Microneedling behandeling in Zoetermeer

De specialisten van PMU Elegance zijn experts op het gebied van huidverbetering. In de salon verbeteren we de huidkwaliteit met eerlijk en professioneel advies. PMU Elegance werkt veilig met de beste kwaliteit producten en het best opgeleide personeel. Ervaar huidverbetering bij PMU Elegance. Inclusief gratis huidmassage & product advies ter waarde van €50

De perfecte huid met onze microneedling behandeling in Zoetermeer

Heb jij last van littekens bijvoorbeeld van acne en zou jij willen dat deze minder zichtbaar worden? Of heb jij last van rimpels of een slapper wordende huid en zou jij deze weer graag willen verstevigen? Microneelding kan jou helpen om de kwaliteit van jouw huid te verbeteren! Het is een van de meest innovatieve vormen van huidverbetering en stimuleert de huid om zelf weer collageen en elastine aan te maken en zich te verbeteren en er is nu een toffe eenmalige actie voor microneedling inclusief gratis huidmassage & product advies ter waarde van €50.

microneedling
microneedling

Waar kan de Microneedling behandeling voor zorgen?

  • Vermindering littekens en pigmentvlekken

  • Verbeterd de elasticiteit en de stevigheid van de huid

  • Effectief tegen volumeverlies voor een liftend effect

  • Verkleint grove poriën voor een mooie, gave huid

  • Zorgt voor een prachtig egale en jeugdige teint

  • Langdurige verbetering van de huidtextuur

10+ jaar ervaring
Duizenden tevreden klanten, met een score van 4.7/5 sterren
De hoogste kwaliteit huidbehandelingen in Zoetermeer

MICRONEEDLING ACTIE VAN €175,- VOOR €125,-

Wat is een microneedling behandeling? Microneedling is een veilige en wetenschappelijk bewezen methode voor huidverbetering en huidverjonging. Tijdens de behandeling wordt er met de Dermapen met fijne naaldjes over de huid gegaan. Door middel van deze kleine naaldjes worden verticale kanaaltjes gemaakt in de huid. Deze kanaaltjes zijn met het blote oog niet te zien. Door deze kanaaltjes wordt de huid als het ware ‘geopend’. De huid wordt door Microneedling gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Dit zorgt voor een stevigere, soepelere en gladdere huid. Het is zeer geschikt voor rimpels, acne littekens, striae en andere fijne lijntjes, doordat deze met behulp van Microneedling oppervlakkiger worden.

Microneedling prijs

CLAIM DE KORTING

Prijs voor een microneedling behandeling met tijdelijke actie van €175,- voor €125,-                   Vermeld bij de afspraak: MICRONEEDLINGDEAL

Reviews

Dit vinden zij van PMU:

Thomas Brinks:

Ik ben als jongen van 19 jaar voor de microneedling behandeling geweest in de hoop dat ik van mijn acne littekens af kan komen.  Werd vanaf het begin gelijk goed ontvangen. Werd ook veel uitgelegd over de behandeling en de producten die ze allemaal gebruiken. Tijdens de behandeling werd er ook gevraagd of ik me nog op me gemak voelde en of het nog goed ging wat ik erg fijn vond omdat het niet de meest relaxte behandeling is die ze hebben. Zou dit aan iedereen aanraden.

Jasmijn Marcus:

Helemaal blij met mijn micro needling behandeling! Wat een prachtige strakke stralende huid heb ik ervan gekregen. Deze beviel mij erg goed. Wel vond ik het spannend wegens ik niet goed wist hoe de behandeling zou bevallen. Het viel heel erg mee betreft de pijn. De behandeling was ook heel fijn, ze nam alle tijd en stelde mij ook gerust voor dat ze begon met de micro needling pen. Ze had na de behandeling mijn gezicht nog heerlijk gekoeld met een koud maskertje. Mijn gezicht was een klein beetje rood maar dat is normaal en de dag erna was het gelijk weer weg. Mijn huid glanst en straalt enorm.

Trees van Velzen:

De eerste behandeling vond ik wat spannend omdat ik niet wist wat ik kon verwachten. Heb toen een hele fijne uitleg gekregen van de schoonheidsspecialist en ik had vertrouwen erin gekregen. De vervolgafspraken heb ik steeds als heel fijn ervaren en ik zie oprecht ook verschil in mijn huid. Het valt ook andere op en zij geven aan dat mijn huid echt straalt. Ik zou iedereen aanraden om het een keer te proberen, want je gaat echt verbetering zien en het is ook echt een fijn moment voor jezelf elke keer! Aanrader.

Veelgestelde vragen

De betaalmogelijkheden bij PMU Elegance:

  • Met betaalkaart (pinpas/creditcard).
  • Contant.
  • In termijnen via Alma (2/3/4 termijnen) zonder bkr registratie of rente.  

Ook met acne kan je behandeld worden! Onze schoonheidsspecialist is ook gespecialiseerd in acne behandelingen en ook verkopen wij een speciale acne lijn van Mesoestetic. 

Bij PMU Elegance werken wij alleen met hoogwaardige producten en merken. Wij werken met: Mesoestetic - Jan Marini - Fillmed - Clini Care. 

Je mag voor de behandeling geen bloedverdunners of alcohol/ drugs innemen.

In sommige gevallen kan de behandeling vergoed worden door een zorgverzekeraar! Dit kan wanneer je aanvullend verzekerd bent, check dit na bij je zorgverzekeraar. Na de behandeling zal je afrekenen en de factuur die je ontvangt kan je gemakkelijk declareren bij je zorgverzekeraar. Stuur een bericht voor meer informatie. 

Dit kan zeker! Je huid heeft na een microneedling behandeling 48 uur een ontstekingsreactie (roodheid, eventueel een lichte zwelling). Pas in die 48 uur na de behandeling extra op met UV-straling, smeer na een behandeling goed SPF! 

PMU Elegance is een salon gevestigd in Zoetermeer. Wij zijn specialist in permanente make-up voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Onze expertise ligt verder ook in minder permanente behandelingen zoals littekencorrectie, peelings en tanden bleken.

Huidverbeterende behandelingen kunnen helpen bij het verminderen van acne en het verbeteren van de huidtextuur.

Ze kunnen helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, waardoor je er jonger uitziet.

Huidverbeterende behandelingen kunnen helpen bij het verminderen van hyperpigmentatie en het verbeteren van de huidskleur.

Ze kunnen helpen bij het verminderen van de effecten van zonneschade en het verbeteren van de algehele huidgezondheid.

Huid verbeterende behandelingen kunnen helpen bij het stimuleren van de natuurlijke collageenproductie van de huid, waardoor de huid er steviger en strakker uitziet.

Microneedling prijs

CLAIM DE KORTING

Prijs voor een microneedling behandeling met tijdelijke actie van €175,- voor €125,-                                Vermeld bij afspraak: MICRONEEDLINGDEAL

Waarom kiezen voor PMU Elegance?

10+ jaar ervaring

PMU Elegance is een salon met meer dan 10 jaar ervaring. Al duizenden tevreden klanten gingen je voor, met een gemiddelde reviewscore van 4.7/5. Kom dit snel ervaren!

Service

Er is gratis parkeermogelijkheid voor de deur en wij zijn makkelijk te bereiken! Geniet van een volledig luxe ervaring met vrijblijvend huidadvies en een persoonlijk behandelplan!

De hoogste kwaliteit

PMU Elegance gebruikt de hoogste kwaliteit producten. Alle specialisten hebben jaren ervaring. Zo geven we de hoogste kwaliteit behandelingen, ook tijdens een microneedling behandeling.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag