fbpx
Wimperextensions

PMU Elegance kent
het geheim voor een
stralend uiterlijk

Wimperextensions

Wil je ieder moment van de dag volle, mooie en lange wimpers voor een prachtige oogopslag? Met wimperextensions creëer je dit effect. Je krijgt lange, donkere wimpers zonder lagen mascara aan te hoeven brengen. En wil je ook op het strand of in het zwembad mooie wimpers hebben zonder uitgelopen mascara of oogpotlood op je wangen? Maak die droom dan werkelijkheid met wimperextensions. Bij PMU Elegance laat je je wimpers optisch verlengen met een stralende en zwoele oogopslag als resultaat.

Lange en volle wimpers zonder mascara

Lange en volle wimpers zorgen voor een open blik en een intense oogopslag. Bij extensions worden je wimpers verlengd door losse wimpertjes één voor één aan de eigen wimper vast te lijmen. Het resultaat is verbluffend: het ziet er prachtig en zeer natuurlijk uit. Je geniet wekenlang van opvallende wimpers zonder het gebruik van dikke lagen mascara of het aanbrengen van oogpotlood. Je ogen zien er dus altijd top uit en je bespaart een hoop tijd voor de spiegel. Na twee tot vijf weken kun je je wimperextensions laten opvullen. Wacht je langer, dan is het nodig om een nieuwe set te zetten.

Wimperextensions voor op vakantie

Wekenlang genieten van lange en gekrulde wimpers die voor een sprekende blik zorgen. Dat wil toch iedereen?! PMU Elegance in Den Haag geeft je weer een stralende en sprankelende look. Het zetten van de extensions voor je wimpers duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Dat komt doordat de wimpers één voor één aan de eigen wimpers worden vastgelijmd. De extensions zijn gekruld, waterbestendig en blijven weken zitten. Perfect voor op vakantie of voor sportievelingen die vaak in aanraking komen met water of zweet.

Wimperextensions bij PMU Elegance in Den Haag

Bij PMU Elegance in Den Haag staat veiligheid en professionaliteit voorop. Door de speciale behandelmethode raken je natuurlijke wimpers niet beschadigd. Bovendien zijn deze extensions niet te vergelijken met de zogenaamde trosjes, wimperstukjes of wimperstrips. De wimperhaartjes die worden gebruikt zijn heel natuurlijk, fluweelzacht en voorzien van een prachtige glans. Ze zijn haast niet van echt te onderscheiden!

Maak direct online of telefonisch een afspraak.

Stel een vraagAfspraak makenGratis intake
Bel direct!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang speciale aanbiedingen, nieuwsupdates, model uitnodigen en andere voordelen.

WhatsApp chat