Wil jij permanente eyeliner?

PMU Elegance kent
het geheim voor een
stralend uiterlijk

Wil jij permanente eyeliner?

Ben je op zoek naar permanente eyeliner als vaste oogmake-up? Dan ben je bij PMU Studio Elegance in Den Haag aan het juiste adres. Een gewone eyeliner mooi aanbrengen, vereist een strakke hand. Een permanente eyeliner aanbrengen vereist dus een enorme perfectionist met een zeer strakke hand. Met mijn perfectionisme en specialisme in het aanbrengen van permanente make-up als eyeliner wil ik meer dan een goed resultaat. Ik streef naar precisie en het beste resultaat, voor iedere klant weer. Ik wil namelijk dat jij als toekomstige klant tevreden en blij naar huis gaat. Met mijn ervaring en expertise kun je erop vertrouwen dat je in goede en getrainde handen bent. Voor een eyeliner permanent kom je naar PMU Studio Elegance.


Stel een vraag Meer informatie

Eye liner permanent laten aanbrengen

Als jij eyeliner permanent wilt laten aanbrengen door een specialist, dan zit je bij PMU Studio Elegance zeker goed. Je bent bij mij in veilige handen. Ik ben opgeleid door experts en blijf mezelf continu ontwikkelen, zodat ik altijd met de nieuwste en beste technieken aan de slag kan. De apparatuur die ik gebruik, is dan ook altijd nieuw en voldoet aan de gezondheids- en veiligheidseisen. Daarnaast stel ik hoge eisen aan de hygiëne en sterilisatie van mijn werkruimte en apparatuur. Ik werk dan ook volgende de door de GGD opgestelde hygiënevoorschriften en ik beschik over alle benodigde vergunningen van de GGD in Den Haag.

Uw behandeling gaat er bij PMU Elegance zeer schoon aan toe en voordat we ook maar iets permanent op uw ooglid aanbrengen, bespreken we goed al uw mogelijkheden. Ook teken ik eerst altijd de vorm voor op je huid voordat ik echt begin. Zo weten we zeker dat we op één lijn zitten en ik jouw wensen helemaal begrijp.

Meer permanente make-up behandelingen

Naast permanente eyeliner kun je ook bij mij terecht voor ander soort permanente make-up. Als jij altijd mooi gevormde en volle wenkbrauwen wenst, kun je bij mij permanente wenkbrauwen laten aanbrengen. Je wenkbrauwen vul ik met zeer verfijnde kleine streepjes (pigment), die precies op wenkbrauwhaartjes lijken. Dit zijn zogenaamde hairstrokes. Heb je liever vollere lippen of lippen met meer kleur van nature? Dan kun je door mij een permanente lipliner of full lips laten aanbrengen. Tot slot kun je bij PMU Elegance ook terecht voor medische pigmentatie. Om welke reden dan ook worden er dan pigmenten ingebracht op een gewenste plaats op de huid waar natuurlijk pigment ontbreekt. Deze pigmenten hebben een camouflerende functie en kun je inzetten bij bijvoorbeeld littekens.

Contact opnemen

Wil je contact met me opnemen voor een permanente eyeliner behandeling? Stuur mij dan een mail voor het snelste contact. Je mag ook direct online een afspraak maken. Je kunt alleen bij mij langskomen op afspraak. Als je liever eerste meer informatie wilt, mag je me natuurlijk jouw vragen mailen of om een kennismaking vragen, zodat we eerst jouw mogelijkheden en wensen kunnen doornemen voordat je met een behandeling start. PMU Studio Elegance helpt jou graag je wensen omtrent permanente make-up waar te maken!

Stel een vraagAfspraak maken

Stel een vraagAfspraak makenGratis intake
Bel direct!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang speciale aanbiedingen, nieuwsupdates, model uitnodigen en andere voordelen.

WhatsApp chat