3 REDENEN OM EEN OPLEIDING TE VOLGEN TOT PMU ARTIST

Bij PMU Elegance komen bezoekers voor een permanente make-up behandeling, en nu ook voor opleidingen en masterclasses om jou klaar te stomen voor het vak.
“Permanente make-up zetten is een beroep op zich waar veel bij komt kijken. Vormen en kleuren zijn heel bepalend voor het resultaat: wat prachtig staat bij de ene, hoeft niet te werken voor de ander. Dit maakt het vak ook zo afwisselend en leuk. Er wordt gekeken naar de specifieke gelaatstrekken en wensen van de cliënt. Denk aan de vorm van het gezicht en kleurenleer van het haar en de huid. Iedere cliënt heeft zijn of haar specifieke schoonheid welke wij met permanente make-up mogen versterken. De enthousiaste reacties op het resultaat maken mijn werk nog leuker!” aldus Elmas Aydin – eigenaresse en oprichter.

1. Quickstart als ondernemer in Permanente Make-up

HHeb je al een kapper salon, beautysalon of ben je nagelstyliste of ben jij veel bezig met je uiterlijke schoonheid? Dan weet je vast hoe leuk het is om mensen mooi te maken. Er wordt steeds meer geld uitgegeven aan het uiterlijk. Hierdoor neemt de behoefte aan permanente make-up specialisten toe. Wil jij inspelen op de vraag van jouw klanten of nieuwe klanten aantrekken? Volg dan de basisopleiding permanente make-up specialist. Tijdens de opleiding Permanente Make-up Specialist ga jij 10 dagen, verdeeld over twee weken, intensief aan de slag met de theorie van permanente make-up die jij vervolgens, na meerdere praktijkoefeningen, toe gaat passen op echte modellen. Na het volgen van deze 10 daagse opleiding, ben jij er helemaal klaar voor om de permanente make-up aan te zetten bij jouw klanten. Meer weten? Bezoek de open dag.

2. Aan de slag met het meest geavanceerde permanente make-up apparaat op de markt: De Long-Time-Liner

Wij werken met Long-Time-Liner en dat is niet voor niets, dit merk is wereldwijd dé marktleider op het gebied van permanente make-up. Dit apparaat biedt veel voordelen voor zowel jou als jouw klant. In tegenstelling tot andere apparaten is de Long-Time-Liner beter voor je huid; het gebruikt alleen organische en anorganische pigmenten die niet op dieren worden getest. Je huid herstelt zeer snel door de geavanceerde techniek. Je huid bloedt niet, er ontstaan geen korsten.
Het gevolg van deze techniek is meer tevreden klanten en minder tijd aan de nazorg. Een ander groot voordeel voor jou als specialist is dat Long-Time-Liner veel werk voor je doet; je hoeft bijvoorbeeld geen druk uit te oefenen en het apparaat volgt vloeiend jouw bewegingen. Je kunt prachtige resultaten bereiken door twee kleuren tegelijk te gebruiken en dankzij de geavanceerde techniek vloeiende contouren en fijne lijntjes maken. Er bestaat geen ander merk dat zulke natuurlijke en fijne hairstroke lijntjes maakt. Zoals onze studenten vaak zeggen: “als je eenmaal met de Long-Time-Liner hebt gewerkt, wil je niks anders meer”. Lees hier alle voordelen van de Long-Time-Liner.

3. Een investering in jouw toekomst

Het is even een investering, maar deze verdien je snel weer terug. De opleiding is aftrekbaar van de belasting en na 15-20 behandelingen heb jij het bedrag weer terugverdiend. De Long-Time-Liner gaat jarenlang mee en je krijgt garantie. Speel dus slim in op de vraag naar permanente make-up en laat jouw maandinkomen flink stijgen. De opleiding wordt wereldwijd erkend en met dit certificaat op zak kun jij overal ter wereld aan de slag als permanente make-up specialist. Daarnaast leidt dit apparaat tot kwalitatief betere resultaten dan andere apparaten en daarom kun jij meer vragen voor jouw permanente make-up behandelingen. Bij Long-Time-Liner Nederland kun je bovendien masterclasses Lippen, Hairstrokes of Eyeliner volgen, zodat jij jezelf continu kan blijven ontwikkelen en blijft inspelen op de vraag van jouw klanten.

De 10-daagse permanente make-up opleiding focust zich op alle drie de specialisaties: lippen, eyeliner en wenkbrauwen. Je ontvangt jouw eigen Long-Time-Liner apparaat met een starterskit, zodat jij direct aan de slag kunt. Om de kwaliteit van onze opleiding zo hoog mogelijk te houden en veel persoonlijke begeleiding te kunnen bieden, werken wij met maximaal 4 deelnemers per opleiding. Wil jij jouw droom laten uitkomen? Kom dan vrijblijvend kennismaken op de open dag.

Accentueer jouw schoonheid

Boek direct jouw permanente wenkbrauwen afspraak!

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, de behandelaar naar keuze, vul uw gegevens in en uw afspraak is geboekt!

Inspiratie nodig?

Bekijk ons lookbook met voorbeelden van permanente make-up.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Stel je vraag
5 Shares
Share
Share
Tweet
Pin5