pigmenten het winnen van elk ander merk op de markt.

Long-Time-Liner pigmenten: goed voor de klant én de wereld
Naast het feit dat je door het ruime aanbod aan diverse kleuren áltijd de geschikte match vindt voor jouw klant, zijn ze ook nog eens 100% natuurlijk en behouden ze 1,5 jaar hun resultaat. Doordat de Long-Time-Linerpigmenten dierproefvrij zijn en er een zeer lage kans is op allergische reacties, zijn ze niet alleen goed voor jouw klant, maar ook voor de wereld om je heen. 

Unieke combinatie met het Long-Time-Liner apparaat
Maar het zit ‘m niet slechts in de pigmenten. Het is de unieke combinatie met het Long-Time-Liner apparaat dat ervoor zorgt dat jouw klant het allerbeste resultaat krijgt. Doordat er met de LTL – in tegenstelling tot Microblading – geen sneetjes worden gemaakt in de huid, is er minder zwelling en geeft de behandeling geen kans op littekens of korstjes. 

Voordelen van de Long-Time-Liner
Gebruik je de Long-Time-Liner pigmenten in combinatie met het apparaat? Dan profiteer je van een hoop voordelen. Namelijk…

  • Jouw klanten ervaren minder pijn;
  • De huid van jouw klant herstelt sneller en is daardoor meer tevreden;
  • Er zijn minder behandelingen nodig. Je bent klaar met twee behandelingen;
  • Je bent minder tijd kwijt aan het afhandelen van nazorg.

Bespaar tijd en verdien jouw investering snel terug
Doordat bovengenoemde punten tot een betere kwaliteit leiden, kun je automatisch meer vragen voor jouw PMU behandelingen. En dat in veel minder tijd! Dit betekent ook dat de aanschaf van een Long-Time-Liner en de pigmenten die daarbij horen een investering is die je snel weer terugverdient. 

Positieve ervaringen Long-Time-Liner 
Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen met de Long-Time-Liner? Lees hier de reviews van oud-cursisten die met de pigmenten en het apparaat van de Long-Time-Liner hebben gewerkt en hierover zeer tevreden waren. 


Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw permanente wenkbrauwen afspraak!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag
3 Shares
Share
Share
Tweet
Pin3