Acties

PMU Elegance

oxygeneo

Oxygeneo deal in Zoetermeer. De nieuwe zuurstof behandeling nu bij PMU Elegance.

Heb jij last van rimpels of een slapper wordende huid en zou jij deze weer graag willen verstevigen? Of kamp jij al een tijd met onzekerheden over je huid en wil jij graag een skinboost na maar liefst 1 behandeling zonder maanden te hoeven wachten op resultaat? Dan is de OxyGeneo behandeling de uitkomst voor jou! Profiteer nu van een toffe korting! De OxyGeneo is een zuurstof behandeling voor het gezicht in combinatie met exfolieren en een peeling, 3-1 huidverjonging & ANTI-Age. Wie wil dit niet?

Boek online zelf je afspraak in

  • Kies welke behandeling je wilt.

  • Kies een datum en tijd.

  • Vul je gegevens in en klik op 'online betalen' om een aanbetaling te doen.

Je zult per e-mail een bevestiging ontvangen.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Hopelijk tot snel!

Team PMU Elegance

Waar kan de OxyGeneo behandeling voor zorgen?

  • Effectief tegen rimpels en fijne lijntjes voor een frisse look

  • Verbeterd de elasticiteit en de stevigheid van de huid

  • Effectief tegen volumeverlies voor een liftend effect

  • Verkleint grove poriën voor een mooie, gave huid

  • Zorgt voor een prachtig egale en jeugdige teint

  • Langdurige verbetering van de huidtextuur

  • Rustgevende behandeling

oxygeneo behandeling

Reviews

Joke Tempelaar:

Het was een fijne behandeling, met fruitzuren en zuurstof. Je voelt dat je huid diep gereinigd wordt en zeer gehydrateerd. Daarna een heerlijke massage en afsluitend een lekker voedend en hydraterend masker. In de ochtend opgestaan met een stralende huid en ook heel egaal. Dit lijkt me ook een erg fijne behandeling voor een feest of gelegenheid, omdat je direct verschilt merkt en ziet! Echt een hele fijne behandeling.

Lies van Bergen:

 Wat een gastvrije ontvangst in het mooie grote pand van PMU Elegance. Ik ben zeer vriendelijk geholpen door de dames daar en zeer tevreden over de behandeling OxyGeneo. Zorgvuldig en met alle aandacht een volledige behandeling en vooraf ook een goede en fijne uitleg zodat ik wist waar ik aan toe was. Super mooi resultaat dus ik kom zeker terug voor een nieuwe behandeling! Onzettend bedankt voor de fijne service en hopelijk tot een volgende keer.

Joyce Bachnoe

Hele goede salon in Zoetermeer. Dames zijn erg vriendelijk. Ik heb uitleg gekregen over de OxyGeneo behandeling en advies over mijn huid en eventueel vervolg afspraken. Ik heb een behandeling gedaan die voldoet aan mijn wensen en aan wat ik belangrijk vind voor mijn huid. Ontzettend tevreden met het resultaat en ik zal zeker deze behandeling opnieuw laten doen. Als je deze behandeling nog nooit gedaan hebt zeg ik: Gewoon proberen!

OxyGeneo behandeling

Boek direct jouw afspraak

Maak tijdelijk gebruik van deze toffe korting inclusief gratis huidadvies en behandelplan. 

Winkelwagen
Stel je vraag